awe hora moje li da vi pomolq da mi dropite nicka nick : red__bulll perm pass : ABCDEFGHI ako moje da mi pomognete 6te sam vi blagodaren za6toto mn hora mi znaqt perm pass i pravqt mizerii ! 10x predvaritelno!
Mitak
Sep 24 2006, 12:21 PM
Малеее После - защо им крадяли никовете. Ей сега влизам, идентвам се, намирам админ и му казвам - "дропи ми ника, щото ми знаят перма". Като доказателство - давам му перма ти, и резултат - ника ти вече е мой
Как може да си поствате перм паролите във форума????
Не е-майл защита, ами и СМС защита да се пусне в новите services - пак ще има "кражби".... но вината си е изцяло ваша.
п.с. Командата "drop" НЕ РАБОТИ!
dlh
Sep 24 2006, 12:40 PM
смених паролата в поста.. :>
Azon
Sep 24 2006, 01:18 PM
QUOTE(dlh @ Sep 24 2006, 01:40 PM)
смених паролата в поста.. :>
Добре си направил. Ако някой я е видял нищо чудно да се изгаври с момчето
Narf
Sep 24 2006, 01:42 PM
То бива идиотизъм, ама ...
DeStRuCti0N
Sep 24 2006, 01:54 PM
Както сам каза red__bulll, много хора му знаели перманентната парола. Каква е гаранцията, че именно някой от тях не е пуснал темата :>
hatred
Sep 24 2006, 03:22 PM
да почва дебнене кой пръв ще convert-не ахах
Asen
Sep 24 2006, 03:26 PM
haha pi4 4e to sega oshte pove4e hora ti znaqt perma ))
Cyb3rg0d
Sep 24 2006, 05:46 PM
Т'ва се едно някоя банка да има форум и ти да пуснеш пост: "Направете ми кредитната карта невалидна, че много хора ми знаят пина..., номер на картата:... ; пин: ....' ROFLMAO! И докато я деактивират, 100 човека дотогава ще са посетили epay .
zeraful
Sep 24 2006, 05:52 PM
Па колко треа си проЗ, че да крадеш перм-а на такъф спрял ник ;>
j\k
...верно много си спрял да си пуснеш баш тука перм паролата, като можеше просто да намериш някой админ да му я кажеш и той да ти я дропи ;>. Хора, мислете малко...
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.