Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Какво ме накара да запаля тази цигара?
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
Страници: 1, 2
Kid`o
QUOTE(nik666 @ Jun 14 2006, 03:58 PM)
Хаха, пробвах тия глезотии преди около 15 години, и то защото тогава беше модерно, пък и повечето ми другарчета в училище вече припалваха. Не ми хареса. Сега бих запалил само ако съм много пиян, само за да добавя допълнителен kick към фармакологичните ефекти на алкохола.

А да, и още нещо. Сигурен съм че вашите половинки нямат смелост да ви го кажат, обаче да се целуваш с пушач е като да целуваш пепелник  tongue.gif
*

Imenno za tova gi otkazah za pred neq ..sega vseki put kogato trqbva da se vidim s neq zaduljitelno si miq zubite ili duf4a dufka samo i samo da ne 4uvam taq fraza
WeaponS
Добро,лошо пуша и това е..верно е че пречи понякога,но понякога ми помага някак си.Може и да се самозаблуждавам,но ме успокоявя по някакъв начин.Дреме ми на шалтера колко е вредно - никой няма да забие кол на тази земя..

P.S. "Човек и добре да живее - умира..."
Mil4ence
"Човек и добре да живее - умира..." или се жени smile.gif

Пуша от ...15 години вече и имам 3 сериозни опита за спиране ...не се получи.Издържам 2 дена и пак пропушвам sad.gif
NoEx
Алкохола, той е виновен! mad.gif
Elerina
Аз пропуших на 14 (ужас!)... Не съм сигурна как точно, две-три приятелки пушеха и аз така и така все висях край тях в дворчето, та... Сега подозирам, че са ме омаяли, за да ме муфтят после за цигарки, но тогава бях малка и наивна smile.gif

И след 8 години пушене един ден реших, че повече няма да пуша - край. И вече 5 месеца не съм запалила - чувствам се прекрасно!
dalt
Преди 18-19 години почнах да пуша сериозно, не съм ги спирал и не мисля да ги спирам. Кутия и половина на ден ми идва екстра smile.gif Почнах за да съм различен (във втори клас през комунизма не бяхме много пушачи), сега пуша от нерви и за кеф wink.gif
Cannibal
Глупостта!

П.П. Но май все още не съм поумнял...
DiK
трева+цигари
Dragster
Абе пробвал съм ама не ми е харесало нито кефело и нямам намерение да продължавам тва беше и преди 1 година и половина. Макар и ,чe съм израснал в среда на пушачи (майка , баща , роднини .. приятели (обаче напоследак съм в среда на непушачи и ми се отразява доста добре щото дима ме много дразни)) не съм дори помислял да пуша докато едни приятелчета от даскалото ми показаха как става , пробах и не ми хареса и спрях. pardon.gif
Slevin
Бля, както се говори напоследък, че ще станат по ~5 лева кутията... май ще трябва да ги намалям.. сега една кутия на ден едвам ме оправя... А защо пропуших сериозно? И аз не знам точно...
ANI_GIRL
Не пуша! - Първо искам да започна с това. smile.gif
Всъщност мисля, че това цигарите са най-глупавото и досадно нещо на света...Наистина се опитвам, но не мога да разбера логиката на пушачите. Ужасно е...дрехите ти миришат на цигари, косата също, усещаш мръсотия по пръстите си, очите ти лютят....и какво ли още не. Чудя се - не може ли всички ние да сме чисти, да миришем на хубаво, да спортуваме...а не да казваме: "Не мога да се затичам, пречат ми цигарите". Не мога да разбера кое му е толкова хубавото... сигурно, защото никога не съм слагала цигара в устата си...но май предпочитам да умра без да го разбера... smile.gif Искам и да задам един реторичен въпрос: Какво значи, пропуших от скука?! Хах! Е, не бях чувала по - глупаво обяснение! smile.gif
hatred
QUOTE(ANI_GIRL @ Dec 21 2006, 10:36 PM)
Не пуша! - Първо искам да започна с това. smile.gif
Всъщност мисля, че това цигарите са най-глупавото и досадно нещо на света...Наистина се опитвам, но не мога да разбера логиката на пушачите. Ужасно е...дрехите ти миришат на цигари, косата също, усещаш мръсотия по пръстите си, очите ти лютят....и какво ли още не. Чудя се - не може ли всички ние да сме чисти, да миришем на хубаво, да спортуваме...а не да казваме: "Не мога да се затичам, пречат ми цигарите". Не мога да разбера кое му е толкова хубавото... сигурно, защото никога не съм слагала цигара в устата си...но май предпочитам да умра без да го разбера... smile.gif Искам и да задам един реторичен въпрос: Какво значи, пропуших от скука?! Хах! Е, не бях чувала по - глупаво обяснение! smile.gif
*

