Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: K-line на IP: 84.238.196.13
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
__FoxHound__
При конект към IRC ми дава

[00:09:09] -irc.spnet.net- *** Banned Temporary K-line 2880 min. - mahnete tezi clonez (2006/5/23 22.39)
[00:09:09] Closing Link: 127.0.0.1 (*** Banned )

sad.gif sad.gif sad.gif

Но пък от друга страна влизам само аз от този хост ... Пуснал съм три бота за тривия а до колкото знам позволено е clonez да са 10 ...

Обръщам се с молба към IRC Oper-ите да махнат този K-line и ако е забранено да пускам толкова ботове да кажат колко е позволено!!!

Предварително благодаря!!!

ident: FoxHound
IP: 84.238.196.13
Иво
По принцип имаше неква дефинирана цифра, водеща се като "позволени клонинги", но те пък от друга страна са позволени до толкова, до колкото някой оператор не препляска и реши, че пускаш прекалено много клонинги. Един съвет - изтърпи си наказанието и спри тривия-ботерите и си чати само ти от това ип.
__FoxHound__
sad.gif Само не мога да разбера как така 3-4 месеца със старото IP 85.187.27.ххх и сега 4-5 месеца с това 84.238.196.13 нямах проблем и изведнъж се озовавам с К-линия ...

Има ли някои от Оперите да ми обясни къде е моята грешка ... ?!?!?!?
Lam3r4e
QUOTE(zeraful @ May 24 2006, 12:52 AM)
По принцип имаше неква дефинирана цифра, водеща се като "позволени клонинги", но те пък от друга страна са позволени до толкова, до колкото някой оператор не препляска и реши, че пускаш прекалено много клонинги. Един съвет - изтърпи си наказанието и спри тривия-ботерите и си чати само ти от това ип.
*

Т'ва е глупаво дето го написа и особенно ако е вярно...не би трябвало някой да ми , да Ви прави проблем защото съм си, СТЕ си пуснал/и 4-ри бота от моя комп* cool.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.