Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Сънят
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
Mariyana
Незнам, кой как и какво сънува. Лично на мен скоро не ми се беше
случвало. За жалост суртинта се събудих от панически страх и не
можех да дишам. Един кошмар се завърна. Кошмар и то какъв.
Най-странното е, че си има продължения и всеки път е различно и
още по страшно. Ще разкажа част от предишен сън за да мога да
разкажа и този.
Някакъв мъж постоянно ме преследва. Той е на видима
възраст от около 40-45 години. И като, че винаги е тъмно навън и само зад неговата глава има светлина, която прави гадната му усмивка да изглежда
още по страшна. Никога нищо не ми прави(не ми посяга, не ме удря),
винаги само се смее и ми говори. Незнам какво иска, знам само, че
в съня си имам панически страх от него. И ме преследва, причаква ме,
странното е, че знае цялата ми програма, винаги къде съм, какво правя
поглеждам през прозореца и той маха отдолу о.0.
Другия странен елемент е, че сънищата ми се развиват и в родния град :/.

Та излизам вендъж от болницата и въпросния господин подпрян на парапета, облечен в някакъв кафяв дълаг шлифер ми се усмихва и ми казва "добър ден",
при което разбира се подивявам и тръгвам нанякъде за да се измъкна.
Винаги повтаря "сега ще видя, къде живееш", което пък ме е карало в
предишни сънища да обикалям за да не се прибера. В последния сън
му бях направила капан. Пак ме преследваше разбира се, аз го заведох до блока ми предварително бях разговаряла със съседите (90% са полицаи) и като влезна го сгащиха го м/у първия и втория етаж като едните тръгнаха от партера, а другите аз пресрещнах на 3тия. Като го хванаха странника се обърна и "каза пак ще се срещнем". В този момент се появи от някъде си и майка ми и казва "дано не е скоро". А неговата гадната усмивка пак не слезна от физиономията му.

Тази сутрин се будя от страх и сърцето ми от нормални 70 удара сигурно е надхвърляло стотака. Същия този образ, аз бях го забравила.
В сънят:
Излезнах от сградата, в която се провеждаха нещо като лекции или семинари
при което чух "ние с теб май се познаваме" обърнах се в същия момент
наоколо започнаха да щъкат хора и аз не можах да се се сетя откъде точно съм
го виждала този човек и защо ми се смее така. И тръгвам да се прибирам, при
което виждам, че мъжът върви след мен и чух тихо как казва "намерих те". Сетих се кой е. Пак ме обзе панически страх и тръгнах да бягам. Незнам как съм стигнала до блока не помня и откъде съм тичала, помня, че той вървеше супер бавно и все пак дистанцията м/у 2ма ни беше една и съща, колкото и бързо да тичам. Когато стигнах в блока влезнах, реших, че не може така постоянно да бягам спрях се на 1вия етаж и изчаках да се покаже, като ръката ми беше повдигната и в случай на изненади щях да чукам на съседа. При което ужасният мъж отвори вратата приведе се и се усмихваше тъпо все едно ме е
надиграл. В следващия момент аз съм вече на 2рия етаж, в прегръдките на майка ми, която пита защо съм тичала какво става. Аз не можех да говоря. След 2 минути успях да кажа само "Той, той е тук, върна се, Мамо, върна се....".
Най-странното е, че докато ме гони не мога да говоря, нямам глас просто.
Щях да го питам защо точно мен, но не излиза никакъв звук. И винаги е супер реалистично.

П.С. Едва ли съм единствената с такива странни сънища. Ако някой може да разкаже нещо интересно или просто си ги записва някъде нека се включва. Предполагам и на другите ще им е интересно да прочетът.
PrinceIgor
QUOTE(Mariyana @ Oct 6 2006, 11:37 AM)
Най-странното е, че докато ме гони не мога да говоря, нямам глас просто.
Щях да го питам защо точно мен, но не излиза никакъв звук. И винаги е супер реалистично.

