Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Имам въпрос към....
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3
NoEx
Към wladi: освен за секс на друга тема говориш ли с жените?
dlh
QUOTE(ludost @ Aug 27 2006, 10:47 PM)
Към длх .. , не може ли поне веднъж да бъдеш СЕРИОЗЕН ???????  disagree.gif dry.gif
*

мога, просто предпочитам да не съм такъв

към иван вазов: все още ли си единственият професионален писател в държавата ни?
Mariyana
ДЛХ :Моят въпрос е към... Mariyana: защо трябва да се заяждаш с другите;
защо не можеш да приемеш чуждото мнение и трябва (почти) винаги да е по твоята;
защо (повечето пъти) не можеш да приемеш и да се съобразяваш с това, че има по-развити в дадени области от теб хора;
какво те прави по-важна от всички останали?

Въпросите са няколко, но смисълът е един smile.gif

GoodINC: Въпрос към Mariyana: На колко години си?

ДЛХ:
Отначало се заяждах прав си, вече не го правя, може би просто си играя. Приеми го като един вид изпитание, интересно ми е как реагират хора в дадени ситуации. Мисля, няма нищо лошо все пак всичко си е за моя гръб. И факта, че понякога мн народ не разбира, кога говоря сериозно и, кога се майтапя също е за моя гръб. Това аз го наричам "отсяване на 'масата' ".
А не се ли стреми всеки да е на неговата, обикновенно имам мнение, държа на него и го защитавам. Когато съм сгрешила имам доблестта да си призная. Това мисля е най-важното, а факта, че понякога мнението ми не се приема от масата е друг въпрос (въпрос на мислене).
Това, че повечето пъти изразявам мнение по даден въпрос не значи, че не се съобразявам точно с тези хора. Казвала съм го мн пъти, аз съм като всички останали, човек не може да знае всичко. Затова и повечето специализират в определени области, което ги прави по-добри от мен именно в тях.
Обикновенно хората правят дадени личности да са по-важни от някой други. Вземи А. Джоли- хората я харесват => по-важна е от останалите жени. Щом си решил дори да зададеш този въпрос то => че и ти си забелязал нечие мнение относно мен и съдиш по-него + твоето си. Ако питаш за моето мнение, както казах по-горе аз съм същото лайно като останалите ....въпрос на гледна точка wink.gif .....всички миришат. smile.gif

GoodINC: ненавършени 21.

zeraful: Иво какво представлява символиката за теб?
wladi
QUOTE(NoEx @ Aug 28 2006, 01:53 AM)
Към wladi: освен за секс на друга тема говориш ли с жените?
*

Дам, говоря. бтв с коя друга съм говорил за секс? Чудно ми е от каде имаш такова впечетление.
ludost
wladi: почти всеки ден

Към zeraful: мислиш ли си често "Не трябваше да правя ... , а да .. " ? Говорим за ситуации , които са оставили траен белег в самият теб и са дали отражение на животът ти?
ill`
QUOTE(dlh @ Aug 27 2006, 01:12 PM)
истината

защо питаш?
*

Тъй като по принцип си малко прикрит и потаен, исках да разбера дали си оставаш такъв дори с цената на някакъв риск, кое е по-присъщо на природата ти, даже може би дали не се страхуваш да поемеш риск.
dlh, права ли съм?
dlh
Не се страхувам да поемам рискове, просто ги преценявам доста повече от хората на моите, че и на следващите няколко години.

Разбира се, всеки греши smile.gif

А защо искаш да разбереш това?smile.gif
ill`
Опитвам да разбера не само това, опитвам се да разбера теб tongue.gif
dlh, случвало ли се е да обвързваш някакви предмети с някакви хора и преживявания и тези предмети да почнат да значат нещо за теб, да те радват или да ти причиняват болка; и ако не ти е присъщо това, как гледаш на него?
dlh
"Man is the only animal that blushes. Or needs to." - Mark Twain

С това искам да кажа, че и аз, като всеки друг, изпитвам чувства - включително съм податлив на обвързване. Ако разровиш Библиотеката на форума ще се увериш сама smile.gif

Защо се опитваш да ме разбереш?wink.gif
zeraful
QUOTE(Mariyana @ Aug 28 2006, 02:28 AM)
zeraful: Иво какво представлява символиката за теб?
*

Зависи какво разбираш ти под символика smile.gif

QUOTE(ludost @ Aug 28 2006, 01:32 PM)
Към zeraful: мислиш ли си често "Не трябваше да правя ... , а да .. " ? Говорим за ситуации , които са оставили траен белег в самият теб и са дали отражение на животът ти?[/b]
*

Може би това го мисля, веднага след момента в който съм направил нещо, но след това се предържам към обежденията си, че не трябва да съжелявам за нищо в миналото, независимо дали решението ми е било правилно или неправилно, трябва да се живее с тях, затова по-добре да се радвам на това което съм постигнал, а не да тъгувам по това което съм могъл да постигна :>. Живота един път се живее...

