Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Вярвате ли на хороскопите?
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2
Jen
Днес имах доста ожесточен спор с една приятелка...която вярва на хороскопи, както много хора.Аз мисля, че това е много тъпо а вие как мислите? smile.gif
bringer
povecheto sueverni hora vyarvat a az ... i az vqrvam tongue.gif~
onIrc
Аз не вярвах , но като четох на бтв хороскопите забелязах ,че найстина има нещо вярно.
AsCoLeXuS
Вярвам, но не на всички.
nik666
Някак си трудно мога да повярвам на псевдо-наука, в основата на която лежи принципа, че Земята е центъра на Вселената.
RuFf_EnDs
Opredeleno ne vqrvam no ponqkoga ima neshto vqrno vav horoskopite koeto me kara da se zamislq ...
zeraful
Даааа... и преди да се появят следващите подобни "хитови" теми, да ги изпреваря... вярвам и в Дядо Коледа, Дядо Мраз, Великденския заяк, призраци, демони, зомбита, дяволи, ангели и всевъзможни индивиди дошли от нечие болно съзнание, даже все още ме е страх да си отворя гардероба, да не би от вътре да излезе Торбалан.

ех, мъка...мъка...
JeSs`
мисля че е глупаво защото има милиони хора с една и съща зодия и ме самнява на всички да им се случи едно и също нещо mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif
Spyr0
За индивидуалните хороскопи може и друго да се каже..
JeSs`
е да индивидуалните хороскопи са друго нещо.......
wladi
Аз съм много суеверен, но не вярвам на всички хороскопи - само на някои :>
Lam3r4e
Според заивиси к'во е написано ще повярвам или не... cool.gif
Mariyana
Хм предвид, че работя в издателство ще споделя. Една бивша колежка в момента се подвизава в Труд/24 часа, та въпросната спомена, че който е сгафил, примерно закъснее сутрин за работа или нещо омаже нещата той е човека хороскоп. С 2 думи наказанието е измислянето на хороскопа. Сами преценете колко верни неща се пишат вътре. Иначе никога не съм вярвала. pardon.gif.

П.С. "Махнете покрива на вашия дом и пуснете звездите да влязат вътре" "Сблъсък"- "Звездите ми го говорят" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

едит: Извинете за правописните грешки не съм в кондиция Сабахлям biggrin.gif
DeStRuCti0N
Със сложни номерологични изчисления (при индивидуален анализ) може да се достигнат 40% "познаваемост". Останалите 60% са ген и среда.
nik666
Точно изчисленията при индивидуалните хороскопи започват с принципа че Земята е в центъра на Вселената. А последния път като проверявах Земята си беше съвсем на мястото ...
Колкото до познаваемостта - индивидуалните хороскопи могат да се тълкуват толкова свободно, колкото и предсказанията на Нострадамус, на практика всяко събитие в човешкия живот може да се впише в тях.
Karelia^_^
Не!
DeStRuCti0N
QUOTE(nik666 @ Jun 3 2006, 03:49 PM)
Точно изчисленията при индивидуалните хороскопи започват с принципа че Земята е в центъра на Вселената. А последния път като проверявах Земята си беше съвсем на мястото ...
Колкото до познаваемостта - индивидуалните хороскопи могат да се тълкуват толкова свободно, колкото и предсказанията на Нострадамус, на практика всяко събитие в човешкия живот може да се впише в тях.
*

Всичко си има свойте закономерности и цикличност.
Познавам хора, които са доста добри в областта, да речем, че се занимават "професионално".
Има определени формули, зависимости и т.н.
Както казах и в предишния си постинг -ефективността е около 40%
Не ми се води спор на тази тема, още повече, че и аз самия имам известни резерви.
А за хороскопите по телезии и вестници - глупости, които не си заслужават губенето на време.
За такива "масови анализи" ще направя паралел с Кашпировски.
Последния се "пулеше" от телевизорите в близкото минало, с цел "тотално изцеряване(панацея:>)". Ефекта от сеансите му ( тези, които са го гледали знаят за какво става дума) беше нулев.
Dreadlord
И да И не ;Р гласувах да обаче :Р
}---}----
зависи от много неща..
гласувах да, щото ако си чета хороскопа вечерта smile.gif бхаехах
та ако си чета хороскопа вечерта или го препрочета пак вечерта намирам доста неща които "са ми познали"
но като цяло хороскопите са направени с цел да намираш сходни неща между тях и живота си...
демек пише ти
очаква ви ново запознанство с интересен човек.... възможни са нови финансови постъпления
да речем че си чатър... естествено че ще има ново запознанство.. да не са 734783832 даже
а ако хороскопа е направен за 01.ХХ.ХХХХг.
повече от ясно е че ще имаш финансови постъпления.... баси на първо и 15 число по принцип се взимат парите wink.gif
thats my мнение по да question!
dianna
не вярвам ... веднъж само, в един имаше що годе истина .. но това вднъж smile.gif

