Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Otkradnat kanal pomo6t plss
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Tsvetomir Ivanov
Otkradnaha mi kanala molq obra6tam s ekam admini za6toto nikoi ne mi obra6ta vnimanie v mirc pls pomognete
P0werful
Е кой канал де smile.gif Кажи кво е станало lmao.gif
dlh
http://forums.unibg.org/index.php?showtopi...t=0&#entry22659

Прочети III, 1
Tsvetomir Ivanov
Ami kanala e #spain nicka mi e Barca^feN i user s nick Ivayllo razbral pass 2 i go dropil i v4era go regnal na novo nemoje li da mi se pomogne ?
Tsvetomir Ivanov
I sega nemoga ni6tu da naprava dopitah se do irc-operi te mi kazaha da namera admini i re6ih da pi6a tuka pls pomognete 10x predvaritelno
Barca^feN
Nqkoi 6te mi pomogne li plss iskam si kanala .. sad.gif
Guest
qvno nqma jelae6ti ili online admini ... mislq 4e kradene na kanal ne e pozvoleno i bi trqbvalo da se nakaje pls pomognete ako mojete kanal #spain az sam Barca^feN i e otkradnat ot nick Ivayllo
Pytbull
jalbi jalbi i pak jalbi...................a ve mojeli nekoi mi kaje kak moje da ima tolkova mnoo lamers................i nqma li se sprat edin pat za vinagi ili pone da ima nqkoi da gi nakazva.......amm da se predstava az sam drugiq founder na kanala....da vi obesna kakvo stana...sq 4e gledam barca^fen ne se izqsnil to4no oniq den ivayllo mi vliza na private jalko 4e scripta mi na pazi logs i mi kazva citiram:daiii mi pass 1 na kanala da moga se id kogato poiskam i az mu otgovarqm tu lud li si e pi4 oniq mi otgovaq:nemi se praii na otvoren 4e neme znai6 koi sam az.....az mu se ishilih i oniq vika dobre 6tom e taka 6te vidi6 koi sam i neska vlizam i gledam 4e imam akick v sobstveniq mi kanal.................!!!!!!nqkoi moje li da mi obesni kak staat tiq raboti...??
CucAgMuH
QUOTE(Pytbull @ May 25 2006, 01:27 AM)
jalbi jalbi i pak jalbi...................a ve mojeli nekoi mi kaje kak moje da ima tolkova mnoo lamers................i nqma li se sprat edin pat za vinagi ili pone da ima nqkoi da gi nakazva.......amm da se predstava az sam drugiq founder na kanala....da vi obesna kakvo stana...sq 4e gledam barca^fen ne se izqsnil to4no oniq den ivayllo mi vliza na private jalko 4e scripta mi na pazi logs i mi kazva citiram:daiii mi pass 1 na kanala da moga se id kogato poiskam i az mu otgovarqm tu lud li si e pi4 oniq mi otgovaq:nemi se praii na otvoren 4e neme znai6 koi sam az.....az mu se ishilih i oniq vika dobre 6tom e taka 6te vidi6 koi sam i neska vlizam i gledam 4e imam akick v sobstveniq mi kanal.................!!!!!!nqkoi moje li da mi obesni kak staat tiq raboti...??
*

Щом проблема ти е акик в собственият ти канал ползвай това например:

CODE
/msg cs akick # list
/msg cs akick # del [Номера на акика ти]

Ако пък си изтрит от аксес листата - идентвай се като фаундър:

CODE
/msg cs id # ChanIdPass

Ако не си помниш паролата, смени си я с перманентната парола.

CODE
/msg cs newpass # NewChanPass ChanPermPass

Кратки пояснения: После е добре да изтриеш този човек от аксес листата.(Ако вече не е дропил и регнал канала наново, което пък си е напълно нормално, ако има пермпаса - или поне аз бих го направил 10 секунди след като ми попадне паролата(ще гледам леко учудено първите 5 секунди и после ще се съвзема rolleyes.gif )) След това му слагаш един хубав акик. След което вече си си наред. Ако нямаш: идпарола, не помниш пермпарола, или си давал пермпаролата на някой и той е дропил канала без да се налага да я налучква(това ще го кажат логовете от сървисес) няма смисъл да драскаш тук. smile.gif

