Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Имам въпрос към....
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3
zeraful
Идеята на играта е следната : Всеки задава въпрос на някой от форума и отговаря, ако има зададен въпрос към него.

ПРАВИЛА

1. За да питаш не е необходимо да има зададен въпрос към теб.
2. В ЕДИН пост трябва да има САМО един въпрос.
3. Когато отговориш на зададен към теб въпрос, трябва и да зададеш въпрос, не е задължително въпроса да е насочен към човекът, който ти е задал въпрос.
4. Въпрос се задава САМО към един човек, а не към всички от форума.
5. Да се избягват всякакви офтопици от рода на "и аз искам да те видя", "и аз исках да те питам същото като него"
6. Забранено е пускането на два реплея един след друг.
7. Забранено е всякакво отклоняване от темата, като например разискване на моралните ценности или други неща породени от зададен въпрос.
8. Когато отговаряте на някой въпрос, хубаво ще е да копирате и самият въпрос, за да не стават обърквания.
9. Когато към вас има зададени повече от ЕДИН въпрос, примерно ТРИ, в реплея си отговаряйте на всичките ( не пускайте за всеки въпрос различен реплей ), НО в същият реплей можете да зададете само ЕДИН въпрос.

<пример> Въпрос към varbanov : На колко си години ? </пример>

...и така varbanov като види въпроса и трябва да отговори на него
и съответно да зададе въпрос, към някой друг.

Have fun...
dlh
Към ill`, какво стана със снимката wink.gif
Mariyana
Към dalt, коя е най-брилянтната мисъл, която ти се е запечатала в мозъка. Казвал си много искам тази, която он тъ топ smile.gif

Демн Иво дали всички ще ги спазват ?
varbanov
Към същия тоз Иво: Защо трябваше да измисляш толкова много и толкова дълги правила, че докато ги прочета да ми мине желанието да пиша по форума... :Р
zeraful
QUOTE(Mariyana @ Aug 15 2006, 12:57 AM)
Към dalt, коя е най-брилянтната мисъл, която ти се е запечатала в мозъка. Казвал си много искам тази, която он тъ топ smile.gif
Демн Иво дали всички ще ги спазват ?
*

надявам се, макар, че ти вече ги наруши като зададе 2 въпроса в един пост, ще се глобяваме..

QUOTE(varbanov @ Aug 15 2006, 05:23 AM)
Към същия тоз Иво: Защо трябваше да измисляш толкова много и толкова дълги правила, че докато ги прочета да ми мине желанието да пиша по форума... :Р
*

Защото се видя, че без правила темата се превърна в тотален офтопик и се надявам, че така поне ще се избегне този момент. И аз мислих, че достатъчно добре и просто бях написал, ама явно някои ( дебили ) не ме разбраха.

Към varbanov : Та за коя дата каза, че ще си запазваш билет за обратния полет :> ?
JeSs`
към ill` какво стана със снимката
ill`
QUOTE(dlh @ Aug 14 2006, 10:04 PM)
Към ill`, какво стана със снимката wink.gif
*

QUOTE(JeSs` @ Aug 15 2006, 02:13 PM)
*

Все още нямам снимка никъде от съображения за сигурност и от притеснение... Ако все пак се престраша да се снимам ще ви покажа.

Към длх: Наистина ли толкова обичаш котки и защо ги обичаш?
dlh
Отиват ми на характера wink.gif

По принцип обичам котки и кучета, но понеже кучетата не могат да се грижат сами за себе си, трябва постоянно да ги гледаш - да ги извеждаш, къпеш, етц. Много мръсни животни са за мен, а аз нямам нервите да се грижа цял живот за това smile.gif Иначе са прекрасни компаньони.