Душице, аз съм спортист, и въпреки това пушач от 5 години. Не отричам, че ако не пушех може би щях да съм ощо по-напред със спорта, въпреки това мога да се обзаложа, че теб непушачката ще те смачкам на почти всеки един вид спорт, който ми кажеш - дори белот (там най-много! tongue.gif ).

Та обратно на темата. Пушачите също са хора. Хората пушат по много различни причини. А това - пропуших от скука, е точно пропуших, защото приятелите ми го правеха, но ме е срам да си призная.

Аз лично пропуших, защото въпреки че използвах баскетбол за хабене на негативна енергия, рано или късно имаш нужда да се съсредоточиш в нещо. Е това нещо е цигара. Не казвам, че това е дъ онли уей аут, но за мен беше.

Мислех да си спестя тази част от поста, но все пак ти по заведения ходиш ли? Нима след като излезеш от заведение твоите дрехи не миришат на цигарен дим, излят алкохол върху тях или пот? Хайде, моля ти се. Има къде къде по гадни миризми от тази на цигарен дим. Интересното е, че всички оттях могат да се разкарат с нещо - аргументите ти отпадат.

Очите лютят, само ако влезе дим в тях. Нима не лютят ако ти влезе мушичка, или прах?

Мръсотия. Глупости. Цигарения дим не 'цапа', спокойно!

... wink.gif
ANI_GIRL
Е, железни мотиви! Поздравления! smile.gif Можеш да си мръсен по много начини, но защо трябва да прибавяме и този... smile.gif Може да те залеят с нещо и т.н. - Да! Тогава пак ще миришеш, но това ще е еднократно, докато с цигарите е ежедневно...постоянно... sad.gif Всичките ми приятели пушат, но аз никога не запалих. Глупаво е според мен да правиш нещо, за да си като другите...може да звучи някак банално, но си е така smile.gif Пушете си бе хора, няма лошо, щом Ви харесва... smile.gif Аз ако искам ще Ви дишам пушека, ако не искам - Не. Личен избор.. smile.gif Просто не Ви разбирам smile.gif За мен е вид наркомания, както и хазарта smile.gif
hatred
QUOTE(ANI_GIRL @ Dec 21 2006, 11:55 PM)
Е, железни мотиви! Поздравления! smile.gif Можеш да си мръсен по много начини, но защо трябва да прибавяме и този... smile.gif Може да те залеят с нещо и т.н. - Да! Тогава пак ще миришеш, но това ще е еднократно, докато с цигарите е ежедневно...постоянно... sad.gif Всичките ми приятели пушат, но аз никога не запалих. Глупаво е според мен да правиш нещо, за да си като другите...може да звучи някак банално, но си е така smile.gif Пушете си бе хора, няма лошо, щом Ви харесва... smile.gif Аз ако искам ще Ви дишам пушека, ако не искам - Не. Личен избор.. smile.gif Просто не Ви разбирам smile.gif За мен е вид наркомания, както и хазарта smile.gif
*

Всяко нещо може да се обърне до такава гледна точка, че да е наркомания.

Що пък да мириша по други начини, като цигарения дим ще надмине всичко. Поне имам константна миризма ;р хаха smile.gif

И не, моето не са мотиви, да покажа, че пушенето не пречи. Напротив. Пушенето пречи, както на теб, така и на околните. Но пък аз съм егоист и ще си пуша nik.gif
ANI_GIRL
За мен е наркомания....
Всяко нещо може да се изкара наркомания, защото хората са пристрастни към много неща. Всеки има своя собствена наркомания... за мен е колата, за брат ми ролетката, за комшията е ракията, за теб са цигарите... Въпроса е в това колко "наркомании" можеш да събереш на куп. smile.gif Но в крайна сметка, човек не може да бъде определян по това дали пуши или не...има много, даже клонят към безброй други неща, които могат да бъдат оценени. smile.gif Важно е, обаче да не пречиш на околните със собствените си "наркомании" и мании, не за друго, ами защото това кара хората да се отдръпват от теб, и после оставаш сам с "наркоманиите" си, които се увеличават и увеличават! smile.gif