PS. Забравих да допълня... ама ще кажа само две думи: ако след горните команди имаш проблеми - пробвай с CLEAR wink.gif
Mitak
2006-05-24 03:21:58 ivayllo!Ultras@85.95.65.49 AKICK [#spain] ADD *!*PytBull@87.223.190.* az ti kazah che she
2006-05-24 03:20:54 ivayllo!Ultras@85.95.65.49 ACCESS [#spain] LIST
2006-05-24 03:20:50 ivayllo!Ultras@85.95.65.49 ACCESS [#spain] ADD Deportivo 9999
2006-05-24 03:20:26 Deportivo!~Riazor@85.95.65.49 failed OP [#spain]
2006-05-24 03:19:54 ivayllo!Ultras@85.95.65.49 SET [#spain] MLOCK -spmcqilk+nt
2006-05-24 03:18:43 ivayllo!Ultras@85.95.65.49 SET [#spain] MLOCK +s
2006-05-24 03:18:21 ivayllo!Ultras@85.95.65.49 VOICE [#spain] [+] seenserv
2006-05-24 03:18:17 ivayllo!Ultras@85.95.65.49 SET [#spain] SEENSERV ON
2006-05-24 03:18:12 ivayllo!Ultras@85.95.65.49 SET [#spain] GUARD ON
2006-05-24 03:17:46 ivayllo!Ultras@85.95.65.49 SET [#spain] PRIVATE ON
2006-05-24 03:17:07 ivayllo!Ultras@85.95.65.49 INFO [#spain]
2006-05-24 03:16:55 ivayllo!Ultras@85.95.65.49 REGISTER [#spain]
2006-05-24 03:16:16 ivayllo!Ultras@85.95.65.49 DROP [#spain]
2006-05-24 03:15:55 ivayllo!Ultras@85.95.65.49 OP [#spain] [+] ivayllo
2006-05-24 03:15:49 ivayllo!Ultras@85.95.65.49 IDENTIFY [#spain]
2006-05-24 03:15:38 ivayllo!Ultras@85.95.65.49 NEWPASS [#spain] ...
2006-05-24 03:13:50 ivayllo!Ultras@85.95.65.49 failed NEWPASS [#spain]

Вижда се, че е знаел паролата за канала ви, или я е налучкал.
Странното е, че успява от втория път.
Дано този лог да помогне smile.gif
Barca^feN
Mitak Hilqdi blagodarnosti za tozi log mersi mngoo dano nqkoi pomogni v slu4aq mnogo 6te sam blagodaren
mix25
barca^fen tvoqt metod po tvoqta kambana (ni6to li4no) kazvam minali slu4ki
P0werful
Pytbull щото явно ти си ламера.. lmao.gif
g0go0_SpaNia
Barca^fen nestava6 za founder na kanal i tva e ! kak trqbva da ti go kajat ? xorata ti uslujvat s kanala si a ti posle gi zaebava6 kakvi misli6 4e mogat da bydat posledstviqta ... a i se syrdi6 (Lame Master mellow.gif )
hatred
Нито подкрепям някой, нито обвинявам някой.

Искам само да отбележа, че въпросните индивиди бяха само държатели на канала, но не и хора, които са го регистрирвали.

Не бих се очудил ако те самите не са знаели перманентната парола, защото нито един от никовете им не фигурираше в инфото на канала.

Pytbull, да покажа защо ти е форбиднат истинския ник? Или bArCa^fEn да покажа ли и твоя защо беше форбиден преди време?

Хем се знаете кви сте, хем продължавате да редите и да обвинявате. Аз лично бих умрял от кеф, ако това се окаже истинския собственик на канала. Както се вижда е знаел перманентната парола. Така че, може би времето ви изтече.
P0werful
Ех деба и канала lmao.gif Голям ли е тоя канал ? Кво толкова има в тоз канал та само се обиждате и карате за него ? biggrin.gif
hatred
QUOTE(P0werful @ May 25 2006, 05:08 PM)
Ех деба и канала lmao.gif  Голям ли е тоя канал ? Кво толкова има в тоз канал та само се обиждате и карате за него ? biggrin.gif
*

Има(ше) двама 'уж' founder-и, които са едни от многото abusers, минали ми през ръцете.
Pytbull
QUOTE(CucAgMuH @ May 25 2006, 08:43 AM)
Щом проблема ти е акик в собственият ти канал ползвай това например:

CODE
/msg cs akick # list
/msg cs akick # del [Номера на акика ти]

Ако пък си изтрит от аксес листата - идентвай се като фаундър:

CODE
/msg cs id # ChanIdPass

Ако не си помниш паролата, смени си я с перманентната парола.