П.С. Едва ли съм единствената с такива странни сънища. Ако някой може да разкаже нещо интересно или просто си ги записва някъде нека се включва. Предполагам и на другите ще им е интересно да прочетът.
*

На мен също ми се е случвало в съня си да искам да издам някакъв звук, но да не мога.
Иначе през последните години не се сещам за някакви странни сънища, даже се сещам за много малко сънища (и то предимно от последните 10 дни, когато започнах да спя по-неспокойно).
Преди много време, някъде между 6-ата и 8-ата си годишнина, сънувах много странни сънища, които се повтаряха многократно, но нямам желание да ги разказвам. Само ще кажа, че бяха доста нереални и в един от тях изпитвах чувство, което не мога да опиша и което по никакъв друг начин не съм изпитвал.
Mariyana
Прав си Принце smile.gif забравят се. И аз от много отдавна не бях сънувала, казват, че сънува този, който не е изморен. Дефакто сънищата са плод на отпочинал не само физически, но и психически човек. Знам ли. pardon.gif
Относно забравянето - чела съм, че сънят продължава от 2 до 5 мин. въпреки примерно, че сънуваш цял период от седмица даречем. Затова се и забравял на сутринта. Колко е вярно незнам, познавам 1 психиатър работещ в министерството на вътрешните работи и ми е обещал именно заради тези сънища да ме подложи на хипноза.
Всъщност като сънувам нещо и се събудя ставам и го пиша, колкото и тъпо да звучи. Случвало ми се е по 3-4 часа през ноща да сънувам как съставям алгоритми разни и ставам и ги пробвам или някви математически задачи. pardon.gif
Казват, че от части сънят е продължение на преживяното през деня.

п.с. Мхм да отбележа и онзи елемент, че Далт ме прокле мамка му biggrin.gif . Каза, че ще го сънувам и щяла да ме гони съвестта(коментирахме нещо с него през деня), та него не го сънувах ама ако действително тоя мазник дето го сънувам ми е съвестта??? Всъщност незнам споменах ли в предния пост, че този сън се развива от 8клас насам?
Леле много взех да задълбавам dry.gif
PrinceIgor
Така си е - сънува този, който не е изморен. Аз започнах "да сънувам" откакто съм в отпуск. wink.gif

Твоят сън обаче продължава доста време. Моите сънища продължиха (по-точно се повтаряха) само около 2 години. Е, вярно че бяха не един, а три, освен това бяха и много по-странни от твоя, но пък отдавна са в миналото. По обясними причини тогава не съм търсил обяснение за тях. biggrin.gif Ще е интерено ти да намериш обяснение за своя. Забелязвам обаче, че двамата с теб сме единствените хора във форума, които сънуват или пък сме единствените, които се интересуват от сънищата си. smile.gif
dlh
... или единствените, които не ги разбират :р
Mariyana
Или пък може би има такива, които ги е страх да се разкрият ? До колкото 1 сън може да разкрие човек всъщност wink.gif. Сеш' се.
PrinceIgor
QUOTE(dlh @ Oct 10 2006, 10:05 PM)
... или единствените, които не ги разбират :р
*

За миг се почуствах все едно съм на друга планета.
После осъзнах, че това е така.

Mariyana, dlh вече е забравил, че там, откъдето идваме, на мен ми бе отредено да решавам разни тестове и да взимам проби, а на него - да тълкува сънища и да приготвя кораба tongue.gif
dlh
Аз съм Яков и капитан Пикард в едно wink.gif
Mariyana
QUOTE(PrinceIgor @ Oct 11 2006, 07:56 PM)
За миг се почуствах все едно съм на друга планета.
После осъзнах, че това е така.

Mariyana, dlh вече е забравил, че там, откъдето идваме, на мен ми бе отредено да решавам разни тестове и да взимам проби, а на него - да тълкува сънища и да приготвя кораба tongue.gif
*

Много готЕно казано, а той на нашия кораб ли ще се вози? Аз съм малко егоистка wink.gif особено спрямо неверници wink.gif pardon.gif
PrinceIgor
Винаги съм искал аз да бъда капитан.

Проявявайки съвсем малка доза егоизъм, мисля да гласувам да го оставим.
Mariyana
Съгласна съм, ама ако разкаже поне 1 сън. И без това прекаляваме с оффтопика. Относно това, кой ще управлява кораба мисля, че ще се договорим по някакъв начин. В твоя сън може да си ти, в моя аз wink.gif.
CoRnY
Mariyana този тип сънища да така наречените дежавута.

