Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Имам въпрос към....
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3
Bace
Имам въпрос към dlh
Имаш ли нещо общо със сайта www.dlh.net и ако да какво е то?
WeaponS
QUOTE(varbanov @ Jan 26 2007, 11:52 AM)
Въпрос към Weapons, въпреки че не е по правилата...
Ще ме вземете ли и мен... а? а? а? wink.gif
*

Загази братоsmile.gif Купи си хавлии в които да триеш горчивите си сълзиsmile.gif
rogen
->ludost<- Ще ми направиш ли шоколадова торта ??? хахах
Bace
Mariyana

с какво се занимаваш ако не е тайна?
justanotherlame
Vypros kym dlh!? Ot kyde da go iznamerq sega dlh scripta kato go nqma irchelpunibgorg ?
dlh
QUOTE(Bace @ Jan 26 2007, 07:22 PM)
Имам въпрос към dlh
Имаш ли нещо общо със сайта www.dlh.net и ако да какво е то?
*

нищо общо нямам smile.gif
за съжаление този сайт май от доста време е изоставен

QUOTE(justanotherlame @ Jan 28 2007, 06:35 PM)
Vypros kym dlh!? Ot kyde da go iznamerq sega dlh scripta kato go nqma irchelpunibgorg ?
*

http://dlh5.otel.net/ -> IRC -> IRC клиенти
justanotherlame
Zabravi da zadadesh vapros, btw kyde moga da te namerq za malko info
Mariyana
QUOTE(Bace @ Jan 28 2007, 05:51 PM)
Mariyana

с какво се занимаваш ако не е тайна?
*

В момента изчислявам едни красотички от Dec в PWord Hex, и в Real 4 Hex, ъъ и Хемминг.

В дългосрочен план симулирам следване(учене). От време на време симулирам и работене, от Далт се научих, че като ти писне симулацията на работене, симулираш непукизъм и спираш да работиш. Като те "подгони късия" пак започваш въпросната симулация. Всички други усилия са насочени с цел удоволствие. (Не, че предните 2 щяха да са на дневен ред ако не ми доставяха такова.)
За контакти и още въпроси:ICQ 299 790 967

disagree.gif Пак трябва да задам въпрос май...

Към satanas: ние говорихме за онези 2 парчета, които бяха свалени от темата за Евровизия, в крайна сметка ще ги получа или няма да ги получа? Удобно ли ще е да те помоля да ми изпишеш или препоръчаш заглавията на 10 speed metal групи, ако въобще така е правилно да се изпише(като стил, иначе знаеш за какво говоря), по възможност инструментали, че ми се обостря синузита от вокали, особено немски? Ю 'ноу wink.gif. rolleyes.gif
shazow
Въпрос към великия Leak : Пич, кога ще се самоубиеш?
dreben
Ще прескоча Leak, защото нещо го е хванала липсата и нищо чудно да е отговорил на въпроса към него smile.gif

demond, защо често пъти се държиш като дете.? Дали е от пренасищане с глезотии и нямане какво да правиш или нещо друго.? Справка, примерно Rat Race

редакция: сериозно си питам, не се ебавам, не се опитвам да се заяждам
DeStRuCti0N
QUOTE(Mariyana @ Jan 28 2007, 08:51 PM)
Към satanas: ние говорихме за онези 2 парчета, които бяха свалени от темата за Евровизия, в крайна сметка ще ги получа или няма да ги получа? Удобно ли ще е да те помоля да ми изпишеш или препоръчаш заглавията на 10 speed metal групи, ако въобще така е правилно да се изпише(като стил, иначе знаеш за какво говоря), по възможност инструментали, че ми се обостря синузита от вокали, особено немски? Ю 'ноу wink.gifrolleyes.gif
*

Подсети ме довечера в ирц да ти ги пратя.

Ето ти малко спийд метъл групи(и албуми):

1.helloween - walls of jericho
2.angel dust - into the dark past
3.razor - evil invaders
4.razor - malicious intent
5.slayer - show no mercy
6.blind guardian - battalions of fear
7.blind guardian - follow the blind
8.iron angel - hellish crossfire
9.gamma ray - power plant
10.iron savior - unification
11.megadeth - killing is my business...and business is good
12.laaz rockit - Annihilation Principle
13.cyclone - brutal destruction
14.piledriver - metal inquisition
15.dragonforce - inhuman rampage
16.agent steel - unstoppable force
17.living death - vengeance of hell
18.living death - metal revolution
19.living death - protected from reality
20.living death - worlds neuroses

наблегнал съм на немските вокали :>
koz_za_avril
Въпрос към dlh:
Има ли девойка на която държиш?
zeraful
...по таз тема, пак към dlh...