П.С. -> За белота можем да поспорим.... smile.gif
hatred
QUOTE(ANI_GIRL @ Dec 22 2006, 12:12 AM)
За мен е наркомания....
Всяко нещо може да се изкара наркомания, защото хората са пристрастни към много неща. Всеки има своя собствена наркомания... за мен е колата, за брат ми ролетката, за комшията е ракията, за теб са цигарите... Въпроса е в това колко "наркомании" можеш да събереш на куп. smile.gif Но в крайна сметка, човек не може да бъде определян по това дали пуши или не...има много, даже клонят към безброй други неща, които могат да бъдат оценени. smile.gif Важно е, обаче да не пречиш на околните със собствените си "наркомании" и мании, не за друго, ами защото това кара хората да се отдръпват от теб, и после оставаш сам с "наркоманиите" си, които се увеличават и увеличават! smile.gif

П.С. -> За белота можем да поспорим.... smile.gif
*

Т'ва казах. Никога не бих казал на непушач "ПУШИ!". Никога не бих чул алкохолик, ако ми каже "пий!". Не ме разбирай погрешно, просто вече ще съм пиян и няма да отличавам думите.. Та по темата, или по скоро по 'поста ти'. Ако някой се отдръпне оттеб, заради 'наркоманиите' ти, той не е бил до теб. Справка: "Да обичаш някой не значи да го обичаш заради това, което е, а въпреки това което е.".

Та nevermind, аз ще си пуша, ти ще се придържаш към 'ан(т)и смоукинг' wink.gif

...and they lived happily ever after

>>> За белот, намери си партньорка, аз партньор ще си намеря. И хайде да ви видим smile.gif Другото е сантасе - който изгуби раздаване - сваля нещо. Надявам се, че имаш достатъчно дрехи у вас мхаха wink.gif
ANI_GIRL
QUOTE(dJ_extazY @ Dec 22 2006, 02:18 AM)
Т'ва казах. Никога не бих казал на непушач "ПУШИ!". Никога не бих чул алкохолик, ако ми каже "пий!". Не ме разбирай погрешно, просто вече ще съм пиян и няма да отличавам думите.. Та по темата, или по скоро по 'поста ти'. Ако някой се отдръпне оттеб, заради 'наркоманиите' ти, той не е бил до теб. Справка: "Да обичаш някой не значи да го обичаш заради това, което е, а въпреки това което е.".

Та nevermind, аз ще си пуша, ти ще се придържаш към 'ан(т)и смоукинг' wink.gif

...and they lived happily ever after

>>> За белот, намери си партньорка, аз партньор ще си намеря. И хайде да ви видим smile.gif Другото е сантасе - който изгуби раздаване - сваля нещо. Надявам се, че имаш достатъчно дрехи у вас мхаха wink.gif
*

Аз дрехи имам, но каква полза и по прашки да играя пак ще съм по-облечена от теб накрая! smile.gif
hatred
QUOTE(ANI_GIRL @ Dec 22 2006, 12:26 AM)
Аз дрехи имам, но каква полза и по прашки да играя пак ще съм по-облечена от теб накрая! smile.gif
*

I'd love to see that.

Хайде стига, че сме офтопик :>
ANI_GIRL
QUOTE(dJ_extazY @ Dec 22 2006, 02:27 AM)
I'd love to see that.

Хайде стига, че сме офтопик :>
*

Накрая, ще си офклоутс според мен smile.gif
Dimo
Запалих я от келешлък drag.gif dance2.gif
GoldBug
На 22 години съм почти, още не съм имал 1-ви път... може би защото дълги години спортувах, може би задруго, но това да пушиш е олигофрения според мене. Някак анти депресираща процедура.

Тровиш се, осмърдяваш се, досаждаш на околните около тебе (непушачи)...

От газария докато сте келеши, после ви се ебава майката на здравето...
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.