B-O-S-S
May 24 2006, 11:29 AM
zdr na vsi4ki kazvam se desislav i nick-a mi e B-O-S-S ,sno6ti kam 1 4asa bqh vleznal, v irc i si pravih ta6ak da se id kato oper na daden server po to4no na server bourgas.net a u .vlizam dnes kam 10 4asa i nick-a mi e forbid ,po to4no nick-a mi e bil forbid kam 8 4asa ot OOP ili tam Vista ,zaradi tova.ve4e za 2-ri pat mi e forbid nick-a poradi li4ni pri4ini na admini i etc.kade pi6e v rlz 4e za id kato oper na daden server se forbid nick? nqmam, dumi maina pisna mi .pfuuuu.1-q pat mi be forbid za6tooto sam bil iskal da eba dadena kurva na edin admin nqma da spomenavam nick,a sega zaradi tova 4e sam se bil id kato oper na daden server.qko rlz .
sasho_metallico
May 24 2006, 11:31 AM
QUOTE(B-O-S-S @ May 24 2006, 12:29 PM)
zdr na vsi4ki kazvam se desislav i nick-a mi e B-O-S-S ,sno6ti kam 1 4asa bqh vleznal, v irc i si pravih ta6ak da se id kato oper na daden server po to4no na server bourgas.net a u .vlizam dnes kam 10 4asa i nick-a mi e forbid ,po to4no nick-a mi e bil forbid kam 8 4asa ot OOP ili tam Vista ,zaradi tova.ve4e za 2-ri pat mi e forbid nick-a poradi li4ni pri4ini na admini i etc.kade pi6e v rlz 4e za id kato oper na daden server se forbid nick? nqmam, dumi maina pisna mi .pfuuuu.1-q pat mi be forbid za6tooto sam bil iskal da eba dadena kurva na edin admin nqma da spomenavam nick,a sega zaradi tova 4e sam se bil id kato oper na daden server.qko rlz .
Сам си си виновен :>
XeratuL
May 24 2006, 11:34 AM
Kato si malumen !!
NoEx
May 24 2006, 11:39 AM
sno6ti kam 1 4asa bqh vleznal, v irc i si pravih ta6ak da se id kato oper na daden server po to4no na server bourgas.net
Той и той си е направил ташак
да видиш колко е весело 
Сам си си виновен!
dianna
May 24 2006, 11:43 AM
ми ...не знам дали чак за форбид е било, но пък аз такива като тебе ги гледам по цял ден и ги kline постоянно.

чудно ми е с к'ф акъл го правите. на мен никога не би ми хрумнало да го направя.
и какво ще направите ако случайно се ид. ? ще се похвалите пред маалата "глей ме к'ф съм хаХер" .. ще оплюете "некадърния опер с простата му парола" ще килл-нете някой ... и???
детска градина "Веселина"
кога ще пораснете?
Иво
May 24 2006, 11:47 AM
оооомфГ !!!
Пич, с кво нахалство, след като си имал наглостта да се опиташ да се идентифицираш като оператор, се появяваш тука и се оплакваш от действията на OOP ? Наказанието ти е съвсем правомерно, сам си си виновен...
RABIES
May 24 2006, 11:50 AM
Безочието просто няма граници! Десиславчо според теб значи форбидът е по лични причини ...м ?! Не усещаш ли , че нишката някъде се губи и че ти не считаш това ,което си правил за неправилно , даже го смяташ и за ненаказуемо?!
CreatoN`
May 24 2006, 01:26 PM
QUOTE(B-O-S-S @ May 24 2006, 01:29 PM)
Ако ти си истинския БОСС значи си оператор в #боургас ?
B-O-S-S
May 24 2006, 02:22 PM
dzak.pak sam a3.abe hora porasnete naistina,prosto jiveem v darjava na svobodata i v edin moment sam napravil ne6to koeto moje bi sam vinoven, ama za forbid na nick koito mi e nad 3 god ne znam .uni.bg rlz da kaje .
nik666
May 24 2006, 02:34 PM
Ако искаш можем да ти повторим всички тези неща на някой друг език, че гледам българския не ти се отдава ?
magdanoz
May 24 2006, 02:52 PM
омфг мда радоста е взаимна другия път нема си правиш "ташак"
и няма да имаш форбид ...
дано се научиш :>
B-O-S-S
May 24 2006, 03:17 PM
QUOTE(magdanoz @ May 24 2006, 03:52 PM)
омфг мда радоста е взаимна другия път нема си правиш "ташак"
и няма да имаш форбид ...
дано се научиш :>
Problema ne e dali sam si pravil ta6ak ili ne!!! a tova 4e nqma pravilo v tapoto irc ,4e kogato se id kato oper na daden server da ti forbid nick-a.a tyk natatak kakvoto si mislite i pishete slabo me ebe 4esno kazano .By Real Life
еми и нас не ни ебе ..., ай сУ здраве.
P0werful
May 24 2006, 04:05 PM
Ооо брато и аз сам същия