Котките, от друга страна, са много самостоятелни. Единственото нещо, което трябва да правиш за тях, е да им даваш храна 1-2 пъти дневно (при това те няма да поискат повече, отколкото могат да погълнат) и да им чистиш пясъка, когато има нужда. Колкото са игриви, толкова са и гальовни, доста умни животни (което не може да се каже за повечето породи кучета) и ако ги научиш на правилно и неправилно от малки, няма да имаш почти никакви проблеми с тях (личен опит). Козината им е мека и хубава при допир, да ти е кеф да я галиш. Общо взето, за мен котките са като жените - могат и сами, ама искат някой да се грижи за тях и когато това стане - те разцъфтяват wink.gif

Имаше един лаф...
Кучето казало "Добре, този човек тук се грижи за мен, храни ме, пои ме, извежда ме по няколко пъти на ден, къпе ме, играе си с мен - той сигурно е Бог".
Котката казала "Добре, този човек тук се грижи за мен, дава ми храна и вода, чеше ми козината, играе си с мен - сигурно съм Богиня".

А за снимката няма защо да се тревожиш - форума не е пълен с манекени wink.gif

Моят въпрос е към... Mariyana: защо трябва да се заяждаш с другите; защо не можеш да приемеш чуждото мнение и трябва (почти) винаги да е по твоята; защо (повечето пъти) не можеш да приемеш и да се съобразяваш с това, че има по-развити в дадени области от теб хора; какво те прави по-важна от всички останали?

Въпросите са няколко, но смисълът е един smile.gif
GoodINC
Въпрос към Mariyana: На колко години си?
S-s-ex`
Към zeraful. Мисля, че темата нещо не върви. rolleyes.gif Ти как мислиш ? smile.gif
ill`
Към JeSs`: На колко години си?
JeSs`
почти 17
ill`
dlh, защо си толкова потаен?
dlh
Откритостта не води до нищо хубаво.

ill`, а ти?
ill`
Начинът на живот, който съм си избрала, ме научи.
sidni, каква искаш да станеш като пораснеш?
zeraful
QUOTE(S-s-ex` @ Aug 16 2006, 05:30 PM)
Към zeraful. Мисля, че темата нещо не върви.    rolleyes.gif Ти как мислиш ?    smile.gif
*

А аз мисля, че си върви добре :> , а и как ще върви темата зависи единствено от вас

към ill : На колко си години ?

п.с. съжелявам се въпроса, знам, че не е учтиво да питаш жена на колко е години, но просто ми е доста любопитно smile.gif
ill`
18
zeraful, а ти?
zeraful
към ill А ти колко ми даваш ? :Р

п.с. 22 <> малък съм
dlh
въпрос към ill: защо избра този път?
ill`
QUOTE(zeraful @ Aug 17 2006, 07:06 PM)
към ill А ти колко ми даваш ? :Р

п.с. 22 <> малък съм
*

QUOTE(dlh @ Aug 17 2006, 08:03 PM)
въпрос към ill: защо избра този път?
*

zeraful, по-млад ми изглеждаше (като комплимент)

dlh, пътят ме избра. Не мога да съм нищо друго. В това вярвам, за това живея, това ми е в сърцето. Първо беше любовта към родината, после дойде желанието да й помогна. Усещането, че съм различна от някои мои съученици постепенно породи гордост от тази разлика и съответно от цвета на кожата. После почнах да чета и разбрах, че има какво да се направи. Смятах, че за да се постигне нещо, трябва да се стигне до крайности. Все още не мога да променя нищо в глобален мащаб, затова действам локално. Това е единственият начин на живот, който ми отива и ме удовлетворява - прекалено много озлобление, болка, омраза и агресия съм събрала в себе си, така я изливам на точното място. Тук са съсредоточени всичките ми чувства. Аз не мога да живея без да се боря за нещо, сега поне целта ми е смислена и хубава.

zeraful, какво искаш от живота?

Ето и снимка за dlh и JeSs`...
varbanov
QUOTE(zeraful @ Aug 15 2006, 11:39 AM)
Към varbanov : Та за коя дата каза, че ще си запазваш билет за обратния полет :> ?
*

Не се знае още...

Към ill`: Какъв е този път?! smile.gif
ill`
Преди си мислех, че това е пътят на борбата за величие на раса и родина, сега вече знам, че това е пътят на борбата за спасяване на расата и родината.

към varbanov: ти с какво се занимаваш?
wladi
Към dlh: Имаш ли си половинка в момента :>
varbanov
QUOTE(ill` @ Aug 18 2006, 01:57 PM)
Преди си мислех, че това е пътят на борбата за величие на раса и родина, сега вече знам, че това е пътят на борбата за спасяване на расата и родината.