Не се притеснявай да не кажа 100% но поне едно 90% от хората си имат поне по един такъв сън. Лично аз имам 2 тамън smile.gif

Това е образ който сама си си го наслоила от ранно детство. Може би е превъплащение на различни догми които да ти налагани от родителите ( пример за непослущните деца които ще ги земе "Торбалан" smile.gif) )

Ако все пак даржиш да ти разталукват съня отиди или си намери някаква литература(има доста).

за информация:

1. Най-лошото нещо кото може да се сънува(като тълкование) е смеещо се бебе
2. Сватба

Сажелявам само, че не си спомням да напиша какво точно означаваха

П.С обикновено ситуаците в сънищата се тълкуват точно на обратно

С Уважение:

CoRnY
Mariyana
CoRnY до колкото ми е известно дежавю( някой го наричат дежаву) е съвсем различно нещо. В случая няма никаква връзка и с моя сън. Просто дадох пример с един от многото странни сънища, които съм сънувала.
Това е образ който сама си си го наслоила от ранно детство. Може би е превъплащение на различни догми които да ти налагани от родителите ( пример за непослущните деца които ще ги земе "Торбалан" smile.gif) )

Относно този ти коментар, пак мисля, че грешиш. Незнам дали ще ми повярваш, но никога не са ми налагали нищо. Казвано ми е примерно, че нещо не е правилно, но НИКОГА не са ми забранявали нещо. Ама никога. Друго, което са ми казвали, че човек се учи от грешките си, затова не ми е и налагано нищо насила. Само съвети pardon.gif. Никога не са ме плашили с Торбалан, баба ти меца или тем подобни измишльотини, както и не помня да са ме лъгали, че дядо ти Мраз е истински pardon.gif. Абе май са ми обяснявани нещата нормално без никакви художествени измислици и олицетворения. Така че и това ти твърдение го отхвърлям. yess.gif

Съновници много има, аз не желая да ми тълкувате съня. Грешно сте ме разбрали, по скоро искам да поразкажете част от ваши и да опишете как ви влияят или въобще като цело как сънят влияе на човек.
Cyb3rg0d
По принцип много рядко сънувам, но когато помня какво съм сънувал, винаги са били някакви объркващи сънища. В смисъл, на места, на които действията в реалността, не биха се случили, а също и всякаш се телепортирам от едно място на друго, което е още по-объркващо... или просто не помня, целия сън... не знам. Помня, като по-малък, че често сънувах, как с колелото се засилвах към един трап зад нашия блок... и в стремежа си да не падна, въртях толкова бързо педалите, че продължавах да си карам във въздуха... имам чувството, че съм го сънувал, над 5-6 пъти този сън. По едно време, през вечер сънувах еротични сънища wink.gif..., което също не съм си го обяснявал на какво се дължи. Чел съм някаде, че самият сън, го сънуваш, минути преди да се събудиш.
PrinceIgor
QUOTE(Cyb3rg0d @ Oct 15 2006, 07:09 PM)
Чел съм някаде, че самият сън, го сънуваш, минути преди да се събудиш.
*

