Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Heroes Of Might And Magic V
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab > Игри
peckolai
Отварям темата за споделяне на мнения по играта, както и обмяна на тактики и стратегии за отделните раси, герои и нива.

И най-напред искам да питам: някой, по дяволите, успя ли да мине трето ниво от кампанията на Инферното? И ако да, как????
dlh
аз хвърлих само един бърз поглед, но ми хареса повече от предишната серия

с друго не мога да помогна, но всичко се подчинява на логика smile.gif
peckolai
Пфу, минах го това ниво. Ако някой го интересува как, да каже, защото не ми се пише ако няма да помогне на никого.
spasko
Има един скрул или артифакт на картата за френзи и трябва да го вземеш и до като доиде ония пич трябва си развил целия замък който се намира на изток от твоя след това отиваш в неговия замък и чакаш да те нападне като те нападне френзи френзи и другото е въпрос на тактика smile.gif успех на всички.
Dreadlord
Видях , играх , превъртях smile.gif не е много сложна харесват ми филмчетата smile.gif
spasko
превърти я на най голяма трудност да видиш колко е сложна wink.gif
magdanoz
мда , ако играеш като мен на 200 % не е толкова лесна :Р
Dreadlord
QUOTE(magdanoz @ Jun 3 2006, 12:27 PM)
мда , ако играеш като мен на 200 % не е толкова лесна :Р
*

ееее ... аз не играя за да ставам манияк :Р играя я за да видя какво става накрая :Р
spasko
накрая следват надписите pardon.gif wink.gif
magdanoz
QUOTE(Dreadlord @ Jun 3 2006, 10:38 PM)
ееее ... аз не играя за да ставам манияк :Р играя я за да видя какво става накрая :Р
*

не съм маниак :-)
просто играта ми е една от любимите, и макар че вече ИГРИ почти не играя, за тази и warcraft3 винаги намирам време ;-)
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.