Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Pomo6t
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
KreeganBG
az ne sum bil v unibg ot 3-4 dena sa otivam i mi pishe che sum ban za shto ?? molim nekoi da pomogne
kuf flooder ? molim 68.44.67.216 mi e ipto nekoi da pomogne zashto e taka blagodariq vi

KreeganBG

[19:28] Ping? Pong!
-
[19:28] -irc.UniBG.org- *** Banned flooder
-
[19:28] Closing Link: 127.0.0.1 (*** Banned )
-
[19:28] * Disconnected
-
[19:28] * Connect cancelled
onIrc
QUOTE(KreeganBG @ May 23 2006, 02:36 AM)
az ne sum bil v unibg ot 3-4 dena sa otivam i mi pishe che sum ban za shto ?? molim nekoi da pomogne
kuf flooder ? molim 68.44.67.216 mi e ipto nekoi da pomogne zashto e taka blagodariq vi

KreeganBG

[19:28] Ping? Pong!
-
[19:28] -irc.UniBG.org- *** Banned flooder
-
[19:28] Closing Link: 127.0.0.1 (*** Banned )
-
[19:28] * Disconnected
-
[19:28] * Connect cancelled
*

Може да не си бил ти.Със статично йп ли си?
RABIES
Поредният пострадал юзър на comcast.Не си ти причината за бана , само това мога да ти кажа.Заради други страдаш.
KreeganBG
dam i az tova gledam comcast neshto go banat koga si iskat nz za shto taka i sus real ip sum ama mai neshto comcast shto taka nz sad.gif koga shte se mahme da moga da igraq za shoto mi e vajno da flezna v unibg pak vi blagodirq za vashto vreme.
RABIES
Предлагам ти да си намериш БНЦ , защото друга алтернатива не виждам.Банът така или иначе няма да бъде махнат според мен.
KreeganBG
moji li da mi obyasni6 zashto sega razbiram ako pravim ne6to as sum proffesional ga4 po fifa compuer games i ne razbiram zashto nyma da bude mahnat az tam igream v ligi i sus moya otbor obesni mi zashto e turen toy ban zaredi comcast li ? i zashto ne moje bude mahnat tvo mngo vajno za mene i ne razbiram zashto taka vie pravite sus mene sad.gif blagodariq vi

KreeganBG
bringer
i can't explain...
RABIES
Просто от comcast идва много спам и всякакви други мизерии и много хора се изтарикатиха да ползват проксита , за да правят flood/invite/spam/abuse. Заради тези хора много от юзърите зад океана не могат да ползват реалните си адреси , за да комуникират със сънародниците сиsad.gif Гадна работа ама заради идиоти ти и още много хора сте с бан.За това както ти казах и преди ,ако можеш намери си bnc и това ще реши проблема ти и ще можеш спокойно да общуваш с хора в УниБг.
KreeganBG
en nyma li nachin da unbani6 moito ip to nz kak stava tia raboti ama nema li chance primenro da unban samo mene shto tova verno ne realno az da strdaum zaredi nekvi lynari deto praviat bebshki raboti sad.gif i moya tzelia otbor sega yadason nqma kak da igreame mejdu da nas tredba sus icq ect tupotia i mn rabota pak ti mersi za tvoito vreme i pak pitam nqma li nachin da unban samo mene ako ne mersi pak za tvoito vnimanie

KreeganBG
KreeganBG
ako nemoje mani taya tuka topic istrai ya neshto eli mani deto mi pishe ipto mersi

KreeganBG
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.