QUOTE(Bace @ Jan 26 2007, 10:52 AM)
Аз имам един въпрос към Марияна:
Защо според теб 90% (да не кажа 99%) от хората във форума пишат все още по "чатърски" на кирилица, което ЛИЧНО ПО МОЕ МНЕНИЕ е грозно?
П.П. ако се поинтересуваш мога да ти кажа и защо точно тебе попитах

Ъм защото съм арогантна пу*ка(както биха казали някой хора) и се очаква да излюпя интересен отговор?!
Аз пък ще отговоря на въпроса ти с въпрос? Ти зачиташ ли се често във форума? Не знам, честно къде си ги видял тези 90% (изключвам "Жалби", като ги чета и ми се обостря синузита).
Кой, как да пише избира сам, дали ти харесва на теб, мен или някой друг май не е от от особено значение.
по "чатърски" на кирилица
Предполагам има6 в предвид, то4но това, което 4ете6 в момента.
* Номера с 6-ците и 4-ките и на мен не ми е особено понятен, предполагам се получава нещо от рода "тия тук пишат на кирилица" и тракайки звучно по клавиатурата за да "изплюпят" поредното си впечатление, което ги е "напушило" прочитайки предния пост не забелязват, че пръстчетата играят и по цифрити, ПО НАВИК (уж).
* Ако визираш латиницата, хм, тук мога да посоча с пръст поне 2-ма, които пишат на латиница, а определено умствения им потенциал не е като на мушкато. Това вече е въпрос на избор.
*Една вметка, относно правописните грешки, това не винаги се дължи на "чата"

.
Дано съм ти изчерпала въпроса, рано сутрин само това "изтече" като варианти

Следващия път по пладне

.
Кой, какво да питам?
А nik666, абе трови ме един доста сериозен въпрос, има ли бъдеще в отглеждането на заици за папкане

?
п.с. Баце в действителност не ме интересува защо избра точно мен
(сега някой за да не каже, че пак се държа лошо с хората, просто не ми се чете поредната порция "критика", ако ще ме критикуваш разбира се, а ако е положително пак мога да пропусна)