Към Mariyana и ludost : Доволни ли сте от това което сте постигнали и ако имахте възможност бихте ли се върнали назад за да промените нещо ?
ludost
Доволна съм доколкото може да се каже,че мога да бъда на този етап.След време сигурно няма да съм на това мнение,защото човек иска да постига все повече и повече ..С натрупване на по-голям опит има възможност и за реализиране на мечти , проекти и т.н smile.gif Доволен ?

Към dlh & zeraful : Сънувате ли ? И помните ли какво сънувате ...
dlh
Сънувам и понякога помня какво.

Към Самюъл Клемънс: колко метра точно е mark twain?
Mariyana
Към Mariyana и ludost : Доволни ли сте от това което сте постигнали и ако имахте възможност бихте ли се върнали назад за да промените нещо ?

Назад бих се върнала, винаги съм казвала, че миналото ме привлича повече от бъдещето. Какво съм постигнала... предвид, че НИТО 1-наж не са ми помогнали или не са ме държали за ръка каквото и да правя откакто се помня (поне от 10 години насам) може би трябва да се гордея, старая се да не дълбая в това. Човек задълбочавайки се в тези неща понякога изгубва енерцията, на кратко казано знам, че "малкото постигнато" за мен е "твърде голямо" и избягвам да ровя нататъка. Грешките...мн имам дори такива, които съм убедена, че цял живот ще помня. Да бих се върнала да се опитам да ги променя.

Към zeraful: Това ми беше идеята, какво ти разбираш под символика не какво аз имам в предвид. Тогава ще е мое мнение wink.gif. Та въпроса е същия. Какво разбираш под символика? Мисли? Символика- различни спекти? smile.gif ако това те насочва по добре smile.gif нека така да е.
Благодаря.
ill`
QUOTE(dlh @ Aug 28 2006, 02:30 PM)
"Man is the only animal that blushes. Or needs to." - Mark Twain

С това искам да кажа, че и аз, като всеки друг, изпитвам чувства - включително съм податлив на обвързване. Ако разровиш Библиотеката на форума ще се увериш сама smile.gif

Защо се опитваш да ме разбереш?wink.gif
*

Интересен си ми.
към ludost: с какво се занимаваш?
varbanov
QUOTE(zeraful @ Aug 27 2006, 03:37 PM)
Една, но то не беше по нейна вина и там е доста сложно... не ми се приказва, а не е и за достояние на толкова много ( непознати ) хора.
*

Името и?
ludost
ill` работя и уча ... Т.е ще уча wink.gif
Запазвам правото си да Не казвам какво и къде ....

към ill` : губиш ли често самообладание ?
zeraful
QUOTE(ludost @ Aug 28 2006, 03:57 PM)
Към dlh & zeraful : Сънувате ли ? И помните ли какво сънувате ...[/b]
*

Рядко, а още по-рядко помня какво. Предпочитам лошите неща да не ги помня smile.gif

QUOTE(Mariyana @ Aug 28 2006, 04:49 PM)
Към zeraful: Това ми беше идеята, какво ти разбираш под символика не какво аз имам в предвид. Тогава ще е мое мнение wink.gif. Та въпроса е същия. Какво разбираш под символика? Мисли? Символика- различни спекти? smile.gif ако това те насочва по добре smile.gif нека така да е.
Благодаря.
*

Ще ти отговоря малко по-късно, защото знам, че няма да се задоволиш с прост отговор, а в момента само такъв мога да ти дам :>
varbanov
А на мен няма ли да отгоовриш, zeraful-е?
zeraful
QUOTE(varbanov @ Aug 29 2006, 07:11 PM)
А на мен няма ли да отгоовриш, zeraful-е?
*

Извинявам се, не съм видял въпроса :Р

QUOTE(varbanov @ Aug 28 2006, 08:33 PM)
Името и?
*

Това подвеждащ въпрос ли е ? :>

Н...
varbanov
Не е подвеждащ въпрос smile.gif
Към теб пак... ако я чуеш ще и предадеш ли да ми върне въжето?
zeraful
Хаххаха... говори малко :>

п.с. към тебе :> като се върнеш ще ме биеш ли пак на билярд :>
varbanov
отново и отново...
въпрос няма да задам, ще си го оставя за после :Р
Dreadlord
към dlh - имало ли е момент в който да ти писне от всички и от всичко ?
към zeraful - кой ти е най интересен за обсъждане от форума
към ludost - кога беше последния път когато каза на майка си или баща си че ги обичаш ?
ludost
Миналата седмица.. rolleyes.gif

Към varbanov: имаш ли нужда от приятелска прегръдка ?

