Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Need For Speed: Carbon
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab > Игри
atomic
“Need For Speed: Carbon” - Играта продължава

"От компанията “Electronic Arts” обявиха, че работата по играта продължава и ще се появи по магазините през ноември 2006г, съобщиха от 3DNews.

“Carbon Canyon” – градът, в който се развива действието, е разделен на територии, които може да печелите, но трябва и да защитавате, като се състезавате със своите противници и по този начин качвате „репутация”.

Създателите обещават, че ще има много повече настройки по автомобилите.

Играта ще е достъпна за всички съществуващи платформи: PC, Xbox 360, PS3, Wii, PS2, Xbox, GameCube, Nintendo DS, GBS, PSP."

Източник: news.bg
dlh
тази история се изтърка вече...
Lovdjiev
Ами ще чакаме да излезе
mix25
dano da ima podobreniq po kolata
_LoNDoN4aNiNa_
сигорен съм че ще бъде много здрава... очаквам я с нетарпение.
GoodINC
QUOTE(_LoNDoN4aNiNa_ @ Jun 25 2006, 11:23 PM)
сигорен съм че ще бъде много здрава... очаквам я с нетарпение.
*

Аз съм сидолен, че пак ще очакваме нещо зашеметяващо и накрая ще се окаже пак боза...
Halo
10-та серия от сапунката "Дързост и красота" ексклузивно от ЕА - Black Box. Айде неа нужда

Инак - очаквайте ексклузивен материал за бозата, в юлския брой на Gamers' Workshop smile.gif

p.s: туп тюдуп туп туп тудутуу .. дейтонааааа летс гоу ъуей smile.gif

i remember..
Queen{}Bizzo
ами аз гледах трейлъра на игричката - бива..макар че почти нищо не показано просто и чисто една гонка на гаднички завои.Изискванията ще са големички защото мислят версията за PC да бъде след като излезе Виста и ще поддържа DX 10..нещо от сорта на :
P4 2,5 GHz
512 MB RAM
4-5GB HDD
128MB Video
и това всичко си е минимум..за харда не съм сигурна дали иска толкова,но препоръчително е РАМ-та да е 1ГБ и видеото...

I'll Pass it sad.gif
zeraful
дам, как няма заради такава малоумна игра да заделя 1гб рам ...
dianna
аз най-харесвах Need For Speed 1 ли 2 ли .. там някъде .. 98ма година която беше. с онея ми ти ламборджинита - супер яко tongue.gif после стана пълна боза.
Queen{}Bizzo
QUOTE(dianna @ Jun 29 2006, 10:15 AM)
аз най-харесвах Need For Speed 1 ли 2 ли .. там някъде .. 98ма година която беше. с онея ми ти ламборджинита - супер яко  tongue.gif после стана пълна боза.
*

Need For Speed Hot Pursuit 2 cool.gif
мдам тя е готина игричка

еми игричката е все пак с графика къде къде...по-добра нормално е да иска толкова рам въпроса е дали си заслужава rolleyes.gif
Spyr0
И аз чакам с нетърпение,обаче да не стане както с MW-копие с леки козметични промени на Underground2..готов съм..пускайте я за теглене tongue.gif Въпроса ми е кога излиза? И ако може малко повече инфо smile.gif
Queen{}Bizzo
QUOTE(Spyr0 @ Jun 29 2006, 03:07 PM)
И аз чакам с нетърпение,обаче да не стане както с MW-копие с леки козметични промени на Underground2..готов съм..пускайте я за теглене tongue.gif Въпроса ми е кога излиза? И ако може малко повече инфо smile.gif
*

еми 1Ноември излиза,но за ПС версията им е чак на последно място в списъка така че може и да е по-късно от 1-ви.Ще е смесица м/у Underground и Most Wanted .Ще има също така възможност за съдаване на отбор като всеки от този отбор ще има спцифични способности :някои ще бъдат добри в дрифтинг,други в офф роуд състезания и т.н.Три карти на които има 7 "зони" като целта на играча е да спечели надмощие + бонуси.Има възможност за тунинг с т.нар. нова технология "Autosculpt",броят на колите е м/у 50-100 парчета (като някои от колите дари и не са официално представени).Колата на играча както и тези на отбора му могат да се тунинговат по негов избор.

