Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: k-line
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
RememberTheGame
{15:44:06} -irc.telecoms.bg- *** Banned Temporary K-line 120 min. - zablujdavane na users, che i svruh nagul (2006/7/7 15.42)
kakva e tas prichina za k-line.. qsno mi e che e 2 4asa.. obache se vrushtam ot work... i gledam k-line puk sum s realno ip...
Pe666o
ти си лесен smile.gif) аз съм с 1 година к-лайн без да съм бил на компа...а представяш ли си ако бях седял кво щеше да е! smile.gif)
RememberTheGame
QUOTE(Pe666o @ Jul 7 2006, 03:58 PM)
ти си лесен smile.gif) аз съм с 1 година к-лайн без да съм бил на компа...а представяш ли си ако бях седял кво щеше да е! smile.gif)
*

Бате чесно ти кажа унибг яко съх.. аи да не ругая че ... пак ще затворат темата... мене ми преебаха ника и секи покрива др. докат не ми пастна нс инфо... афе... няма сми тва унибг ........... бъдеще няма.........
Sorsi
poslednite 2 godini cheta kak unibg nqma budeshte, pak users sa se uvelichili troino:>
Pe666o
smile.gif)) т'ва clones, т'ва bnc-та smile.gif)) мани, мани..

п.п. шегувам се де...увеличил се е броят на потребителите...но това не е следствие на добро ръководство...а просто повече хора имат пц-та...и ирц става по полулярноsmile.gif
Guest
QUOTE(Pe666o @ Jul 7 2006, 05:52 PM)
smile.gif)) т'ва clones, т'ва bnc-та smile.gif)) мани, мани..

п.п. шегувам се де...увеличил се е броят на потребителите...но това не е следствие на добро ръководство...а просто повече хора имат пц-та...и ирц става по полулярноsmile.gif
*

ti puk kvo si revnal? nali nemash kline veche?
Pe666o
QUOTE(Guest @ Jul 7 2006, 07:25 PM)
ti puk kvo si revnal? nali nemash kline veche?
*

* Connecting to irc.naturella.com (6667)
Local host: 88-110-116-118.dynamic.dsl.as9105.com (88.110.116.118)
12-irc.naturella.com12- *** Processing connection to irc.naturella.com
12-irc.naturella.com12- *** Banned Temporary K-line 504000 min. - don't flood here (2006/7/6 12.53)
Closing Link: 127.0.0.1 (*** Banned )

I wish....
Guest
QUOTE(RememberTheGame @ Jul 7 2006, 04:06 PM)
Бате чесно ти кажа унибг яко съх.. аи да не ругая че ... пак ще затворат темата... мене ми преебаха ника и секи покрива др. докат не ми пастна нс инфо... афе... няма сми тва унибг ........... бъдеще няма.........
*

Така е, за съжаление - в мрежата на най-големите комплексари и ******* са дадени права, да си правят каквото си искат, и на никой не му пука (Или ако му пука, то е как да ги покрие). В унибг да си коректен и що-годе нормален е нарушение на правилата и рано или късно си го отнасяш по един или друг начин. dry.gif
Не знам дали мрежата има бъдеще, но се прави отсявка така, че в нея да останат най-големите ******** (А те не са малко, не може да се отрече, така че нормално е потребителите да не намаляват), а в конкурентната - по-печените. dry.gif
Hezavisim_
sq nedei pravi problem za 120 min. ne vijda6 li 4e userite s prava trebva po nekav na4in da se izqvqt pak i dobre 4e sa ti slojili 120 min. samo na men mi slagaha po 4000 po4eti minuti i nikoi ne mi go maha6e posle kat vlezna i sled 2-3 dni pak mi davat nz 6to . Tai 4e spored men UniBG stava precakana mreja vqrno e 4e se uveli4iha 3-no pove4e no te poluvinata sa lameri
sawo
Стига сте спамили темата на човека и тя ще си замине като имате проблеми напишете си теми вие smile.gif
RememberTheGame политиката на мрежата колкото и да е неправилна според мен е следната: има вероятност, макар и 1 на милион да имаш вина така че за тях ти си виновен и точка wink.gif
GoodINC
QUOTE(Hezavisim_ @ Jul 10 2006, 06:01 PM)
sq nedei pravi problem za 120 min. ne vijda6 li 4e userite s prava trebva po nekav na4in da se izqvqt pak i dobre 4e sa ti slojili 120 min. samo na men mi slagaha po 4000 po4eti minuti i nikoi ne mi go maha6e posle kat vlezna i sled 2-3 dni pak mi davat nz 6to . Tai 4e spored men UniBG stava precakana mreja vqrno e 4e se uveli4iha 3-no pove4e no te poluvinata sa lameri
*

А ти какво си?

QUOTE(sawo @ Jul 12 2006, 10:02 PM)
Стига сте спамили темата на човека и тя ще си замине като имате проблеми напишете си теми вие smile.gif
RememberTheGame политиката на мрежата колкото и да е неправилна според мен е следната: има вероятност, макар и 1 на милион да имаш вина така че за тях ти си виновен и точка wink.gif
*

На човека бана му е изтекъл отдавна и той сигурно е забравил за темата...
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.