Отварям темата за споделяне на мнения по играта, както и обмяна на тактики и стратегии за отделните раси, герои и нива.
И най-напред искам да питам: някой, по дяволите, успя ли да мине трето ниво от кампанията на Инферното? И ако да, как????
dlh
May 27 2006, 07:53 PM
аз хвърлих само един бърз поглед, но ми хареса повече от предишната серия
с друго не мога да помогна, но всичко се подчинява на логика
peckolai
May 28 2006, 01:01 PM
Пфу, минах го това ниво. Ако някой го интересува как, да каже, защото не ми се пише ако няма да помогне на никого.
spasko
May 28 2006, 11:13 PM
Има един скрул или артифакт на картата за френзи и трябва да го вземеш и до като доиде ония пич трябва си развил целия замък който се намира на изток от твоя след това отиваш в неговия замък и чакаш да те нападне като те нападне френзи френзи и другото е въпрос на тактика успех на всички.
Dreadlord
Jun 2 2006, 09:48 PM
Видях , играх , превъртях не е много сложна харесват ми филмчетата
spasko
Jun 2 2006, 11:08 PM
превърти я на най голяма трудност да видиш колко е сложна
magdanoz
Jun 3 2006, 11:27 AM
мда , ако играеш като мен на 200 % не е толкова лесна :Р
Dreadlord
Jun 3 2006, 09:38 PM
QUOTE(magdanoz @ Jun 3 2006, 12:27 PM)
мда , ако играеш като мен на 200 % не е толкова лесна :Р
ееее ... аз не играя за да ставам манияк :Р играя я за да видя какво става накрая :Р
spasko
Jun 4 2006, 12:00 AM
накрая следват надписите
magdanoz
Jun 4 2006, 12:56 AM
QUOTE(Dreadlord @ Jun 3 2006, 10:38 PM)
ееее ... аз не играя за да ставам манияк :Р играя я за да видя какво става накрая :Р
не съм маниак :-) просто играта ми е една от любимите, и макар че вече ИГРИ почти не играя, за тази и warcraft3 винаги намирам време ;-)
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.