Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: House music...
UniBG Forums > Отдих и забава > Словото, Музиката, Изображението
ConfusioN
Хайде хаусърите да се изявят smile.gif Кой слуша хаус, кой е роден хаусър(like me), кой иска да стане, любим стил и етц. Хайдееееее House_Of_OM_CD_2_Continuous_DJ_Mix.mp3
tongue.gif
dlh
Съквартиранта ми е доста зарибен по тази музика, а по стечение на обстоятелствата и акустиката на коридорите, аз се "наслаждавам" най-редовно от другата стая wink.gif
Кефи, но в ограничени количества smile.gif
bringer
tribal progressive chicaco deep electro "tribal electro" french fetish tech house
club house detroit house //// ne se seshtam obshto vzeto pochti vsichki vidove s izkliuchenie na funky .... barka mi v ga*a /////\\\\\\ \Tony_Thomas_Live_@_Club_Excess_T_U_S_O_B_Part_2_(14.04.2006).mp3 za liubim dj .... moje bi trentemoller ili balthazar neznam ...
ConfusioN
Аз съм роден за тази музика просто... smile.gif А между другото аз бях на тони-то в Excess и няма да ти кажа какво стана с нас... Ако не си бил и ти там де smile.gif
Аз съм голям фен на Electro House party.gif
bringer
razbira se smile.gif samo malko det mi se praish v irc ... xhahxa nick d-fuse razbira se sheguwah se ...
ConfusioN
Ти ли си каплазанкото smile.gif оле... Само ние сме си май хаусърчетата... Аз само като гледам... скучна работа smile.gif
hatred
QUOTE(bringer @ Jul 29 2006, 05:42 PM)
tribal progressive chicaco deep electro "tribal electro" french fetish tech house
club house detroit house //// ne se seshtam obshto vzeto pochti vsichki vidove s izkliuchenie na funky .... barka mi v ga*a /////\\\\\\ \Tony_Thomas_Live_@_Club_Excess_T_U_S_O_B_Part_2_(14.04.2006).mp3 za liubim dj .... moje bi trentemoller ili balthazar neznam ...
*

balthazar не пуска house.
ConfusioN
QUOTE(dJ_extazY @ Aug 1 2006, 01:40 AM)
balthazar не пуска house.
*

Виж, като не си сигурен в нещо, поне недей да твърдиш, че е така.
Narf
QUOTE(ConfusioN @ Aug 2 2006, 02:32 PM)
*

С риск да ме обявите за нечий адвокат ... аз не виждам да е писал "мисля че" или "май", или пък "двоумя се". От това, което е написал доста ясно си личи, че е сигурен в това, което говори. И честно казано, не знам защо пиша това в момента, но поста ти ми се въдя много глупав.
hatred
QUOTE(ConfusioN @ Aug 2 2006, 12:32 PM)
*

nono.gif имаш нужда да се освежиш и да помислиш трезво. Най-вече над това колко голям фен си наистина на електронната музика smile.gif
bringer
extazy moje da si cool oper ama ne i da mi kazwash che balthazar ne puska house .... vij kato si chok otvoren :>
hatred
QUOTE(bringer @ Aug 2 2006, 05:29 PM)
extazy moje da si cool oper ama ne i da mi kazwash che balthazar ne puska house .... vij kato si chok otvoren :>
*

Balthazar's own style varies between hardgroovy pumping techno with a lot of breaks and tribal/electro/progressive house

Предполагам можеш да си го преведеш. Стила на Балтазар не може да бъде наречен Хаус.
JeSs`
музиката си рулира - има супер готини песни
Dreadlord
от BG DJ - Ясен Петров :Р
ConfusioN
Просто не желая да спорим. БАЛТАЗАР ПУСКА ХАУС. head.gif
Ти явно не си ходил по партита...
ConfusioN
QUOTE(Narf @ Aug 2 2006, 06:04 PM)
С риск да ме обявите за нечий адвокат ... аз не виждам да е писал "мисля че" или "май", или пък "двоумя се". От това, което е написал доста ясно си личи, че е сигурен в това, което говори. И честно казано, не знам защо пиша това в момента, но поста ти ми се въдя много глупав.
*