CODE
/msg cs newpass # NewChanPass ChanPermPass

Кратки пояснения: После е добре да изтриеш този човек от аксес листата.(Ако вече не е дропил и регнал канала наново, което пък си е напълно нормално, ако има пермпаса - или поне аз бих го направил 10 секунди след като ми попадне паролата(ще гледам леко учудено първите 5 секунди и после ще се съвзема  rolleyes.gif  )) След това му слагаш един хубав акик. След което вече си си наред. Ако нямаш: идпарола, не помниш пермпарола, или си давал пермпаролата на някой и той е дропил канала без да се налага да я налучква(това ще го кажат логовете от сървисес) няма смисъл да драскаш тук.  smile.gif

PS. Забравих да допълня... ама ще кажа само две думи: ако след горните команди имаш проблеми - пробвай с CLEAR  wink.gif
*

pi4....maii maii ne 4ete6 kakvo pi6a kanala e otkradnat i dropen!!!!!!!!!
Pytbull
QUOTE(P0werful @ May 25 2006, 01:42 PM)
Pytbull щото явно ти си ламера..  lmao.gif
*

misli6 li..????
Pytbull
QUOTE(dJ_extazY @ May 25 2006, 05:51 PM)
Нито подкрепям някой, нито обвинявам някой.
Искам само да отбележа, че въпросните индивиди бяха само държатели на канала, но не и хора, които са го регистрирвали.
Не бих се очудил ако те самите не са знаели перманентната парола, защото нито един от никовете им не фигурираше в инфото на канала.

Pytbull, да покажа защо ти е форбиднат истинския ник? Или bArCa^fEn да покажа ли и твоя защо беше форбиден преди време?

Хем се знаете кви сте, хем продължавате да редите и да обвинявате. Аз лично бих умрял от кеф, ако това се окаже истинския собственик на канала. Както се вижда е знаел перманентната парола. Така че, може би времето ви изтече.
*

aaa bate kanala moga ti dammm log 4e be6e founder nick ^_LOCO_^ koito kakto ako ne se laja e moi!!!!ako nqma6 ni6to protiv i da ne po4vame pak starite istoriiii!!!!!!
Pytbull
QUOTE(dJ_extazY @ May 25 2006, 06:30 PM)
Има(ше) двама 'уж' founder-и, които са едни от многото abusers,  минали ми през ръцете.
*

bez obidi mislq 4e nikoi nesam obidil az ta da po4va6 da me obijda6 kato si oper ta kakvo da ne si ne6to...........
Pytbull
tva sa op6to zeto moite komentari po pisanata tema........moga da kaja 4e si4ki ispisahte sumati gluposti i nikoi ni6to ne pravi po vaprosa!!!!!!!!!!!i mi pisna na huq ve4e zna4i az uj navremeto beh zelll kanal v "" da kajem 6toto nemislq 4e be6e taka kakto mnooo dobre mislq 4e si4ki go znaqt........................................i mi otnesaha nicka..............................i mi mi forbitnaha si4ki kanala a pak na men kato mi zeha kanala vijdam koi kolko go barka..............mojeli nqkoi da mi otgovori na vaprosa kanala 6te mi bade li varnat ili ne 6toto kanala be6e moi!!!!!!!!!i nqma ni6to takoa da e bil na drug 4uek!!!!!!!!!!!
dlh
а може ли да не флудиш форума?
преспокойно можеш да си изразиш мнението и в един пост
Pytbull
QUOTE(dlh @ May 25 2006, 11:42 PM)
а може ли да не флудиш форума?
преспокойно можеш да си изразиш мнението и в един пост
*

