Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: K-line на комп. клуб?!
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Шефа
Здравейте,
Явно е банната цяла подмрежа...
*** Banned Temporary K-line 493416 min. - don't flood here (2006/7/13 21.16)
лошото е, че и клуба ми се намира тук (193.151.23.97 - *.*.*.128)
Моля, помогнете или поне ми кажете каква е тази глупост?
Guest
Май вече трябва да се следят какво правят и клиентите в IRC щото иначе клуба ти заминаа на кино шото "чатърчетата" не могат да чатат и си отиват в др. заличка. IRC РУЛЗ
Guest
mhm na nikoi ne mu puka za k-line-a ti she ima da si sedish taka... mng vreme napravo si smeni ip-tata na pc-tata neshto nz biggrin.gif ili prez proxy tongue.gif trqq da vlizash biggrin.gif
Guest
Samo 4e kato mi obesnqvaha za tiq proxy-ta nishto nerazbrah wink.gif
Шефа
Съмнявам се това "наказание" да е заради клиенти на клуба.
Всички компютри са с реално IP и всички (дори 2-та сървъра на които никога не е имало IRC клиент) са с бан!
Явно някой е "забанил" със * накрая, а реално ние използваме малка част от цялата мрежа и другите IP-та нито ги знаем къде са... нито на кой са раздадени... (самите ние сме физически доста отдалечени от доставчика ни).
Някой някъде се е насрал и ние страдаме........ disagree.gif

Ще си сменим ИП-тата колко му е ама.... такава ли е практиката тук?!
gogo_hr2
QUOTE(Шефа @ Jul 18 2006, 06:15 PM)
Ще си сменим ИП-тата колко му е ама.... такава ли е практиката тук?!

Кой нормален опер ще ти банне само 1-2 адреса? По - яко е 1/2 клас C.
Шефа
Бих бил много благодарен ако някой от властимащите сподели някакво мнение по моя въпрос.
За някой сигурно е "ташак" работа, но ние губим клиенти и някак си... не ни е смешно!
gogo_hr2
Не се надявай някой имащ права да се появи на този форум. Търси ги лично и се надявай да ти обърнат внимание. Разделът "жалби" е място където може да се оплачеш, да те наругаят разни пубери (които хабер си нямат за какво иде реч), но много рядко да ти помогнат. Почти всички с права в UniBG много са си повярвали и не обръщат внимание на "простосмъртните". Разгледай този раздел и ще видиш че съм прав. Затова и когато имам проблем не очаквам помощ оттук, а като разговарям оператор. Отиди тук и търси някой свестен опер. Току виж си успял...
Шефа
gogo_hr2 изглежда си прав. Мерси за предложението.
Ще потърся някой... не съм влизал в IRC от малко повече от 7 години, но ще гледам да се оправя! smile.gif
zeraful
QUOTE(gogo_hr2 @ Jul 20 2006, 11:50 AM)
Не се надявай някой имащ права да се появи на този форум. Търси ги лично и се надявай да ти обърнат внимание. Разделът "жалби" е място където може да се оплачеш, да те наругаят разни пубери (които хабер си нямат за какво иде реч), но много рядко да ти помогнат. Почти всички с права в UniBG много са си повярвали и не обръщат внимание на "простосмъртните". Разгледай този раздел и ще видиш че съм прав. Затова и когато имам проблем не очаквам помощ оттук, а като разговарям оператор. Отиди тук и търси някой свестен опер. Току виж си успял...
*

А ти ако разгледаш малко по-обстойно форума, вместо да търсиш само недостатъци, може би ще обърнеш внимание, че на доста хора все пак, колкото и невероятно да ти се струва, им е било помогнато.
mEgI
QUOTE(zeraful @ Jul 20 2006, 08:04 PM)
А ти ако разгледаш малко по-обстойно форума, вместо да търсиш само недостатъци, може би ще обърнеш внимание, че на доста хора все пак, колкото и невероятно да ти се струва, им е било помогнато.
*

До някаде си прав, но ако трябва да сме реалисти, на 90 % от жалбите си остават само с коментара и без никаква помощ. dry.gif
GoodINC
QUOTE(mEgI @ Jul 20 2006, 10:35 PM)
До някаде си прав, но ако трябва да сме реалисти, на 90 % от жалбите си остават само с коментара и без никаква помощ.  dry.gif
*

Това е така, защото форума не се посещава от голям брой IRC Оператори, ако имаше по-голяма посещаемост от тяхна страна смятам, че повечето от Жалбите щяха да са с Happy End.
zeraful
QUOTE(mEgI @ Jul 20 2006, 09:35 PM)
До някаде си прав, но ако трябва да сме реалисти, на 90 % от жалбите си остават само с коментара и без никаква помощ.  dry.gif
*

Ако трябва да сме реалисти от тези 90 процента 89 са такива, който си заслужават наказанието и се опитват да ни заблуждават за да им го махнат. За съжаление другият 1 процент са коствени жертви, но те никога не могат да бъдат избегнати.
Шефа
ОК! Виждам, че темата се следи...

Явно някой от 193.151.23.* се е издънил, но МОЛЯ ако не е в диапазона от 193.151.23.97 - 193.151.23.128 да премахнете бана поне на тези IP-та, а ако е - кажете кое/и е/са виновните IP-та и час на "издънката" и обещавам да погледна записите от камерите и да "банна" виновника/ците от клуба за да се избегне подобно нещо занапред!

Предварително благодаря на този, който ще ми обърне внимание!

пп. АКО не смятате да махнете едногодишния бан поне ми кажете да се обадя на доставчика и да ми даде други IP адреси disagree.gif
unforced
QUOTE(Шефа @ Jul 21 2006, 02:24 AM)
ОК! Виждам, че темата се следи...

Явно някой от 193.151.23.* се е издънил, но МОЛЯ ако не е в диапазона от 193.151.23.97 - 193.151.23.128 да премахнете бана поне на тези IP-та, а ако е - кажете кое/и е/са виновните IP-та и час на "издънката" и обещавам да погледна записите от камерите и да "банна" виновника/ците от клуба за да се избегне подобно нещо занапред!

Предварително благодаря на този, който ще ми обърне внимание!

пп. АКО не смятате да махнете едногодишния бан поне ми кажете да се обадя на доставчика и да ми даде други IP адреси  disagree.gif
*

Пич. ти английски език разбираш ли? Я се върни в първия си пост и прочети какво пише на REASON. Който каквото си надроби, такова сърба.
GoodINC
QUOTE(unforced @ Jul 21 2006, 07:54 AM)
Пич. ти английски език разбираш ли? Я се върни в първия си пост и прочети какво пише на REASON. Който каквото си надроби, такова сърба.
*

Моля те избягвай такива коментари за напред.

А за бана, по-добре ще е да си поръчаш нови IP-та.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.