и към ill` .. учиш ли ??
zeraful
QUOTE(Dreadlord @ Aug 30 2006, 01:20 PM)
към zeraful - кой ти е най интересен за обсъждане от форума
*

всеки, който влага поне малко оригиналност в начина си на мислене :>
varbanov
QUOTE(ludost @ Aug 30 2006, 02:35 PM)
Към varbanov: имаш ли нужда от приятелска прегръдка ?
*

Да... Не е точно нужда защото това предполага че липсата и ще доведе до неблагоприятни за мен последици, но никога не бих отказал и винаги ще ме накара да се почувствам добре...

ludost, ти от каква прегръдка имаш нужда?
dlh
QUOTE(Dreadlord @ Aug 30 2006, 01:20 PM)
към dlh - имало ли е момент в който да ти писне от всички и от всичко ?
*

да

към zeraful: нали само по 1 въпрос?
ludost
QUOTE(varbanov @ Aug 30 2006, 10:46 PM)
Да... Не е точно нужда защото това предполага че липсата и ще доведе до неблагоприятни за мен последици, но никога не бих отказал и винаги ще ме накара да се почувствам добре...

ludost, ти от каква прегръдка имаш нужда?
*

Нуждая се от истинска-приятелска... disagree.gif sad.gif И то много

Към varbanov : Кога последно прочете нещо хубаво и какво бе то?
zeraful
QUOTE(dlh @ Aug 30 2006, 11:21 PM)
към zeraful: нали само по 1 въпрос?
*

Да, ама явно на някой олигофрени колкото и да им го набиваш в плиткоумнието пак не могат да разберът какво означава ЕДИН въпрос...

към 'заинтересованите' защо не ме оставите на мира... ?!
varbanov
QUOTE(ludost @ Aug 31 2006, 01:39 AM)

Към varbanov : Кога последно прочете нещо хубаво и какво бе то?

*

29.08.2006
'А на себе си .. приятел като теб.'
ludost, грешката при предаването на информация поправена ли е?
ludost
Общо взето "ДА" tongue.gif

Към varbanov : Какво обичаш да хапваш?! rolleyes.gif
varbanov
Шоколадовата торта на сестра ми...

ludost, 'Общо взето'? smile.gif
ludost
Аз си мисля, че "Да" ... , но няма нищо сигурно на този свят.
Ще разберем след броени дни.. biggrin.gif biggrin.gif

Към varbanov Кога беше последният път , когато се смя с глас ?
varbanov
Вчера
ludost, ти можеш ли да правиш шоколадова торта?
ludost
А на какво се смя ? И да мога да правя най-добрата ... шоколадова торта в целият свят
TheOnly
-> ludost: А хубава боб яхния? smile.gif
Mariyana
Към Върбанов или лудост, който свари първи smile.gif: Ще спрете ли с диалога?
ludost
НЕ !

Към Марияна : Виждала ли си какво пише в заглавието на темата " Имам въпрос към.... ??? "
Mariyana
Лудост, пиле, виждала съм. Ти сама го каза "Имам въпрос към.......", а не "Имам въпрос към varbanov....". И за да съм в крак с темата отново въпрос към теб, надявам се да е последен: Смяташ ли, че може да се включим в диалога ви? Има тук таме опити ама ъкъ, нътцки.

Искам да се извиня на всички ама не мога да се сдържа, темата умря :/, а мен не ми се чете диалог.
ill`
QUOTE(ludost @ Aug 29 2006, 11:48 AM)
към ill` : губиш ли често самообладание ? [/b]
*

Не често, само ако ме засегнат за нещо, на което много държа, а тези неща са много малко.

QUOTE(ludost @ Aug 30 2006, 02:35 PM)
и към ill` .. учиш ли ??
*

Често и по много

Към кака Марияна: кога ще дойдеш накъм нашия край, а? :>
varbanov
QUOTE(ludost @ Sep 4 2006, 04:13 PM)
А на какво се смя ?
*

Нещата на които се смея са толкова много, че не съм се и опитвал да запомня всичките...

QUOTE(Mariyana @ Sep 8 2006, 09:15 AM)
Искам да се извиня на  всички ама не мога да се сдържа, темата умря :/, а мен не ми се чете диалог.
*

към Марияна... знаеш ли, че като не ти се чете някоя тема, има опция да не я четеш?