По-точно си спомняш само сънищата, които са близо до часа на събуждане, т.е. ако спиш нормално (не се будиш през няколко минути), въобще не помниш и не подозираш за повечето си сънища.
CrazyGoD
И мойте сънища са много объркани, и все са неща които е почти невъзможно да станат (всмисъл аз съм с някои хора, на такова място кадето най-малко мога да ги видя/заведа) Понякога съм санувал хора който до тогава не съм виждал(или не съм им обърнал внимание), и после ги срещам на улицата ! И аз като КиберГод съм сънувал доста често еротични сънища . :S
Като малък ме преслдаше един много странен сън, който все още като си го спомня настръхвам ! Той представлява средното :
Една тъмна стая без прозорци с слаба светлина, падат две ъглови легла , точно до лявата и дясната стена.. Леглата много приличат на леглата в болницата. След малко до тях се появяват 2 нощни шкафчета.. Няколко пъти съм се озовавал на едното от тях, и си фърлах някаква топчица с някой от острещното легло, но тази топка когато идваше към мен става неимуверно голяма, сигурно колкото една къща , а на фон на сичко това се чуваше гласът на баща ми заедно с гласът на дядо ми... И тези гласове бяха много провлачени, на моменти се засилваха на момента едвам се чуваха... Понякога сичките ми крайници се издуваха, все едно получавам алергична реакция, следващия момент ми е много студено... Така и не мога да разбера смисъла на тази неща.. :|
А от както дядо ми почина (преди 3 години почти) все си представям (понякога и сънувам) смърт... Това понякога много ме плаши. Случвало ми се е да чакам например татко да се качи по стълбите и да си представям как те се срутват върху него, или някъкви такива откачени неща. Бяхме отишли на врачка преди година и половина, тя ми каза, че съм виждал само смърт (това не го бях споделял на никой, защото си мислех, че е временно, само от шока) каза ми също и, че имам черна магия (на което не повярвах много). Тя ми препоръча да отида да ми леят куршум (надявам се повечето знаят какво е това) за да ми мине страхът от смърта.. но така и не съм отишъл, незнам страх ли ме е или има нещо дргуо но не ми се ходи там :|
Много пъти ми се е случвало някой действия да ми изглеждат, че съм ги правил/виждал и преди това по същия начин и по същото време (мисля , че това вече е ДежаВу).
Знам , че някой неща ще ви се сторят смешни, но ви споделям какво виждам сънувам и мисля wink.gif
Mariyana
Това за смъртта на близък мисля, че е нормално да сънуваш и да си представяш. Ако трябва да съм честна след смъртта и на моя дядо и аз сънувах подобен сън на 3тия ден след като почина и най-лошото е, че сънувах, че сънувам и се будя и той наистина е в горния ъгъл на стаята ми с/у леглото ми и ме съветва disagree.gif. Няма да споделям какво точно, важното е, че част от нещата ги помня. Дам и аз се изплаших много wink.gif.
Сутринта като споделих с роднини и ме накараха да ходя да подавам. Мисля тва ми беше по гадно от съня. От тогава нататака, не съм го сънувала.
След като и баба почина, бях на море с приятели и ми разказваха как съм крещяла (бълнувала) "ще видиш бабо". Не си спомнях сутринта нищо.
Мммм дам, добре, че говоря адски много на сън, сутринта е голям смях като ми разправят кви съм ги плещела.
Още едно доказателство, че преживяна случка влияе на съня wink.gif.

п.с. Сигурно и това е смешно, но на 1 изпит мн ме късаха та като реших да чета и като съм заспала съм си преразказала материала. Едната ми съквартирантка имаше същия предмет и се майтапеше, че няма да чете, ще ме чака за да изслуша материала за втората част wink.gif. Явно се е чувало добре какво говоря и е било смислено pardon.gif.
CrazyGoD
Да и това е интересно. И да допълня нещо, че същата година когато дядо ми почина (това беше ноември месец) аз на Бъдни вечер го санувах, а има поверие, че каквото сънуваш тогава ще се случи wink.gif
Mariyana
QUOTE(blood @ Oct 16 2006, 04:07 PM)
Сънувах,че пениса ме боли цяла нощ  и се въртях през цялото време,като се събудих приятелчето беше 6+ . Г\д най-гадния кошмар от години насам . smile.gif
Струва ли си да пиша в тази хубава тема с моите сънища smile.gif
*

Всъщност не си е струвало да пишеш и това изказване. Относно подобните ти сънища знам ли, не искам да те плаша, но явно имаш проблеми с потентността pardon.gif. често говориш за това, нееее ти просто не говори, ти НАТЯКВАш.... дори и във #форумс. Знаеш ли по мъдрите от нас са казали
"куче, което много лае, не хапи"
Струва ли си да пиша в тази хубава тема с моите сънища smile.gif

Относно иронията или поне аз така го усещам, коментара ми би бил "еее писна ми мама му стара да чета неща свързани само с ИРЦ" и бих добавила "и подяволите като не те кефи НЕ СЕ ИЗСИРАЙ ТУК, защото ще си платиш за това удоволствие mad.gif "

п.с ВСИчКИ ПУБЕРИ НА ПАСТЕТ punish.gif
Console
Сънищата особенно тези,който се повтарят са дълбоко подтиснати мисли.