към varbanov: ти с какво се занимаваш?
*

Студент съм за пред хората, иначе тайно управлявам света smile.gif
Към ill`: И какво точно е твоето участие в тази борба?
dlh
QUOTE(wladi @ Aug 18 2006, 08:31 PM)
Към dlh: Имаш ли си половинка в момента :>
*

не, що, предлагаш ли ми се муцка {} :>

истината е, че заради последната ми половинка в момента не ми е до никакви половинки smile.gif

обратно към теб: какви са плановете ти за бъдещето ?smile.gif
ill`
QUOTE(varbanov @ Aug 18 2006, 11:14 PM)
Студент съм за пред хората, иначе тайно управлявам света smile.gif
Към ill`: И какво точно е твоето участие в тази борба?
*

Избрах да съм част от скинхедс. Съответно занимавам се с пропаганда и побоища.

пак към теб: какво учиш?
varbanov
QUOTE(ill` @ Aug 18 2006, 11:54 PM)
Избрах да съм част от скинхедс. Съответно занимавам се с пропаганда и побоища.

пак към теб: какво учиш?
*

Икономика
ill`, по какъв начин я правиш тази пропаганда и каква трябва да е локалната цел?
zeraful
QUOTE(ill` @ Aug 17 2006, 08:46 PM)
zeraful, какво искаш от живота?
*

Искам живота да ме остави да го живея както аз си искам, а не той да ме направлява :> . Искам да мога когато, каквото и където си поискам. Искам малките неща от живота - красиво момиче да се усмихва заради мене, биричка в компанията на приятелите ми. Искам да се събуждам с мисълта "какъв прекрасен живот", а не с "поредния ден". Искам да усещам, че живея, не че съществувам :>. Доста неща вече съм/ги постигал/м

QUOTE(ill` @ Aug 17 2006, 08:46 PM)
zeraful, по-млад ми изглеждаше (като комплимент)
*

мерси за комплимента :>

към ill` Смяташ ли, че тези убеждения и тази борба си заслужава ?
wladi
QUOTE(dlh @ Aug 18 2006, 11:25 PM)
не, що, предлагаш ли ми се муцка {} :>

истината е, че заради последната ми половинка в момента не ми е до никакви половинки smile.gif

обратно към теб: какви са плановете ти за бъдещето ?smile.gif
*

Плановете относно половинките или по принцип?
Относно половинките сега съм си добре и за в бъдеще ще гледам да се задържа така.
А по принцип за в бъдеще планове много, но кой ли ще мине си нямам на идея pardon.gif още не са ми дошли до главата важните решения
TheOnly
--> dalt : кога ще играем пак шах ^^
ill`
QUOTE(varbanov @ Aug 19 2006, 04:47 AM)
Икономика
ill`, по какъв начин я правиш тази пропаганда и каква трябва да е локалната цел?
*

Пропаганда - намирам перспективни младежи, симпатизиращи на идеята и им помагам да я доразвията, разпространявам материали примерно в даскалото, разлепям разни плакати, пиша разни статии, превеждам ако е необходимо... Локалната цел - като начало трябва поне да респектираме черните в нашия град, а по-нататък ще мислим за друго. Същевременно се опитваме да се борим и за ограничаване на привилегиите, но то е прекалено трудно, отвсякъде ни спъват...

QUOTE(zeraful @ Aug 19 2006, 10:35 AM)
към ill` Смяташ ли, че тези убеждения и тази борба си заслужава ?
*

Убежденията и борбата си заслужават, целта им е свещена, но вече не съм така убедена, че имат смисъл. Ако питаш за проблемите и всичко, което човек трябва да понесе в името на тази борба - според мен си заслужава. Но ако питаш за изхода от борбата - все повече се разколебавам в победата.

