QUOTE(eva @ Nov 27 2005, 07:07 PM)
длх, джудже смотано което трие постовете които не му изнасят.
Или може би изтрива предния пост защото чака моя?
П.С - И двамата знаем, че заблудената ще съм аз в такъв случай. Каква съм всъщност? Едва ли ще чуя нещо по различно от нещата които си ми казвал досега, така че можеш да си спестиш пелтеченето.
П.П.С - "муа" е далеч от звук. Йор имеджън е на много ниско ниво.
QUOTE(N2GetherNow @ Nov 27 2005, 07:09 PM)
Ето сега съм по правилата! Поствам мнение за човека преди мен (малко отлконение, този път ще си пейст в нотепад мнението, че ми писна да го пиша 190283012983 пъти)... Така длх, пич, много си деградирал, с риск да се повторя: ТОВА, ЧЕ ТИ НЕ Я РАЗБИРАШ, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ДРУГИТЕ НЕ Я РАЗБИРАТ! Или те е яд, че не ти е бутнала? Мислеше си, че ти г-н Глобал Оп ще я треснеш само заради +о-то ти? Ето къде ти е грешката... На нея не и е дремело за твоето ОООО, била е стеб заради теб самия, но ти си прекалено кух за да го осъзнаеш, а сега вече е късно, тя не те иска, тя иска някой друг... може би мен?
П.П. Оказа се, че докато съм го писал Ева е постнала преди мен.. нищо трий го, аз ще те чакам да постнеш за да съм след теб...
И двамата използват силни думи, без да осъзнават значението им, което пък подсказва нивото на възпитанието им. Говорят/пишат без да мислят (за говоренето на единия знам от първа ръка), да не говорим, че явно няма синхронизация между тях откъм факти, въпреки твърдението на единия за това. В крайна сметка и двамата са празнодумци, които говорят "колкото да има". Един съвет и към двамата: подбирайте си битките. Тази не си заслужава, откъдето и да го погледнеш.
П.П.
Специално на Ева мога да пожелая, да посети някое вечерно даскало по английски и български. И двата езика й куцат много.
На N2GetherNow пък ще кажа, че се пали без да има за какво. Чувствата и на двама ви слабо ме касаят, още по-малко касаят форума, така че ги дръжте за себе си.