Напротив, поста ми не е глупав. Глупав е този, който не може да разбере смисъла. Това е пълна глупост... Балтазар не бил пускал хаус. Той явно не е слушал нито един негов сет. Макар и да не съм му фен съм достатъчно запознат с Електронната музика както и Ди Джей-те у нас. А колкото до твоя пост ти май не успя да разбереш смисъл-а? Все едно дали ще каже "мисля че" или "май", или пък "двоумя се". ПИШЕ ГЛУПОСТИ И НЕЩА В КОИТО НЕ Е СИГУРЕН... omg.. help them!
Stillness
Твърдят, че музиката обединява хората. Във вашия случай какво да си мисля, че за house това не важи или че не е музика? smile.gif
dlh
QUOTE(Stillness @ Aug 3 2006, 08:30 AM)
Твърдят, че музиката обединява хората. Във вашия случай какво да си мисля, че за house това не важи или че не е музика? smile.gif
*

lmao.gif
Narf
QUOTE(ConfusioN @ Aug 3 2006, 07:47 AM)
Напротив, поста ми не е глупав. Глупав е този, който не може да разбере смисъла. Това е пълна глупост... Балтазар не бил пускал хаус. Той явно не е слушал нито един негов сет. Макар и да не съм му фен съм достатъчно запознат с Електронната музика както и Ди Джей-те у нас. А колкото до твоя пост ти май не успя да разбереш смисъл-а? Все едно дали ще каже "мисля че" или "май", или пък "двоумя се". ПИШЕ ГЛУПОСТИ И НЕЩА В КОИТО НЕ Е СИГУРЕН... omg.. help them!
*

Смисъл в нещо, което е написано без грам логика не може да се намери.
Това, което искам да ти кажа е че той си е сигурен на 100%. Може да спориш за това, че не е прав, но да казваш, че не е сигурен - тц.
ConfusioN
QUOTE(Stillness @ Aug 3 2006, 08:30 AM)
*

House-а си е музика. Много далече стигна... Чак до обединения... Не знам, може би е така, а може би не. Ние спорим, не се караме. Просто "ди джей-я" пише глупости smile.gif Както и да е предлагам да приключим със спор-а. Та вие слушате ли такава музика?
Narf
Не, хахаха.
ConfusioN
Слушай тогава, защото е красиво smile.gif mad.gif punish.gif
Narf
QUOTE(ConfusioN @ Aug 4 2006, 04:53 AM)
Слушай тогава, защото е красиво smile.gif  mad.gif  punish.gif
*

Рядко намирам красота, в която и да е песен. И определено не се е случвало с house, trance, goa, etc., etc. ... По-скоро търся бруталност(имайки предвид стиловете, които слушам) в музиката, отколкото някаква красота(е, и в бруталността има нещо красиво де, пък било то и малко извратено), а и ... няма ли една песен що-годе добър текст, то няма абсолютно никакъв начин да ме грабне.
Lax
QUOTE(ConfusioN @ Aug 3 2006, 07:51 PM)
House-а си е музика. Много далече стигна... Чак до обединения... Не знам, може би е така, а може би не. Ние спорим, не се караме. Просто "ди джей-я" пише глупости smile.gif Както и да е предлагам да приключим със спор-а. Та вие слушате ли такава музика?
*

За момента, много ми харесва "Asle Bjorn Presents Leya featuring Anne K - Lucky You", въпреки че песента не е от най-новите.

Не слушам толкова много house, но наистина има песни, които много ми харесват.
hatred
QUOTE(dJ_extazY @ Aug 2 2006, 05:36 PM)
Предполагам можеш да си го преведеш. Стила на Балтазар не може да бъде наречен Хаус.
*

QUOTE(ConfusioN @ Aug 3 2006, 04:51 PM)
*

не чети между редовете
hatred
QUOTE(dJ_extazY @ Aug 2 2006, 05:36 PM)
Balthazar's own style varies between hardgroovy pumping techno with a lot of breaks and tribal/electro/progressive house
*

QUOTE(ConfusioN @ Aug 3 2006, 04:51 PM)
*

не чети между редовете

По темата: Огромен фен съм на Lisa Lashes
AloneWithMyselF
ConfusioN- скрий се, бе готин.
Балтазар пускал хаус.
Незнам си кой не му бил слушал сетовете.
Ти да не би да си слушал некой застрелян сет и да ти се е приискало да е балтазар ?

Или май на тебе представите за хаус са ти изкривени ?

И понеже много 'хаус' на балтазар слушаш ще те черпа с един негов сет

Dj Balthazar - The Evolution of Sound Mix.mp3
hatred
QUOTE(AloneWithMyselF @ Aug 4 2006, 01:35 PM)
Балтазар пускал хаус.
Ти да не би да си слушал некой застрелян сет и да ти се е приискало да е балтазар ?