И тези неща рано или късно измизат на яве било то като "дежа ву" било като поредица от сънища а може и кошмари smile.gif
CrazyGoD
@Mariyana
Междудругото и аз съм "пубер" (почти на 16 години) ! Като че ли малко послеписа не е на място wink.gif
nomind
Mariyana -> завиждам ти!Аз пък от няколко месеца насам не съм сънувал нищичко wink.gif
HotStuff
Аз пък lazy.gif ли lazy.gif и нищо pardon.gif пратете някои сън насам, че много скучно
Mariyana
HotStuff ти да не мислиш, че е много приятно blink.gif вчера вечерта....направо ме е срам да си кажа disagree.gif сънувах, че участвам в ББ - оная грандиозната боза blink.gif (предполагам, защото вечерта се наложи заради съквартирантката ми да го слушам).
Та другите в къщата ...не искам да ти описвам какви бяха, както обичам да казвам "злето". Интелекта им беше като на фикуса на майка ми....и все "гонеха слънцето" - с 2 думи нагаждаха се спрямо интригите. Седях 7 дни в тоя кошмар, и мисията 1вата била, защото аз не знаех дефакто, че има такава, после некой се сети да ми каже, та мисията се състояла в това : раздали по 1 печат и тетрадка и за 2 или 3 дни или колкото там са се падали е трябвало да нашарим тия тетрадки с въпросните печати. Разбира жената (подобие на оная готвачката, където е сега в къщата - Вили май се казва) приличаща на продавачка на женския пазар, така доообреее ме изигра .... смятай помагала съм и да си слага нейните печати blink.gif и 2 часа преди края на мисията се сети да ми каже, че това е мисия.
Разбира се тоя с най-малко печати щеше да бъде изгонен - демек аз и таман Ники съобщава "ужаса" (тогава прецених, че си е цяло щастие, че излизам заради деградацията сред онази сган) и се събудих от крясъците на онова русото същество (едната ми съквартирантка).

п.с. Тя отрича, че е руса biggrin.gif tongue.gif
nAHTEPa
http://www.infotel.bg/rubrics/dreams/index_bg.htm wink.gif
дано да ви свърши работа rolleyes.gif
Spinefarm_Rec
Аз сънувам толкова рядко, а толкова обичам даси помня сънищата, хаха. Лошото е, че забравям много бързо хубавите. При мене винаги всичко е толкова цветно и реалистично ... чувствам се като в релността,но все пак има някаква магия и често в сънищатата ми има нещо като осъществена мечта. Помня си един кошмар от 4-5 годишна най-много, когато един динозавър изяде цялото ми семейство(колкото и тъпо да звучи) и наскоро сънувах някакви убийства,кървища, че хопрата като си смъкнат дрехите си смъкват кожата и почва да излиза кръв на фонтанчета и някакъв току-що убит човек закачен на порта(която има дже крила) двете крила се отварят и рялото се разкъсва и всякакви такива гадости, но не сънувам често такива нещаsmile.gif
Leak
лелеее тфа е гаднооо многоо да санува6 мноу гадни ку6мари блякс .... dry.gif метнете някои хубав сън ко говорите за гадни хахах disagree.gif
lester
Аз пък от доста време насам сънувам че ме гони няква жена с прахосмукачка!И даже мога да кажа че почти във всичките ми сънища ме гони някои.Незнам хубаво ли е, лошо ли е.
А наи гадното е че във синищата ми не мога да се придвижвам бързо, някои като ме гони и стоя на едно място. disagree.gif
DORKY
ГРрррр ...аз ако го санувам това което тя посе няма да мога да заспя ...Ще ми минат през галвата 100 нещта
CrazyGoD
Мойте сънища са толко объркани, че после си се чудя на акъла от каде са ми дошли такива неща. По едно време съм на дадено място от реалноста, после се оглеждам и няма супер странна смесица от други места в реалноста и това тогава не ми прави впечатление. Или пък на места където най-малко се очаква да видя даден човек от реалноста в съня той е там. Дори преди малко сънувах, че един познат от село ми е комшия тук.
Незнайно защо дори без да спа, кагото чакам нещо все си представям убийства, смърт и то по някакъв брутален начин. Днес например чакам влака с едни приятели, и въпросния влак закаснява и почна в главата веднага да ми се върти как влака се е преобърнал и колко кръв има на произшествието, а накрая се оказа че някой льольо дръпнал спирачката о.О
А междудругото съновници на които съм си проверявал сънищата излизат супер грешни, да ми познае едно нещо от 20 wink.gif
Azlan
на мен доста често ми се случва да санувам че падам в няква пропаст и летя надолу се1 няма краи бахти странното smile.gif
SkinHeads
На мен много често ми се случва примерно да сънувам, че падам от някъде или че нещо ще ме удари или блъсне и подскачам като луд..Също много пъти ми се е случвало да сънувам че сънувам и си казвам "Етооо този път е истина, този път не е сън" biggrin.gif
Wolfen
Vednuj sanuvah 4e patuvam v nqkakuv vagon, koito varvi s bqsna skorost prez junglata... beshe mn qko smile.gif no se sabudih kato se blusnahme (ne bqh sam, drugite ne gi poznavam) v ne6to smile.gif
^_JoHn_DoE_
QUOTE(Console @ Oct 17 2006, 06:59 AM)
Сънищата особенно тези,който се повтарят са дълбоко подтиснати мисли.

