Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Любими аватари
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
dianna
QUOTE(Mariyana @ Jun 6 2006, 11:03 PM)
Всъщност, защо не направим една тема, всеки да поства любими аватари, доста голям избор ще има, после може да се прехвърлят и да попълним галерията.
*

идеята ми се стори добра ... и следкато Mariyana не я пусна реших аз да го направя wink.gif

някои ги ползвам в разни форуми, ICQ, Skype и т.н - други просто ми харесват smile.gif
Иво
right, една хубава тема, рядко срещано явление напоследък. Много полезна и също така, който си няма аватар може да си хареса. Довечера ще сложа някой от любимите си аватари, ама ще искам наем за ползването им :Р~
GoodINC
Това е по-подходящо за dlh, той нали обича котаци smile.gif, не е в размер за аватар, но не ми се играеше да го намалям smile.gif.
Mariyana
Нека се включа и аз smile.gif Всъщност, ще ми е адски трудно да избера имам стотици, които съм ъплоуднала и ....пфу лет сии

Хайде за сега толкова, следващия път още и така...
DeStRuCti0N

DeStRuCti0N

DeStRuCti0N

DeStRuCti0N

dianna

DeStRuCti0N: пингвините и тоя с въртящата се глава са малко големички за аватари, а все пак това е темата ;-)
DeStRuCti0N
mogat da se resize po golemite smile.gif
NoEx

dianna
QUOTE(DeStRuCti0N @ Jun 24 2006, 06:50 PM)
mogat da se resize po golemite  smile.gif
*

да де smile.gif няма проблем, но от естетическа гледна точка ... rolleyes.gif
Jen

първото ми аватарче smile.gif
Mariyana

Stillness
Stillness

dianna
Stillness

Иво
...някой от тях са авторски, така че внимавайте :>
dianna
X_ZIBIT_06
raptorka
с някой съм била
Mariyana
Тази серия на рапторка ми напомни за тези

Оказа се, че тук е пълно с доста податливи и влюбчиви хора, не се заяждам просто ги предоставям за общото позлване smile.gif

Уелкъм
Едно мое фаворитче, ако се залюбя ще пробвам така pardon.gif
Queen{}Bizzo
ето тези двата..други няма pardon.gif

HoPuTy
Ам.. аз.. имам сигурно хиляди. Ето някои от тях smile.gif
HoPuTy
Още..

HoPuTy
И още..
HoPuTy
...
HoPuTy
Т`фа беше от мене, въпреки че не е всичко wink.gif
Spyr0
А ще има ли проблем ако си кача някой от тези аватари,които сте качили,има много хубави ,които заслужават да стоят под ника ми tongue.gif
raptorka
QUOTE(Spyr0 @ Jul 4 2006, 03:15 PM)
А ще има ли проблем ако си кача някой от тези аватари,които сте качили,има много хубави ,които заслужават да стоят под ника ми tongue.gif
*

ако си харесал някой от моите ->слагай нп.
за другите->незнам
dianna
според мен не би трябвало да има проблем, все пак за това и направих темата. някой ако няма да си хареса smile.gif пък и да има пак може да си хареса smile.gif
Mariyana
Ам дам, съгласна съм с Дидз някой ако смята, че не желае да му се ползват личните аватари, просто няма смисъл да ги поства. smile.gif

п.с Макар, че би трябвало да сте го разбрали в началото още това wink.gif. Нали са за галерията.
Spyr0
OK 10x сега остана само да си избера 'щото са доста wink.gif
dianna
c0redump

justanotherlame
eto nqkolko ot men
Mariyana
Знам, че има фенове на БМВ wink.gif
raptorka
малко и от мене
Azlan
ау харесах си един smile.gif
LuDaCr1s

Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.