Need For Speed Carbon TRAILER

Ето и снимки
ScreenShot 1
ScreenShot 2
ScreenShot 3
ScreenShot 4
demond
QUOTE(dianna @ Jun 29 2006, 10:15 AM)
аз най-харесвах Need For Speed 1 ли 2 ли .. там някъде .. 98ма година която беше. с онея ми ти ламборджинита - супер яко  tongue.gif после стана пълна боза.
*

и хабер си нямаш от racing games
demond
QUOTE(zeraful @ Jun 28 2006, 08:53 PM)
*

затова тия игри се играят на console, не на PC

и ако играта е малоумна, ти си Алберт Айнщайн
Spyr0
Изглежда ще е хубава,напомня ми малко на Hot Pirsuit ,но май повечето работи си остават от MW smile.gif
dianna
QUOTE(demond @ Jun 29 2006, 07:10 PM)
и хабер си нямаш от racing games
*

някой казал ли е обратното? или се чудиш просто къде да се впишеш.
demond
QUOTE(dianna @ Jun 29 2006, 10:11 PM)
някой казал ли е обратното? или се чудиш просто къде да се впишеш.
*

всъщност "чудене къде да се впише" не се ли нарича това което прави някой който пише за нещо от което си няма хабер? wink.gif
dianna
QUOTE(demond @ Jun 30 2006, 06:29 AM)
всъщност "чудене къде да се впише" не се ли нарича това което прави някой който пише за нещо от което си няма хабер? wink.gif
*

не
едно е да изкажеш мнение по някой въпрос, друго е да твърдиш, че разбираш от нещо а всъщност да е обратното.
недей отговаря, само пълним темата с ... оффтопици
zeraful
QUOTE(demond @ Jun 29 2006, 06:13 PM)
затова тия игри се играят на console, не на PC

и ако играта е малоумна, ти си Алберт Айнщайн
*

Съгласен съм, че тези игри се играят на конзола, не само заради изискванията, но е доста по-удобно на джойстик, отколкото на клавиетура.
Колкото до втората ти част от изказването - ми не, не съм Алберт Айнщайн и не искам да бъда, но мисля, че не трябва да си кой знае какъв гении за да разбереш, че е супер тъпо два часа да връткаш по една писта без никакво развитие, освен козметичните промени, който се предлагат по колата и опциите за ъпгрейт на колата. Ако това е интересна игра... Хайде сега да не спорим за игри, защото макар, че си много по-голям от мен, едва ли си изиграл толкова игри колкото аз :>. Нищо лично, не се засягай, това си е лично мое мнение и няма да се заяждам, докато не почнеш да го коментираш.

п.с. teriyaki_boyz-tokyo_drift_(fast_and_furious).mp3 party.gif
AsCoLeXuS
М/у другото филма The.Fast.And.The.Furious.Tokyo.Drift си заслужава да го гледате. wink.gif
Queen{}Bizzo
QUOTE(AsCoLeXuS @ Jun 30 2006, 07:59 PM)
М/у другото филма The.Fast.And.The.Furious.Tokyo.Drift си заслужава да го гледате.  wink.gif
*

кеф да ти е да гледаш тъп американец как троши яки японски колички ...а тоя начин на говорене ...е*ати от къде го измислиха...японците кефят ама тоя главния герой..не стаа

п.с. teriyaki_boyz-tokyo_drift_(fast_and_furious).mp3

хаха мда обаче е яка само мелодията иначе като почнат да пеят леко прецакват песента smile.gif
_LoNDoN4aNiNa_
тя тая игра е направена на базата на филма The Fast And The Furious Tokyo Drift. Както гледам по трейлара почти всичко е дрифт... ама пак ще маняши де biggrin.gif
Queen{}Bizzo
QUOTE(_LoNDoN4aNiNa_ @ Jul 1 2006, 03:00 PM)
тя тая игра е направена на базата на филма The Fast And The Furious Tokyo Drift. Както гледам по трейлара почти всичко е дрифт... ама пак ще маняши де  biggrin.gif
*

