Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Филмови драми
UniBG Forums > Отдих и забава > Словото, Музиката, Изображението
dlh
Сигурен съм, че всеки един от нас е плакал на поне един филм, който ни е трогвал до дъното на душата.

Споделете с нас такива филми, които е карала сълзите ви да потичат от радост или тъга.

Аз почвам с един малко известен филм - Sweet November. Заедно с песента на Enya - Only Time и историята, за която се разказва, този филм ме е докосвал неведнъж.
DiK
Горе доле ... Титаник ама чак плакал не баш smile.gif
Mihaela
QUOTE(dlh @ Oct 20 2006, 09:20 PM)
Сигурен съм, че всеки един от нас е плакал на поне един филм, който ни е трогвал до дъното на душата.

Споделете с нас такива филми, които е карала сълзите ви да потичат от радост или тъга.

Аз почвам с един малко известен филм - Sweet November. Заедно с песента на Enya - Only Time и историята, за която се разказва, този филм ме е докосвал неведнъж.
*

Sweet November
Closer
Crash
Before sunset
Before Sunrise
If only
Love Actualy
Green Mile
I am Sam
Save last dance
Dragonfly

Сега се сещам за тези.
DeStRuCti0N
"My Left Foot" , "City of Angels" , "I am Sam" - все покъртителни филми
dalt
The United States of Leland
Before sunset
The Pianist
21 grams
Hurricane
White Oleander
Magnolia
има още доста ^^
wladi
Сещам се за "Blow" само wink.gif
WeaponS
Million Dollar Baby
Elerina
Все си спомням един филм, който гледах като по-малка на видео и много ме впечатли, много тъжен... Untamed Heart се казва, макар че не съм го виждала по сървърите ;(
dianna
A Time to Kill

това се сещам на 1во четене ...значи той най - много ме е трогнал.
sleuth
Немалко филми са го правили, но ако трябва да спомена само един, това ще бъде "The Notebook". Любовна история... Много в стила на "Sweet November" (между другото, не съм съгласен, че е малко известен - не и след излъчването му по националната телевизия wink.gif ).
Просто не е истина как един тип на двадесет и кусур годинки рева като малко бебе по нощите...
Абсолютно го препоръчвам на всички нежни души, които са го пропуснали! tongue.gif

The Notebook @ IMDb
Argentinian
Един от малкото филми, който ме накара да заплача беше Big Fish - страхотен сценарий и невероятна актоьрска игра. Гледахме го двамата с братовчед ми и в края на филма плачехме като малки дечица (аз съм на 20, той на 22). Уникален филм!
Други заглавия, които са ме разчувствали са The Green Mile, The Shawshank Redemption, Forrest Gump - всички те заемат почетно място във филмовата ми колекция. wink.gif
NoEx
If Only
hatred
Requiem for a Dream

Memento

The Green Mile
Argentinian
QUOTE(dJ_extazY @ Dec 13 2006, 01:11 AM)
Memento
*

Филмът е доста добър, но чак пък да те просълзи... blink.gif
А и според мен не е чак толкова тъжен. smile.gif
hatred
QUOTE(Argentinian @ Dec 13 2006, 12:04 AM)
Филмът е доста добър, но чак пък да те просълзи... blink.gif
А и според мен не е чак толкова тъжен. smile.gif
*

Не говорим за просълзяване, а за драми.
Dragster
За драми които са ме трогнали в момента се сещам само за:
Титаник
Пианистът
Семен сблъсък
за тези се сещам сега ,но съм гледал и други ,но немога да се сетя или не им помня имената.
Скоро по една телевизия видях ,че дават един филм дето го бях гледал от много отдавна и беше много тъжен и ми направи голямо впечатление.
Разказваше се за една болна от рак майка с две деца и разведен съпруг които си има приятелка и предлага да се омъжи за него.. нещо от този род.
Сега като го даваха не исках да го гледам ,защото не ми натъжава и това са спомени от както го гледах преди много много време, но не му помна името.
peckolai
Immortal Beloved
Azlan
Титаник и Sweet November
Kir4o^Turboto
Титаник, Sweet November, Ромео и Жулиета.
justanotherlame
Lichno az ne sym plakal no na "seven" se prosylzih
magdanoz
ebeshe dosta otdawna
no da na "gordiqt samotnik" s loryns fishbyrn ( matricata )
bqh rewnal
GoodINC
Не съм плакал скоро на филм smile.gif, но наскоро така издивях на една серия на Prison Break, който го гледа там има един шибан китаец Kim, е в един епизод Linc му разби мутрата и аз направо удрях заедно с него пред монитора smile.gif.
SkinHeads
Спомням си единствено като малък. Гледах "Кинг Конг" и там като го убиха ревнах. А и още веднъж на "Октопод" при убийството на инспектор Катани.
CrazyGoD
Просълзявал съм е на "Войната на таралежите" Там домоуправитеял на блока изключително много ми приличаше на дядо (бог да го прости). Но като се замисля, на нито един филм не съм се просълзявал заради сюжета му pardon.gif
Azlan
The Green Mile и A walk to remember са ме карали да се просълзявам
^_JoHn_DoE_
Az na edin indiiski wink.gif Kabi kushi kabi hu ne6to takoa... Golema drama smile.gif Te revat prez 2 minuti to ot sypri4astie ti sa dorevava smile.gif
Janaa
Като се замисля,последно май беше на Армагедон
magdanoz
QUOTE(GoodINC @ Apr 9 2007, 07:19 PM) *
Не съм плакал скоро на филм smile.gif, но наскоро така издивях на една серия на Prison Break, който го гледа там има един шибан китаец Kim, е в един епизод Linc му разби мутрата и аз направо удрях заедно с него пред монитора smile.gif.

samo ti da beshe smile.gif
ot kef go prewyrtah pone 17 pyti ;p
dreben
QUOTE(Argentinian @ Dec 13 2006, 01:59 AM) *
Един от малкото филми, който ме накара да заплача беше Big Fish - страхотен сценарий и невероятна актоьрска игра. Гледахме го двамата с братовчед ми и в края на филма плачехме като малки дечица (аз съм на 20, той на 22). Уникален филм!
Други заглавия, които са ме разчувствали са The Green Mile, The Shawshank Redemption, Forrest Gump - всички те заемат почетно място във филмовата ми колекция. ;)

:thumbsup:
Четирите най - големи филма ;р < само за Форест гъмп не съм съгласен ;р >
На първата част на Цар лъв съм плакал кога сгазиха стария лъв, май беше доста отдавна ;р
Иначе това е доста замислящ филм, но масата и един-два стола няма да го преживеят :D
CrazyGoD
Днес гледах "Click" и доста ми се насълзиха очите към края на филма, когато уж умираше. Беше доста трогателно направено smokin-fly.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.