Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Bad User Info?
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
dnai
Бе тва кат се канектвам към някой сървър и ми го изписва кво да правя кажете
Narf
QUOTE(dnai @ Jun 10 2006, 07:55 PM)
Бе тва кат се канектвам към някой сървър и ми го изписва кво да правя кажете
*

Имаш бан на realname-а си.
Guest
как да го оправя
Narf
Като си го смениш можеби?
Някои от вас просто отказват да използват главата си.
Guest
кое кат си сменя ника ли
GoodINC
ОУ МАЙ ФЪКИН ГОД!!!!!!!!!
СМЕНИ СИ Real Name-a БЕ ТАПЕТ!
Онова 2 реда по-нагоре от ника!
onIrc
QUOTE(Guest @ Jun 10 2006, 08:41 PM)
кое кат си сменя ника ли
*

Там кадето пише Full name си пишиш името , не рекламата на скрипта ти.
OrBoS
има голяма вероятност скрипта да не позлволява "РЕАЛ НЕЙМ \ ФУЛ НЕЙМ"
да бъде сменен за повече от някакви секунди ...
което естествено значи, че докато юзера не смени скрипта ще види ИРЦ през крив макарон ...
Guest
po-skoro da si smeni scripta
hatred
/timers off - за да махне всякакви проверки

/username Иван Петров - за да си смени полето за Real Name, без да отваря mIRC Options.

Тук следва /server irc.server.tld

..и всички са щастливи smile.gif
oSo
Това беше наистина интересно! biggrin.gif Просто някои нямат право чак толкова да не захапват кво им пише,... а седнали да чатят smile.gif
DjBS
Каква маска точно баннахте ?!? В момента това се чудя... Всеки юзър има съвсем различен идент.. а много фръкнаха...
Гост
Просто го смени да няма буквата "N" в него.
Stilgar
Подкрепям админа. Това да имаш "N" във Full Name на нищо не прилича! Да се забрани!
Rolex
QUOTE(Stilgar @ May 26 2008, 08:45 PM) *
Подкрепям админа. Това да имаш "N" във Full Name на нищо не прилича! Да се забрани!

Че да!Като цяло да имаш нещо във Full Namе е направо bullshit blink.gif Нали blink.gif
Stilgar
QUOTE(orbis @ May 26 2008, 08:50 PM) *
Че да!Като цяло да имаш нещо във Full Namе е направо bullshit blink.gif Нали blink.gif

Неее точно N е особено опасно за обществото!
vvip
Коя ли ще е следващата буквичка от азбуката wink.gif
SHARK
a cool.gif
Mitak
По принцип този тип банове навремето се слагаха от така нареченият SANSERV, ама заради някои хора се наложи да бъде спрян.
И ако си помислите - колко спам имаше тогава (когато имаше SANSERV), и колко след това.... и респективно - колк жалби за неправилни к/г линии имаше тогава, и колко са сега?

Най-правилното решение е този service да бъде върнат, но..... не знам как би станало това.
И определено такива неща, които биха допринесли за сигурността на мрежата, като връщането на SANSERV например - не трябва да бъдат гласувани.

Все едно аз да искам разрешение от шефа да пачна бъгаво апаче например smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.