ами донякъде да!приличат си но пък съм гледала и други документални филмчета със същите изпълнения на японците из улиците.тей че на базата на японския дрифт,а останалото е колкото да издокарат филма dry.gif
_LoNDoN4aNiNa_
QUOTE(Queen{}Bizzo @ Jul 1 2006, 09:39 PM)
ами донякъде да!приличат си но пък съм гледала и други документални филмчета със същите изпълнения на японците из улиците.тей че на базата на японския дрифт,а останалото е колкото да издокарат филма dry.gif
*

е да, вярно е ама аз казах само че го правят на базата на филма (повечето е дрифт) а нищо не сам казал специално за японците ама както и да е... да не го обращаме в спор. да си се наслаждаваме на играта след 3 месеца cheers.gif
Queen{}Bizzo
QUOTE(_LoNDoN4aNiNa_ @ Jul 2 2006, 12:24 AM)
е да, вярно е ама аз казах само че го правят на базата на филма (повечето е дрифт) а нищо не сам казал специално за японците ама както и да е... да не го обращаме в спор. да си се наслаждаваме на играта след 3 месеца  cheers.gif
*

е никой нищо не е казал но за играта първо да си дрифт-нем pc'тата и чак тогава ще се наслаждаваме tongue.gif tongue.gif tongue.gif
IcebreakerR
Днеска видях клипче на играта и бих казал,че ще е много добра и с нетърпение я очаквам да излезе smile.gif
Dreadlord
QUOTE(atomic @ Jun 25 2006, 01:57 PM)
“Need For Speed: Carbon” - Играта продължава

"От компанията “Electronic Arts” обявиха, че работата по играта продължава и ще се появи по магазините през ноември 2006г, съобщиха от 3DNews.

“Carbon Canyon” – градът, в който се развива действието, е разделен на територии, които може да печелите, но трябва и да защитавате, като се състезавате със своите противници и по този начин качвате „репутация”.

Създателите обещават, че ще има много повече настройки по автомобилите.

Играта ще е достъпна за всички съществуващи платформи: PC, Xbox 360, PS3, Wii, PS2, Xbox, GameCube, Nintendo DS, GBS, PSP."

Източник: news.bg
*

искам да е толкова добра че да не стана от писито 2,3 дена smile.gif
TheOnly
QUOTE(dianna @ Jun 29 2006, 11:15 AM)

QUOTE(Queen{}Bizzo @ Jun 29 2006, 11:56 AM)
Need For Speed Hot Pursuit 2 cool.gif
мдам тя е готина игричка

Need For Speed 3: Hot Pursuit излезе 1998. Мога да кажа, че това е най-добрата за мен. После мутира в нещо друго, и се изгуби интереса, въпреки че Underground беше доста добра и уникална по свое му. После почнаха да се повтарят и стана банално. Underground 2 чисто копие на Ungerdround с малко промени. Most Wanted, безуспешен опит да се вкара добре познатата тръпка от ретро Need For Speed 3, 4: High Stakes и 6: Hot Pursuit 2. Липсата на drift пък още повече повреди тръпката. Язък. Играл съм всичките от както започнаха да ги правят и мога да кажа, че нещата вървят на зле. Само добра графика не прави играта перфектна :/
Queen{}Bizzo
виж тука си прав..наистина развалиха играта пък и като гледах последните клипчета по играта въобще не струва дървено управление графиката е малко по-добра колите са като едни кубчета посред пътя звуците също са гадни..не знам ама...класиките от преди Пърсуита и Ъндърграунда са по-добри
dlh
НФС 2 е класиката в серията wink.gif
zeraful
QUOTE(dlh @ Aug 2 2006, 02:29 PM)
НФС 2 е класиката в серията wink.gif
*

NFS Porche също :>
cRaZyDeViL
QUOTE(zeraful @ Aug 5 2006, 10:02 AM)
NFS Porche също :>
*

Единствено NFS 2 и NFS 5 Porsche съм играл и ги признавам за неповторима класика. Винаги ги има на PC-то ми и когато съм на кеф и имам време разтоварвам с тях smile.gif
^ScaRy_Boy^
Като начало искам да кажа, че всеки си има мнение и вкус, за някой игрите от поредицата nfs са нещо уникално, а за други са просто губене на време или скука.Незнам много за играта, но знам че изискванията на играта ще са космически мисля, че играта ще си заслужава ако не е подобна на nfs underground 2 тъй като тази игра подведе всички мой учаквания за нея.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.