И тези неща рано или късно измизат на яве било то като "дежа ву" било като поредица от сънища а може и кошмари smile.gif
*

Поначало съм съгласен, но това с "дежа ву" - то не винаги става smile.gif . Подсъзнанието поначало продължава да работи, мозъка никога не спи и развива разни сцени породени от впечатления които са подействали много емуционално (страх, гняв, желания т.н) и пораждат мозъчни вълни изразени като сън.
CrazyGoD
При мен доста често се случва сцени от реалния живот да ми се струват до болка познати. Седя си в стаята и гледам към прозореца и ме удря мисълта, че абсолютно същото нещо е вече станало. Даже ми е трудно да го обесня точно какво изпитвам, един път даже ме обзе страх като ми се случи нещо подобно. Това явно е някаква игра на подсъзнанието ми. Веднъж дори като се разкарвах из нас, на загасени лампи си минавам по коридора (попринцип в него не попада сфетлина освен ако в някоя от стаите не е запалена лампа) и изведнъж някаква сянка се появява пред мен, преди още да го асимилирам, рефлекса отвърна на дразнението, повдигнах се на пръсти и все едно очаквам нещо да се блъсне в мен, но не стана. След това се огледах всичките врати бяха затворени, да се каже че е игра на светлината - не беше. Нямаше просто и едно място от кадето може да проникне светлина, та да създаде някава илюзия. И до ден днешен немога да си го обесня това явление.
Наи интересно става, когато си в едно такова състояние - предсънно. Хем чуваш какво става около теб, хем сънуваш. Тогава тялото има някакви реакци, например сънувам, че карам тротинетка (това преди повече от 5-6 години) карам си аз, и на една плочка тротинетката се забива и аз падам, в същия момент правя на дивана точно това, което съм направил на сън (едно такова като ритане и отблъскване та да не се ударя много) и падам на земята. Понякога ми се е случвало пак подобно, седя на ръба на скала и гледам надолу, замая ми се свят и в съня си падам и точно преди да се одаря, си изпъвам крата в леглото и се сабуждам от това мое движение.
По принцип доста от сънищата ми често се повторят, понякога са идентични понякога е просто като "следваща серия", а друг път със същите очастници от предишния сън се намирам на съвсем друго място (и разбира се при нормални условия там никога не бихме били, и то точно тези хора) disagree.gif pardon.gif
Mariyana
Пх Круме това се случва на всички, да усетиш, че правиш същото движение като при сблъсък wink.gif мисля всеки е падал от леглото при подобни неща, споко, не си единствения wink.gif. Относно за сянката незнам smile.gif, мен ми се е случвало като бях 3-4 клас и си спя наще разбира се ге е нямало в нас и сънувам, че в килера има нещо(под нещо визирам не чудовища wink.gif ами крадци и тем подобни, че е най-близо до входната врата), ставам притичвам до кухнява, взема си нож и разбира се в килера няма нищо pardon.gif така де, на принципа, като се съмнявам в нещо, се изправям с/у него.
blood
QUOTE(lester @ Jan 7 2007, 12:52 AM)
А наи гадното е че във синищата ми не мога да се придвижвам бързо, някои като ме гони и стоя на едно място. disagree.gif
*