по-бих повярвала на индивидуален такъв ... само за мен си.
}---}----
все тая
всичко е пак на принципа на познаванката...
дават няколко варианта и евентуално ще ти се падне поне едно...
написах да само защото в "борба" ми го познават доста често....
жива случайност
"На работното място бъдете делови и умерени. Контактите ви са успешни. Възобновете прекъснатите отношения и споделете с колегите си новите идеи."
е и аз мога да ти изготвя хороскоп за днес
искаш ли ?
Ами добре
dianna днес ви очакват нови контакти. Не пропускайте да се изкъпете сутринта, тъй като е възможно да срещнете специален човек, по-късно през деня. Емоциите ви са умерени. Избягвайте скандалите вкъщи, тъй като те ще се отразят зле на вашата Аура...
БХАХЕХАХА
личният ти хороскоп за днес специално за теб
утре ми кажи колко познах smile.gif)
поне 50% е
dianna
jesus.gif
Spinefarm_Rec
Някой неща наистина се случват, така, че може да има нещо вярно
Slevin
bullshitz smile.gif
Lilito{P}
До една степен вярвам ...
IcebreakerR
Преди бях суеверен,но сега не съм wink.gif
ill`
Когато си четох еротичния хороскоп устаових, че май в зодиите има нещо вярно, но в хороскопи не вярвам...Също както не вярвам и в прогнозата за времето pardon.gif
Draculas
Гласувах не, въпреки че често се оказват истини. НО поради липсата на логическо обяснение свързанно с хороспоките, съм по-склонен да кажа не!
TheOnly
Не, тъй като нещата които са верни и се случват в живота ми (в много малък процент от случаите) ги пише за Скорпион, а аз съм Стрелец. Пък и голяма част от хороскопите са прости приказки от набюдения над повечето хора, родени през една и съща част от годината, като поведение и нужди. От тук се правят и заключения които ако се забелязали, са толкова общи, че няма как да няма поне малко истина в тях. Това кара и хората да се подвеждат.
DiK
Не!
DORKY
Бе не отричам като видя някаде хороскоп по вестниците го чета tongue.gif
Но това дето чета очаквам да го прочета.....Смисал..В тях казват това дето на секи нормален и ненормален човек може да се случи smile.gif
S-s-ex`
Не mellow.gif
RockmaN
Твърдо нйе!
BloNd0Ra
mellow.gif
F-o-U-N-D-e-R
донякъде.. tongue.gif
Poltargaista
QUOTE(DORKY @ Dec 23 2006, 11:21 PM)
Бе не отричам като видя някаде хороскоп по вестниците го чета  tongue.gif
Но това дето чета очаквам да го прочета.....Смисал..В тях казват това дето на секи нормален и ненормален човек може да се случи  smile.gif
*

Good posting! wink.gif
GoldBug
Все още нормално се развивам smile.gif... следователно НЕ вярвам smile.gif.
hatred
Зависи от нагласата ми докато чета хороскопа.
LuDaCr1s
Ne mellow.gif luda rabota e tva
P.s - Saborete pokriva , neka zvezdite vlezat i vuv vashiat dom lmao.gif
IgN0Reta
Твърдо ги отричам!!!
Mitak
В България има (например) 100000 човека от една и съща "зодия".
Е, мислите ли, че няма да познаят нещо поне на 100 от тях, които после ще се втурнат и "аааа! познават!"?

Аз на такива глупости не вярвам.
Веднъж майка ми е ходила на "гледачка" - пълни глупости.
Има един човек с буквата П който иска да ти направи лошо, ама има и един с буквата С който ще ти помогне - подобни глупости.

Та, не - не вярвам в измишльотини.
Звездите ми определяли съдбата - дрън дрън. Ако утре реша да застрелям 10 души, и после да се гръмна - по кои звезди ще ми го познаят това?
fsf
Понякога вярвам да.Когато ми отърва biggrin.gif
Konqueror
Пълни глупости
SkinHeads
Определено!
Elerina
Твърдо _не_ вярвам на нищо, което твърди, че днес, видиш ли, всички Овни ще получат повишение, а всички Риби ще имат проблеми в работата (е, много ясно, нали трябва да се освободят работни места за тия Овни... rolleyes.gif ). Пък и всички знаем как се правят хороскопите по вестниците. Дори индивидуален хороскоп, правен от професионалист, не може да ти каже какво ще ти се случи днес или утре, а само какво е заложено в самия теб. А дали, как и кога ще го реализираш, си зависи от човека.
WeaponS
Не разбира се..
Bace
случвало ми се е да ми познават но като цяло не им вярвам.
все пак аз решавам как да живея и дали ще ми познаят бъдещето с тея хороскопи не ме интересува. чета си моя от време на време само от любопитство
cvetelin
Хороскопите не са нищо повече от едно душевно внушаване wink.gif
Като прочетеш ... оле да така стана ... да така пишеше wink.gif

Пълна глупост ! mellow.gif
Konqueror
QUOTE(cvetelin @ Jan 29 2007, 02:56 AM)
Хороскопите не са нищо повече от едно душевно внушаване wink.gif
Като прочетеш ... оле да така стана ...  да така пишеше wink.gif

Пълна глупост !  mellow.gif
*

Има хора който вярват smile.gif аз се радвам че не съм от тях wink.gif
philosophy
НЕ tongue.gif и по добре.. то ако са вярваше.. ще си останеш със чакането и вярването rolleyes.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.