razbirase 4e moje man ama razberime...vij 4e nikoi ne obra6ta nikakvo vnimanie moje6 li da mi kaji6 kakvo moje da se napravi po vaprosa samo tova iskam da znam ni6to poe4e ne da si pi6a na vqtara tuk........
dlh
аз лично отдавна съм оставил всякакви надежди, че нещо в тази мрежа може да е нормално
Pytbull
QUOTE(dlh @ May 25 2006, 11:52 PM)
аз лично отдавна съм оставил всякакви надежди, че нещо в тази мрежа може да е нормално
*

da ti kaja 4esno bratle i az sam gore dolo na tva mnenie ama razberime i men takmo kanala ve4e go znaeha suma hora i izvednaj idva nqkakavsi i mi go zima.....ti ako ti se be6e slu4ilo na teb mi kaji 4esno nebili reagiral po sa6tiq na4in
dlh
определено щеше да ми е кофти, но в крайна сметка има неща, които заслужават повече нервите ми
Pytbull
QUOTE(dlh @ May 25 2006, 11:58 PM)
определено щеше да ми е кофти, но в крайна сметка има неща, които заслужават повече нервите ми
*

amm da kaja 4esno i teb te razbiram 4e ti sa 1000 4ueka seki den na glavata ti se oplakvat sa sekvi miti raboti ama razberime 4e me mnooo qd vapreki 4e ve4e po4ti ne vlizam v irc 4e nqmam vreme.....samo molq ako moje nqkoi da pomogne za polojenieto ako ne kajete pone da ne se zanimaam da pi6a
hatred
QUOTE(Pytbull @ May 25 2006, 10:35 PM)
bez obidi mislq 4e nikoi nesam obidil az ta da po4va6 da me obijda6 kato si oper ta kakvo da ne si ne6to...........
*

Човек, който краде пароли на канали, чрез скриптове, и после прави Take Over дадените канали, с reason 'kanala se mesti v #spain', за мен е abuser.

Така че, нищо от казаното от мен не е преувеличено или измислено. И не е обида, реалност е, макар и да боли понякога.

И в случая оперството няма нищо общо, това дали съм или не съм, не покачва левела ти на интелигентност, нито обратното. Може би единственото общо е, че ако не бях нямаше да знам за гореспоменатата случка, както и да ми се налага после да се разправям с подобни индивиди, което щеше да е добре дошло за мене.
Pytbull
QUOTE(dJ_extazY @ May 26 2006, 12:06 AM)
Човек, който краде пароли на канали, чрез скриптове, и после прави Take Over дадените канали, с reason 'kanala se mesti v #spain', за мен е abuser.

Така че, нищо от казаното от мен не е преувеличено или измислено. И не е обида, реалност е, макар и да боли понякога.
*

dobre i da kajem taka bilo polu4ih si zaslujenoto...........i sega moq kanal napalno e zet daje dropen i regnat na novo.....i ko praim v tva polojenie 6te imali pak pernamet forbiden za koito go e zel i da mi bade varnat kanala ili az sam nikoi i nemam pravo na ni6to..........
Pytbull
a ve to qsno 4e nema se re6i problema skoro vreme ama plss ako moje napravet ne6to po vaprosa
hatred
QUOTE(Pytbull @ May 25 2006, 11:09 PM)
dobre i da kajem taka bilo polu4ih si zaslujenoto...........i sega moq kanal napalno e zet daje dropen i regnat na novo.....i ko praim v tva polojenie 6te imali pak pernamet forbiden za koito go e zel i da mi bade varnat kanala ili az sam nikoi i nemam pravo na ni6to..........
*

И да кажем, и да не кажем, така беше. Аз лично, не виждам смисъл да се помогне на някои, които се замисля за някакви норми на поведение, само когато му изнася. Това е моето мнение по въпроса.

Лека от мен lazy.gif
Pytbull
QUOTE(dJ_extazY @ May 26 2006, 12:19 AM)
И да кажем, и да не кажем, така беше. Аз лично, не виждам смисъл да се помогне на някои, които се замисля за някакви норми на поведение, само когато му изнася. Това е моето мнение по въпроса. 

Лека от мен lazy.gif
*

neznam ko ima6 protiv men pi4 ama aide ok aii leka........
P0werful
dJ_extazY Щом се е пълнел така канала, защо направо не го форбид тоз канал..
:>
ами регистрираи си нов канал като са ти гепили тоя то близко до акъла никои няма да ти помогне така или иначе така че си напраи нов канал и пак abuse праи и инвите масов и ще го напраиш кат стария mad.gif
CucAgMuH
CODE
"Би било добре, ъъъ,  да следваме новите ни братя, отатък океана,  със материалните им възможности със всичко останало, би било добре да търсим милитъризъм, но ние не можем да се откажем от правото... то да бъде право!"