пп:
ако това ти е опита да се включиш в разговора с неуместна забележка, неуспешен е...
ако ще се позоваваш на правилата, никъде не пише че не може да се задават 2, 3, 5, 100 въпроса към един и същ човек...
ако по някакъв начин съм те обидил с казаното се извинявам, наистина не съм имал за цел това...
и последно
ако това ще те направи щастлива съм готов да не пиша по темата повече.
Mariyana
Към кака Марияна: кога ще дойдеш накъм нашия край, а? :>

ILL предложението ми е отправено, другото си зависи само от мен. Въпрос на свободно време и финанси smile.gif. Но ще се постарая да разбереш като дойдем smile.gif. То няма и как да не разбереш де, до колкото разбрах всички новодошли или гости биват веднага забелязани и обсъдени smile.gif.
към Марияна... знаеш ли, че като не ти се чете някоя тема, има опция да не я четеш?

Знам.
ако това ще те направи щастлива съм готов да не пиша по темата повече
Няма да ме направи щастлива. Пиши си.

п.п. ....Спестявам неща, който няма да харесат на теб, на мен и на останалите....

И за да не съм оффтопик...
ВЪПРОСЪТ(последният): Магданоз....с какво храниш кучето си?
magdanoz
С гранулирана храна предимно smile.gif

Към dlh коя ти е любумата pc игра? (може да са 2-3)
dlh
Нямам любима.

Към Толкин: радваш ли се, че синовете ти довършиха "Силмарилион" след смъртта ти?
WeaponS
въпрос е към zeraful.

Ако намина до месец-два ще можеш ли да се освободиш един уикенд за да те потроша на билярд и бира?
Bace
Аз имам един въпрос към Марияна:
Защо според теб 90% (да не кажа 99%) от хората във форума пишат все още по "чатърски" на кирилица, което ЛИЧНО ПО МОЕ МНЕНИЕ е грозно?
П.П. ако се поинтересуваш мога да ти кажа и защо точно тебе попитах smile.gif
varbanov
Въпрос към Weapons, въпреки че не е по правилата...
Ще ме вземете ли и мен... а? а? а? wink.gif
Mariyana
QUOTE(Bace @ Jan 26 2007, 10:52 AM)
Аз имам един въпрос към Марияна:
Защо според теб 90% (да не кажа 99%) от хората във форума пишат все още по "чатърски" на кирилица, което ЛИЧНО ПО МОЕ МНЕНИЕ е грозно?
П.П. ако се поинтересуваш мога да ти кажа и защо точно тебе попитах smile.gif
*

Ъм защото съм арогантна пу*ка(както биха казали някой хора) и се очаква да излюпя интересен отговор?! blink.gif

Аз пък ще отговоря на въпроса ти с въпрос? Ти зачиташ ли се често във форума? Не знам, честно къде си ги видял тези 90% (изключвам "Жалби", като ги чета и ми се обостря синузита).
Кой, как да пише избира сам, дали ти харесва на теб, мен или някой друг май не е от от особено значение. pardon.gif
по "чатърски" на кирилица
Предполагам има6 в предвид, то4но това, което 4ете6 в момента.

* Номера с 6-ците и 4-ките и на мен не ми е особено понятен, предполагам се получава нещо от рода "тия тук пишат на кирилица" и тракайки звучно по клавиатурата за да "изплюпят" поредното си впечатление, което ги е "напушило" прочитайки предния пост не забелязват, че пръстчетата играят и по цифрити, ПО НАВИК (уж).
* Ако визираш латиницата, хм, тук мога да посоча с пръст поне 2-ма, които пишат на латиница, а определено умствения им потенциал не е като на мушкато. Това вече е въпрос на избор.
*Една вметка, относно правописните грешки, това не винаги се дължи на "чата" wink.gif.
Дано съм ти изчерпала въпроса, рано сутрин само това "изтече" като варианти pardon.gif Следващия път по пладне wink.gif biggrin.gif.

Кой, какво да питам?

А nik666, абе трови ме един доста сериозен въпрос, има ли бъдеще в отглеждането на заици за папкане rolleyes.gif ?

п.с. Баце в действителност не ме интересува защо избра точно мен wink.gif
(сега някой за да не каже, че пак се държа лошо с хората, просто не ми се чете поредната порция "критика", ако ще ме критикуваш разбира се, а ако е положително пак мога да пропусна)
Bace
varbanov?

има ли шанс отбора на гр.Царево да получи малко съдийска помощ на следващия турнир ако зависи от тебе smile.gif (подвеждащ риторичен...)
varbanov
Не! Съдийството ми е напълно безпристрастно и обективно.
Въпрос няма да задам, защото го направих малко предварително... smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.