QUOTE(ANI_GIRL @ Dec 21 2006, 10:36 PM)
Не пуша! - Първо искам да започна с това.
Всъщност мисля, че това цигарите са най-глупавото и досадно нещо на света...Наистина се опитвам, но не мога да разбера логиката на пушачите. Ужасно е...дрехите ти миришат на цигари, косата също, усещаш мръсотия по пръстите си, очите ти лютят....и какво ли още не. Чудя се - не може ли всички ние да сме чисти, да миришем на хубаво, да спортуваме...а не да казваме: "Не мога да се затичам, пречат ми цигарите". Не мога да разбера кое му е толкова хубавото... сигурно, защото никога не съм слагала цигара в устата си...но май предпочитам да умра без да го разбера...

Искам и да задам един реторичен въпрос: Какво значи, пропуших от скука?! Хах! Е, не бях чувала по - глупаво обяснение!

Душице, аз съм спортист, и въпреки това пушач от 5 години. Не отричам, че ако не пушех може би щях да съм ощо по-напред със спорта, въпреки това мога да се обзаложа, че теб непушачката ще те смачкам на почти всеки един вид спорт, който ми кажеш - дори белот (там най-много!

).
Та обратно на темата. Пушачите също са хора. Хората пушат по много различни причини. А това - пропуших от скука, е точно пропуших, защото приятелите ми го правеха, но ме е срам да си призная.
Аз лично пропуших, защото въпреки че използвах баскетбол за хабене на негативна енергия, рано или късно имаш нужда да се съсредоточиш в нещо. Е това нещо е цигара. Не казвам, че това е дъ онли уей аут, но за мен беше.
Мислех да си спестя тази част от поста, но все пак ти по заведения ходиш ли? Нима след като излезеш от заведение твоите дрехи не миришат на цигарен дим, излят алкохол върху тях или пот? Хайде, моля ти се. Има къде къде по гадни миризми от тази на цигарен дим. Интересното е, че всички оттях могат да се разкарат с нещо - аргументите ти отпадат.
Очите лютят, само ако влезе дим в тях. Нима не лютят ако ти влезе мушичка, или прах?
Мръсотия. Глупости. Цигарения дим не 'цапа', спокойно!
...