И на мен ми е фодбид ника

От господин Pechenia

Даже е перм фодбид

Нема що много е Печен...
bringer
May 24 2006, 04:15 PM
za da stanesh admin oshte kolko forbida trqbva da ponesesh
P0werful
May 24 2006, 04:30 PM
Guest
May 25 2006, 11:24 AM
maminoto detence. az purvo bih ti dropil nick-a predi da go forbid-vam

napravi si usluga - grumni se.
bringer
May 25 2006, 11:48 AM
moje li az da go grumna ?
wladi
May 25 2006, 01:09 PM
QUOTE(B-O-S-S @ May 24 2006, 05:17 PM)
Problema ne e dali sam si pravil ta6ak ili ne!!! a tova 4e nqma pravilo v tapoto irc ,4e kogato se id kato oper na daden server da ti forbid nick-a.a tyk natatak kakvoto si mislite i pishete slabo me ebe 4esno kazano .By Real Life
Има престапление има и наказание. Напълно справедливо. Примерно ако някой ти влиза с ника и имаш възможност да го накажеш с какво би го накзал? С потупване по рамото ли? Админа си преценява как да те накаже.
mix25
May 25 2006, 01:25 PM
nali znae6 "koito si igrae s ogunq se oparva "
B-O-S-S
May 25 2006, 03:30 PM
jiveite zaradi irc -to mishoci .ebam, sam va v gaza .si umrete s razni laina forbidi morbidi i etc. poglednete se na real kolko ste zadrasteni i si pravete jivota po qk v irc .tctctcct glupaci
Jen
May 25 2006, 03:35 PM
QUOTE(B-O-S-S @ May 25 2006, 05:30 PM)
jiveite zaradi irc -to mishoci .ebam, sam va v gaza .si umrete s razni laina forbidi morbidi i etc. poglednete se na real kolko ste zadrasteni i si pravete jivota po qk v irc .tctctcct glupaci
IRC прави живота истински ли??? хахах колко си заблуден само....
B_MasteR
May 25 2006, 03:40 PM
На мене едно ми е интересно - защо винаги който и да пише в секция "Жалби" трябва да го ругаете? То е най-лесно да си от мнозинството и да тъпчеш опарения, ама като дойде времето да се сменят ролите кво става? Всички приказвате, ама ако на вас ви форбиднат ника ше има да ревете та да се късате.
Jen
May 25 2006, 03:41 PM
QUOTE(B_MasteR @ May 25 2006, 05:40 PM)
На мене едно ми е интересно - защо винаги който и да пише в секция "Жалби" трябва да го ругаете? То е най-лесно да си от мнозинството и да тъпчеш опарения, ама като дойде времето да се сменят ролите кво става? Всички приказвате, ама ако на вас ви форбиднат ника ше има да ревете та да се късате.

да ти припомням ли или не си видял....
mix25
May 25 2006, 03:45 PM
sidni i az da kaja ,mno 6te mi e interesno da ti forbid nick kato na tova mom4e i posle da te vidq kvo 6te pravi6

belkim nqma da urevava6 forumite li?
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки,
натисни тук.