Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Безразсъдство
UniBG Forums > Отдих и забава > Словото, Музиката, Изображението > Библиотека
dlh
Когато жаждата ти за любов те опиянява без да успееш да усетиш сладкият вкус на сполуката, тогава мислите ти бавно се сбръчкват, потъмнява розовият в миналото цвят, в тиня ги обгръща и заразяват се с неясни чувства. Опитваш се да прогониш тези черни гарвани от теб, за момент успяваш и виждаш слънчев лъч отново, но мигом след това разбираш, че болката се връща утроена, раздирайки разсъдъкът ти с мъчни мисли.

За злощастие голямо твое, имаш нужда ти от нея, от мъждива светлина в мъглата, която теб те е обзела. Защо злощастие се питаш, може би - злощастие, защото това деликатно и ефирно като бриза същество, ако подаде ти своята изящна длан, тогава своята отрова ти прехвърляш върху нея с ярък, неугасващ плам. Чувствата изпиваш нейни - вампир си пак, отново ненаситен, душата стискаш й като граблива птица, държейки мъртвата си плячка в своя плен, а ти не пускаш и не чуваш виковете й сподавени, обсебен цял си ти, от своята... любов.

Светът за теб е чер и неприветлив, не виждаш никъде спасение освен в онез кафеви, изкусителни очи. Да се отърсиш не можеш от чувствата ти мощни, разбиващи като вълни съзнанието твое крехко. Опитваш се да се събудиш с трясък, ала не можеш, защото не сън това е, а свирепата реалност, която глозгайки душата ти изнемощяла проваля всеки шанс да се докажеш... че я обичаш.

Тя крещи ти "Спри, не мога!", чуваш воплите й ти и наистина - за миг осъзнаваш в какво зверилище си се превърнал, как дъската над онази бездна клатиш, а тя е на върха й. Разгонваш тез хиени подли, ядящи твоят бистър преди време ум; изхвърляш разни гнусни паразити от сърцето твое, докато молитвите й нейни в ушите ти с грохот кънтят. Денят спасен е като чудо, но цена прескъпа пак зaплащаш - в душата нейна ти си мерзост, която с пръст не заслужава да захващаш.

Пореден ден те отминава, ти отново ставаш бесен. Разсъдъкът си пак отравяш, с мисли как да си я върнеш. Хиените си пак прикоткал - тез другари лицемерни, оставяш нея като жертва на тез изчадия презрени. И пак повтаря се съдбата - грабиш новото парче от нейното сърце чупливо, изпиваш за пореден път добрата й душа, глътка подир глътка, незнаейки кога да спреш. В името на любовта...

И бесни мълнии ковеш за нея, използваш грешки нейни вместо чук. Напомняш постоянно, неуморно колко грешни пътища е тя поела, за да стигнете дотук. Не нарочно ти го правиш, сърцето отговор зове; отговор за мъчните, зловещи думи - въпроси тровещи сърце: "Какво ти сторих, ангел мой, та ме обрече в този пъкъл земен да горя? Нима не бях ти верен чак докрая, нима не бях аз твой слуга?".

Любов ли е това, кажи ми? Любов ли е да дириш разярено път към нейното сърце? Това ли начин е да кажеш "ей го, на - с моето е цяло, твоето сърце"? Не е ли по-добре смирено да си просиш прошка, надявайки се тя да те благослови? Не... И тази битка ще загубиш, но пък нея ще спасиш.

Хвани перото нежно в своята ръка и лист изискан намери. Поискай милост ти от нейната душа, с ласкав тон я потърси.

Прости ми, мила моя. Прости ми тоз чутовен грях. Прости ми всичките неволни грешки, несправедлив към теб аз бях.
Забрави за мене, мила моя. Забрави за мен и моят грях. Ала чуеш ли сърцето твое да ме вика знай, че да те обичам аз не спрях.
spasko
Не спрях дори през всичките безсънни нощи,Не спрях дори когато пак оставах сам, Не спрях дори когато всичко бе в мрак, Не спрях и никога не мислех да го правя.
Тогаз дойде ми тази умна мисъл да спра да пиша аз в този час да спра да дишам Да
престана .................................
И ето пак започвам аз отново. Да дишам прероден след моя грях и моята душа е вече чиста след толкова невежество,неразбиране и страх.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.