към zeraful: любима бира? wink.gif
nik666
<offtopic>
Няма ли да е по-лесно да си чатите в IRC ? tongue.gif
</offtopic>
ill`
не си офтопик, тва си е въпрос, само трябва да го адресираш до определен човек wink.gif
nik666, ти на колко годинки си?
zeraful
QUOTE(ill` @ Aug 25 2006, 08:08 PM)
към zeraful: любима бира?  wink.gif
*

Изпитата с приятели... :>

Инъче пия студено "Шуменско" или каквато има под ръка :>

към ill а на теб ? :>
NoEx
Към ill`, как се казваш?
ill`
QUOTE(zeraful @ Aug 26 2006, 09:45 PM)
Изпитата с приятели... :>

Инъче пия студено "Шуменско" или каквато има под ръка :>

към ill а на теб ? :>
*

Студената wink.gif

QUOTE(NoEx @ Aug 27 2006, 02:39 AM)
Към ill`, как се казваш?
*

Илиана

QUOTE(SnIPeRs @ Aug 27 2006, 04:56 AM)
ill`-> Кои са "черните" , които трябва да се респектират?
    -> Мислиш ли, че физическата намеса е начин за респектиране?
    -> Целта оправдава ли средставата?
    -> Не мислиш ли, че прекалено много си се отдала на тази "борба"
*

Ромите
Физическата намеса дет' викаш ти, е единственият начин за респектиране
Не винаги, но в тази борба да
Не, никога не може да е прекалено много.

dlh, истината или се осмеляваш?
JeSs`
dlh
QUOTE(ill` @ Aug 27 2006, 10:51 AM)
dlh, истината или се осмеляваш?
*

истината

защо питаш?
magdanoz
Kym dlh koga za posledno izlezna s priqteli ?
dlh
миналата седмица, но не ми харесва въпроса ти

към zeraful: колко жени са ти разбивали сърцето? точна бройка smile.gif
zeraful
QUOTE(dlh @ Aug 27 2006, 03:22 PM)
към zeraful: колко жени са ти разбивали сърцето? точна бройка smile.gif
*

Една, но то не беше по нейна вина и там е доста сложно... не ми се приказва, а не е и за достояние на толкова много ( непознати ) хора.

към dlh А на теб как и защо ти го разбира последният път ?

п.с. ако въпроса е прекалено личен можеш да не отговаряш и се извинявам, че съм го задал :>
dlh
имайки предвид какви очи четат форума, предпочитам да си замълча smile.gif
zeraful
QUOTE(dlh @ Aug 27 2006, 03:51 PM)
имайки предвид какви очи четат форума, предпочитам да си замълча smile.gif
*

Разбираемо :Р
...ама треаше да зададеш въпрос ;Р

към dlh: Какво представлява за теб перфектният момент с любимият човек ?
<говорим само за един момент, не минута, час или цял ден>
dlh
хехе
тук имам много отговори, но един от тях може би е аз и тя на връх еверест smile.gif

а за теб?wink.gif (не знам кво да питам вече :>)
zeraful
Този в който, това което се чете в очите, не може да бъде казано и с хиляди думи smile.gif

към ludost А ти как си представяш перфектният момент с любимия ? :>

п.с. и аз вече съм на изчерването :>
ludost
Еми доста труден въпрос..
Може би сутрин рано, в леглото...,да вали дъжд и да не казваме нищо.Само да се гледаме.И аз като теб съм на мнение,че погледът понякога може да каже много повече от едно прошепнато "Обичам те" .. примерно.

Към dlh обичаш ли да правиш секс... ей така за спорта.Без чувства, без обвързване , без ангажименти?!

И незнам дали може да се зададе още един въпрос, но... zeraful , ти какво забелязваш първо в едно момиче?
dlh
Не, сърцето ми се къса, когато трябва да правя секс без чувства... но го правя, да не засегна жената wink.gif

към елин пелин: защо написа ян бибиян
ludost
Към длх .. , не може ли поне веднъж да бъдеш СЕРИОЗЕН ??????? disagree.gif dry.gif
zeraful
QUOTE(ludost @ Aug 27 2006, 10:22 PM)
И незнам дали може да се зададе още един въпрос, но... zeraful , ти какво забелязваш първо в едно момиче?
*

Различно, но може би първо са очите и излъчването. Нямам някакъв определен шаблон, всяко момиче може да ме заплени, в началото, с различно нещо.
wladi
Към лудост: Колко често правиш секс?
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.