Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: AutoRun
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab > Програмиране
Slevin
Някой да знае програма за създаване на ауторън за CD? В смисъл, като сложиш диска и веднага да ти стартира презентация например smile.gif
dmode
QUOTE(Sk8rafleXX @ Jun 6 2006, 10:58 PM)
Някой да знае програма за създаване на ауторън за CD? В смисъл, като сложиш диска и веднага да ти стартира презентация например smile.gif
*

Пробвай това:
Създай(с помощта на Notepad, например) файл autorun.inf, който запиши на CD-то. Съдържанието му трябва да е:
CODE
[autorun]
open=\path\to\app.exe
icon=\path\to\icon.ico

"icon" може и да го няма. Пробвай го най-добре на RW диск първо.
Slevin
Направих го но не става... като го запиша на диск-а и се опитам да го отворя ми дава:
CODE
F: Access is denied
Guest
vzemi edno autorun cd i vij kak te sa go napravili.
Slevin
Да гледах ги. За .exe файл става, но мен ми трябва за една презентация (.pps) disagree.gif
Arruor
CODE
[autorun]
open=ShellRun.exe boza.pps Showing boza.pps now...
icon=boza.ico
label=boza nekakva

опитай с това
Slevin
Отново не стана sad.gif
Hardy
Ей, пичиве, кажете как да направя Autorun на EXE фаил???
Искам при стартирането на Windowsa да се стартира и крие в трея автоматично... dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif
demond
QUOTE(Hardy @ Oct 4 2006, 01:23 AM)
Ей, пичиве, кажете как да направя Autorun  на EXE фаил???
Искам при стартирането на Windowsa да се стартира и крие в трея автоматично... dry.gif  dry.gif  dry.gif  dry.gif  dry.gif  dry.gif  dry.gif  dry.gif
*

HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

Shell_NotifyIcon()

("Programirane" li?? che kvo kato e programirane, foruma e na potrebitelite, nad men ima drugi, tuka standarti mnogo)
Митко
Здравейте,
Имам един въпрос.
Ако се направи ауторън сд с флаш дали ще може да се отваря от вси4ки компютри или трябва да се експортне с по стара версия да не иска упдеит?
dlh
Всичко зависи от версията на флаш, където се пуска диска
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.