И понеже много 'хаус'  на балтазар слушаш ще те черпа с един негов сет

*

мерси!

А може ли и аз да се почерпя tongue.gif
magdanoz
QUOTE(AloneWithMyselF @ Aug 4 2006, 03:35 PM)
Балтазар пускал хаус.

И понеже много 'хаус'  на балтазар слушаш ще те черпа с един негов сет

*

q koi se razpisal w toz forum biggrin.gif
AloneWithMyselF
QUOTE(magdanoz @ Aug 4 2006, 04:49 PM)
q ki se razpisal w toz forum biggrin.gif
*

Тихо бе, ходи мий кучето с мен не се закачай. biggrin.gif
ConfusioN
Знаех си, че не трябваше да започвам да споря.
Nevermind... Guys you cant understand anything from house music...
hatred
поредния мега-хипер-ултра разбирач.

жалко, че махнаха оная иконка с попа и мандалото
hatred
не ми усети иронията
Draculas
Слушкам ППК, без да твърда че е хаус не ги разбирам стиловете мн мн
Nail
progressive house, tribal... Eric Entrena !!!
RAGUN4O
Хайде тогава които много слушат хаус трибал и електро, къде излизат най-новите парчета на почти всички такива маниашки изпълнители?
Може да имам аватар на Тупак, но мога да кажа, че имам доста песнички на стил хаус. И а нямам намерение да се дръгна с вас и да се надлъгвам, защото поне най-малкото не съм такъв като вас, където преди година две чул пърчето "Welcome to Ibiza" и решил да става маниак. Та просто покажете най-доброто от вас и да видим кой колко е фен.
CrazyGoD
Темата се обърна малко на караница и съравнование кой колко знае за хаус музиката. Осъзнайте се бе хора !!! Спорите за глупости !
Може да не съм голям фен на тази музика, но и към нея имам предпочитания , слушам неща като : Jeff Mills, Carl Cox, Kai Tracid, Josh Wink... Досега колкото ДиДжей съм слушал така и никой от тях не ми хареса. Другото любимо ми е олд скуул електроното и Индъстриъл. Bomfunk MC`s , Music Instructor и etc. А Индъстриъл бандите и да ви ги кажа няма да ви говорят нищо, защото не са хич известни , но все пак можете да чуете нещо ТУК ! Имам един диск от 1999-ма година "The World Of Techno 1" той е една комилацийка от електронно и трибал, но не сагашните звучения , а по Олд Скуул стил biggrin.gif
hatred
QUOTE(CrazyGoD @ Feb 27 2007, 03:37 PM)
Темата се обърна малко на караница и съравнование кой колко знае за хаус музиката. Осъзнайте се бе хора !!! Спорите за глупости !
Може да не съм голям фен на тази музика, но и към нея имам предпочитания , слушам неща като : Jeff Mills, Carl Cox, Kai Tracid, Josh Wink... Досега колкото ДиДжей съм слушал така и никой от тях не ми хареса. Другото любимо ми е олд скуул електроното и Индъстриъл. Bomfunk MC`s , Music Instructor и etc. А Индъстриъл бандите и да ви ги кажа няма да ви говорят нищо, защото не са хич известни , но все пак можете да чуете нещо ТУК ! Имам един диск от 1999-ма година "The World Of Techno 1" той е една комилацийка от електронно и трибал, но не сагашните звучения , а по Олд Скуул стил biggrin.gif
*

някой път ми напомни да ти дам един рейв, от '94-та :> изящно
Exploit
аиде една добра тема ... My Style : Tribal\Progressive\Electro\Comersial , моите любими DJs : Sergio Fernandez , Victor Calderone and Dimas , рядко ме радва Веселин.

Kobbe Baltazar and Jackrock - Moonshine
Tribals_-_kannibal__original_extended_mix
01-david_amo_and_julio_navas-essence__original_club-mns
danny freakaziod - you are the leading man (luke dzierzek mix)

happy.gif happy.gif happy.gif
Dragster
Както един приятел казва за house:
Music for my body, music for my soul...
Като цяло ми харесва този стил ,но като го слушам повече от 30 минути ме заболява главата.
Не съм запознат много с House диджеите, но ми харесват парчетата от рода на:
Sobieski Metamorphosis
Както и тази песничка:
Velvet Girl Feat. Anita Kelsey - Satisfy(Club Mix).mp3
rolleyes.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.