А искаш ли да има ?
dlh
QUOTE(koz_za_avril @ Feb 10 2007, 11:51 PM)
Въпрос към dlh:
Има ли девойка на която държиш?
*

да

QUOTE(zeraful @ Feb 11 2007, 12:05 AM)
...по таз тема, пак към dlh...

А искаш ли да има ?
*

не
misterios
Ludost a ti obichash li da pravish sex bez obvurzvashta vruzka , da niama nishto mejdu teb i momcheto i da se izchukate samo i samo za sporta pardon.gif
Exploit
Въпрос към NoEx или Mitak . Кога ще са готови ratbox-e , в смисал кога ще ги заменяте с hybserv , задавам ви този вапрос защо? защото вие сте едни от тез които се занимава с този проект, другия човек е ongeboren но едали от него ще получа отговор. smile.gif
zeraful
QUOTE(dlh @ Feb 18 2007, 12:04 AM)
не
*

my man thumbsup.gif
Mariyana
Към този, който прецени, че може да отговори!

Ако умеехме да летим, то нямаше да съществуват визови режими, вероятно щяхме да имаме и ципи м/у пръстите, телата ни щяха да са с различна форма, нямаше да сме повлияни толкова от компютрите/технологиите, щяхме да имаме странни домове. Дали една мъжка птичка щеше да се трака с милион женски(петел)? Дали поколенията щяха да се излюпват в гигантски яйца или отново щяхме да сме живораждащи? Каква би била температурата ни? Щяхме ли да имаме пера? А пух? Олекотени алуминиеви коронки и мостове от олекотени сплави ? Никакви накити? Огромни нокти със завити краища? Нощни птици ли бихме били? Студолюбиви или от онези "тичащи" на юг, ако сме от тях(от студенолюбивите), какво би ни задържало зимата тук? .... имам и още disagree.gif

Едит: Нямаше как да не единтна, защо се говори "За птичките и пчеличките", при такива ОГРОМНИ различия, емблематично е знам, и все пак ....вижда ми се абсурдно!?!
Volter
QUOTE(Mariyana @ Feb 19 2007, 10:26 PM)
Към този, който прецени, че може да отговори!

Ако умеехме да летим, то нямаше да съществуват визови режими, вероятно щяхме да имаме и ципи м/у пръстите, телата ни щяха да са с различна форма, нямаше да сме повлияни толкова от компютрите/технологиите, щяхме да имаме странни домове. Дали една мъжка птичка щеше да се трака с милион женски(петел)? Дали поколенията щяха да се излюпват в гигантски яйца или отново щяхме да сме живораждащи? Каква би била температурата ни? Щяхме ли да имаме пера? А пух? Олекотени алуминиеви коронки и мостове от олекотени сплави ? Никакви накити? Огромни нокти със завити краища? Нощни птици ли бихме били? Студолюбиви или от онези "тичащи" на юг, ако сме от тях(от студенолюбивите), какво би ни задържало зимата тук? .... имам и още  disagree.gif

Едит: Нямаше как да не единтна, защо се говори "За птичките и пчеличките", при такива ОГРОМНИ различия, емблематично е знам, и все пак ....вижда ми се абсурдно!?!
*

Отговора е:
АкоТО мирише в кукото.
smile.gif
Просто ще се приспособим, може да е след 1000000 години pardon.gif
Mariyana
Volter, а ти ако си птица, каква точно би бил ?
Dragster
Марияна, ти, ако беше животно какво би искала/щеше да бъдеш?
Mariyana
QUOTE(Energy--- @ Jun 9 2007, 12:14 AM) *
Марияна, ти, ако беше животно какво би искала/щеше да бъдеш?

Еднодневна пеперуда бих искала или мида (макар, че мешестите не се дефинират точно като "животни" нооо....)

nik666, ам не знам дали вече не те питах, ама въпроса ме "яде" ... Думата "Вечер" е от ж.р., защо подяволите и по новините казват Добър вечер, а не Добра вечер mellow.gif ?
nik666
QUOTE(Mariyana @ Jun 9 2007, 07:00 AM) *
Еднодневна пеперуда бих искала или мида (макар, че мешестите не се дефинират точно като "животни" нооо....)

nik666, ам не знам дали вече не те питах, ама въпроса ме "яде" ... Думата "Вечер" е от ж.р., защо подяволите и по новините казват Добър вечер, а не Добра вечер mellow.gif ?

Допускам че това е едно от тези граматически изключения, които се придобили гражданственост от прекомерна употреба и вече не се спазва особено правилото за женския род. Което е интересно наистина, понеже граматически правилната форма "добра вечер" се среща по-често в литературните произведения, където по принцип се допуска наличието на грешки за да се спази лириката, от колкото в официалната реч, където подобни грешки са недопустими wink.gif
Stillness
nik666: Колко е две плюс две по две? wink.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.