Oт как се помня това ми е единствения проблем, не мога да тичам бързо, като кошмар ми е, все едно нещо ми държи краката и не мога да избягам от никъде и на никъде.. адски странно...
CrazyGoD
Това и при мен се е случвало, да не мога да се движа бързо, ама има и по гадно от това, не веднъж съм сънувал , че се бия с някой или просто го удрям, но ударите ми са толко слаби, че не ми правя нищо. Дори все едно въобще не го удрям, налагам го отгоре с юмруци (дори съм пробвал с фатки от каратето) и нищо, седи и ми се смее. И това ако не си е истински кошмар biggrin.gif
black_dahlia
А на мен ми се е случвало точно 2 пъти да сънувам нещо и после да се случи. Но не сънувам поредица от случки, ами една определена картина smile.gif все едно гледам снимка smile.gif Помня , че втория път сънувах как сме се събрали цялата фамилия на масата. И след няколко месеца видях на живо абсолютно същото dry.gif Много ми стана странно smile.gif А иначе при мен рядко се случва да сънувам "филм". Или по-точно спя по малко и не ги запомням smile.gif Когато спя повече от 12-13 часа си помня сънищата, но повечето пъти са абсурдни и не ми правят особено впечатление smile.gif
Mariyana
Кошмарите са на дневен ред mellow.gif. В 05.04ч. се събудих от ужас.
Сънувах как се разхождам с някого на место приличащо на площадчето на Славейков и вървим по тротоара около трамвайни линии. Задава се трамвай и не знам от къде се взе още някакъв човек, трамвая вървеше с/у нас и видях човека как приклекна все едно ще се качва на седалков лифт и се затича леко пред трамвая(като за щафетна игра blink.gif), след което трамвая го прегази и се появиха и останките зад трамвая... имаше известно забавяне. Ние разбира се спряхме да гледам, трамвая си продължи, като че не е станало нищо, а всички наоколо зяпаха и никой не се сети да звънне на 150, при което набрах въпросния номер и се събудих. А останките... представляваха крак, ръка, парче кожа по м/у им и главата с някаква странна физиономия, нямаше никаква кръв по линията, само останките бяха съвсем леко кървави и имаше много коса, от къде се взе след като мъжа беше късокос идея си нямам blink.gif. Очакването ми при катастрофата като му се блъска главата в предницата на трамвая да чуя "хрус" също не беше оправдано, никакви викове, никакви сълзи ...всичко беше като във филм с мимове.
Dragster
Много често ми се случва нещо което видя и ми се случи през деня да го санувам или част от него.
В момента се сещам за 2-3 такива случки, но ще разкажа само една.
В началото на Септември бях на Р.манастир и в църквата видях един монах ужасно висок. Имам приятели, които са 1,90+, но този беше доста над тях, така че сигурно 2 метра и отгоре ги има, поне така аз мисля, но може и да се бъркам.
Няколко пъти го засичах и го запомних /в предишни посещения също съм го виждал/.
След това вечерта сънувах някакъв кошмар много странен, с много случки и имам чуството, че беше дълаг и не беше само един сън, а бяха подобни еднакви сънища, които се припокриват и се съединяват като в нишка и образуват една поредица.
Та в този сън този монах ме следеше и дебнеше какво правя. и докладваше. ;d blink.gif
Janaa
Когато бях на 10 щях да се удавя.От тогава сънувам такъв кошмар - че се давя,че потъвам,че ме залива вода.Ужасно е.
Rolex
много мразя да сънувам някакви паяци и гадинки drag.gif Напоследък обаче не сънувам нищо по-смислено от това например как си ям закуската и гледам масата... dry.gif
kaspi
ami synq beshe tochno che sym na rabota i me napadna chovek, beshe poznat no ne pomnq koi i v samozashtita go zadushih i toi umrq .. sled koeto se stresnah i sabudih
Sun
Сънищата са доста интересно явление.
Ако са ви интересни изучете ги. Аз поне изучавам моите.
Тези сънища, които се помнят са бързите сънища *рем* . Те са в период от по няколко секунди до няколко минути. Зависи как вие реагирате на тях, искате ли да ги избегнете или не. Но без тези бързи сънища, които са в рамките на 2 часа вие не можете да преминете в спящо състояние на безпаметно сънуване. Винаги сънуваме, няма нещо като силна умора, която да ни кара да не сънуваме. Просто не помним по ред причини, които са в нас. Много от сънищата, които не помним са случките, които ни се виждат познати в реалността. Е има и една друга теория за така наречените дежавута. И тя е свързана със събитията в друго измерение, които са същите, но се случват няколко секунди по-рано. Един вид бъдещето. И когато бъдещето, като време се изравни със сегашното се получава такова дежаву. Но теориите са милиарди, всеки може да си съчини теория wink.gif

