Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Отново кражба на никове
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Aleksandyr
Ника ми е ^FreshmakeR^
и за последен път беше мой на 23-ти май до около 18:30 часа.
Ника ми е на 1 година и няколко седмици , мисля че 11 седмици някъде ... немога сега да проверя защото е private.
Както се досещате не си помня 2-я пасс ,което мисля че е нормално за година и нещо... човека който ми открадна ника е с този IP адрес :
*@*193.68.222.99 D5

Крадеца е от Опака , незнам това село ли е или град.
С този ник съм регистрирал някои канали, които са много важни за мен и немога да си позволя да загубя ника и всичкото. Надявам се да ме вземете под внимание.
Между другото видях кеадеца с ще 5 ника , сред които са и Diesel , ^_BaRoVeCa_^
адски много хора ще изреват от това ...
RABIES
"Както се досещате не си помня 2-я пасс ,което мисля че е нормално за година и нещо... "

Аз лично не го намирам изобщо за нормално, предполагам и доста други мислят така. Забравянето на перманентната парола НЕ е ИЗВИНЕНИЕ!Няма ли да го запомните вече ?!
{052}
smile.gif И аз не си знам пасс-2 за даден канал , но това не ми пре4и да си го ползвам,а относно това 4е много хора не си помнят пермпассовете от една страна е кофти ... от друга сами са си виновни.Аз ли4но като регвах на времето дадени ник и канали даже си спомням 4е минимума символи бе6е от 2 символаsmile.gif Но както и да е , 4овек надявам се да ти помогнат не знам как са ти гепали ницк-а но дано да се намери Оператор/Админ които да има време да провери казуса

Успех ...
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.