Питбул, мисля че в обясненията ми фигурираше и онази част:

(Ако вече не е дропил и регнал канала наново, което пък си е напълно нормално, ако има пермпаса - или поне аз бих го направил 10 секунди след като ми попадне паролата(ще гледам леко учудено първите 5 секунди и после ще се съвзема  rolleyes.gif  ))

Както и:

Ако нямаш: идпарола, не помниш пермпарола, или си давал пермпаролата на някой и той е дропил канала без да се налага да я налучква(това ще го кажат логовете от сървисес) няма смисъл да драскаш тук.  smile.gif

После Митак ви даде и логове...

Вижда се, че е знаел паролата за канала ви, или я е налучкал.
Странното е, че успява от втория път.
Дано този лог да помогне

За това че вие сте нямали пермпас(предположение на dJ_extazY) или сте го загубили или пък сте го дали на някой, който да ви дропи канала - наказания няма. Не и за човека който го е дропил.

ПС. Ако се навия да давам обяснения за нещо го правя по онзи начин, че дори и пълен малоумник да ги чете, пак да ги разбере... къде сгреших в случая - не знам pardon.gif
Barca^feN
abe pisna mni ot filosofi we basi otkradnaha kanala i nikoi ni6tu seki filosof aman ot lameri pisna mi na huq 4esnu vi kazvam taq mirca napravo nqma opraviq 4esnu vi kazvam no nqma i da ima dokato ima takiva filosofi kat vas pomolih vi za pomo6t ne za folosofski izkazvaniq ai az sam mersi qsni ste mi 4esnu ne vi iskam pomo6ta jivi i zdravi molq nqkoi da zatvori taq tema 4ao all
Crunker
QUOTE(Barca^feN @ May 26 2006, 11:04 AM)
abe pisna mni ot filosofi we basi otkradnaha kanala i nikoi ni6tu seki filosof  aman ot lameri pisna mi na huq 4esnu vi kazvam taq mirca napravo nqma opraviq 4esnu vi kazvam no nqma i da ima dokato ima takiva filosofi kat vas pomolih vi za pomo6t ne za folosofski izkazvaniq ai az sam mersi qsni ste mi 4esnu ne vi iskam pomo6ta jivi i zdravi molq nqkoi da zatvori taq tema 4ao all
*

Да ти кажа никой не ти е виновен!Не мога да разбера как така ви вземат каналите/хах/не можах да разбера точно ква е истината за случката със земането на канала ама разбрах само едно-ти сам си си виновен.Затуй остаи оперите и сички от форума на мира щот вече дотягаш
NoEx
Ех, изчетох ви половината глупости.

Въпросният настоящ founder е дропил канала с permpass. Дотук нищо, което да нарушава правилата.

Barca^Fan & Pytbull, незнам на вас дали не ви писна да се излагате, но това което казахте 90% са пълни глупости. Искате помощ, а вместо това flood-ите форума, чак от нетърпение пускате някакви сълзливи мнения.

С тоя зор които го давате нищо няма да постигнете.
hatred
QUOTE(P0werful @ May 26 2006, 12:16 AM)
dJ_extazY Щом се е пълнел така канала, защо направо не го форбид тоз канал..
*

Той беше, но после почнаха да се извиняват на админа и се оправи smile.gif
Narf
QUOTE(Barca^feN @ May 26 2006, 11:04 AM)
abe pisna mni ot filosofi we basi otkradnaha kanala i nikoi ni6tu seki filosof  aman ot lameri pisna mi na huq 4esnu vi kazvam taq mirca napravo nqma opraviq 4esnu vi kazvam no nqma i da ima dokato ima takiva filosofi kat vas pomolih vi za pomo6t ne za folosofski izkazvaniq ai az sam mersi qsni ste mi 4esnu ne vi iskam pomo6ta jivi i zdravi molq nqkoi da zatvori taq tema 4ao all
*

Щом казваш ...
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.