Сънувала съм куп неща. От пълни глупости, до велики приказки.
Има сънища, които се повтарят. Лошите са свързани със асансьор, които не спира никога, стари изоставени сгради в които съм сама, ниви с разни същества в тях, извънземни, говорещи богове... страшни са и старите хора.

Иначе, като зловещ сън ми беше един осъзнат сън, от който рабрах много неща за бъдещето си и благодаря за което.
Само, че в един момент страха надделя и реших, че трябва да се събудя. Започнах да си бия юмруци и да си повтарям "събуди се", а същевременно усещах самото си тяло обездвижено как спи. Усещах ръцете си плътно до тялото ми, краката ми... самата ми позиция в леглото, знаех каква е... но продължавах с юмруците на сън. И се събудих. Естествено с болки по бузитеwink.gif
Беше си плащещо но същевременно и интересно. Сънищата са ми учител. И колкото и кошмарни да са си ги обичам. Повече и от реалността.

Мъри, когато оня те подгони пак вземи се стегни, застани срещу него и му набии един юмрук. В твоите сънища ти си тази, която има права да преследва. Никой друг.

Mariyana
Сънувах нещо много .... елементарно и смешно. Приятелка ме бута на офис стол от Студентски град до Графа и после се чудехме как да го качим в градския транспорт и да отида на работа. Дефакто от Графа до Младост blink.gif, после пък разбрахме, че и такси няма да ни вземе biggrin.gif и накрая не знам как решихме, че за 38мин.(точно, защото си гледах часовника, нищо, че реално в момента нямам часовник blink.gif) по Цариградско шосе ще ме добута до офиса blink.gif и се насирахме от смях, наоколо хвърчаха коли biggrin.gif
dalt
QUOTE(Mariyana @ May 13 2008, 11:22 AM) *
Сънувах нещо много .... елементарно и смешно. Приятелка ме бута на офис стол от Студентски град до Графа и после се чудехме как да го качим в градския транспорт и да отида на работа. Дефакто от Графа до Младост blink.gif, после пък разбрахме, че и такси няма да ни вземе biggrin.gif и накрая не знам как решихме, че за 38мин.(точно, защото си гледах часовника, нищо, че реално в момента нямам часовник blink.gif) по Цариградско шосе ще ме добута до офиса blink.gif и се насирахме от смях, наоколо хвърчаха коли biggrin.gif

offtopic.gif
Това си е забавно и не само на сън smile.gif След пиянска нощ взехме от една зала стол на колелца и се бутахме по улиците на Шумен, докато дойде власттаsmile.gif и малко след това.
Mariyana
QUOTE(dalt @ May 13 2008, 12:02 PM) *
offtopic.gif
Това си е забавно и не само на сън smile.gif След пиянска нощ взехме от една зала стол на колелца и се бутахме по улиците на Шумен, докато дойде власттаsmile.gif и малко след това.

Знаеш ли колко е от студентски до графа ... около 10км, а от графа до Младост/Дружба ... още толкова сигурно, ако не и повече егати голямото возене е паднало wink.gif представи си сега как го вземаме за 38 мин. при задръствания biggrin.gif Шумахер ряпа да яде
wladi
От месеци сънувам по 3-4 пъти в седмицата и си помня детайлно всичко smile.gif Немога да се оплача, но е гадно ако сънят е хубав и не искам да свършва. dry.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.