Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: tva e kam 30 pat invite i krade nickove i kanali
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Hezavisim_
-Terorist4eto:#*SEXY*SME- #^-_MaFiOtChEtA_-^ #^-_MaFiOtChEtA_-^ #^-_MaFiOtChEtA_-^
-Terorist4eto:#*SEXY*SME- #^-_MaFiOtChEtA_-^ #^-_MaFiOtChEtA_-^ #^-_MaFiOtChEtA_-^

na toz ve4e dosta mu stana predi 4 dni preeba edin kanal i si go vze zapla6va vliza v kanalite i invite s notice !!! i bez notice!!!toz ve4e ima6e perm g-line ot edva_li s nick Snow_man sq sa mahnali uj perm g-line 6toto vijdam 4e e s sa6toto si IP @193.68.222.99 !!! strogo nakazanie!!!
Hezavisim_
qvno nikoi ne go e grija za drugite !!! znaete li kolko e gadno da vi otkradnat kanal napraven s mnogo trud det ima6e kam 100 4oveka toi da go preebe da ti otkradne nick na 1 godina posle pak kanal i taka kazva drugite da invite ina4e vzima nickove !!! spored men nakazanie trebva !!! napravete go za dobroto na UniBg !!!
hatred
QUOTE(Hezavisim_ @ May 22 2006, 03:51 PM)
qvno nikoi ne go e grija za drugite !!! znaete li kolko e gadno da vi otkradnat kanal napraven s mnogo trud det ima6e kam 100 4oveka toi da go preebe da ti otkradne nick na 1 godina posle pak kanal i taka kazva drugite da invite ina4e vzima nickove !!! spored men nakazanie trebva !!! napravete go za dobroto na UniBg !!!
*

Мен що не ме крадат? Или що не са ме крали?

Съдейки по начина ти на изразяване, да ти кажа направи ти нещо добро за УниБГ - изтрии си всички чат клиенти.
Иво
Браво бе, ти за половин час ли очакваш да ти отговорят ?

онтопик : Никой не може да ти открадне канала без да ти знае перм паролата :> . Единствено ако навие някой админ да го дропи този канал, което е против правилата, ако е направил така може да дадеш малко логове.
Също така никой не може да ти открадне ника без идент или перм паролата . Или също ако не навие някой админ да ти го дропи, което също е против правилата. Така като гледам логове пак липсват :>
Какъв е извода ? Че не могат да ти земат нито ника нито канала, без ти сам да се излъжеш да им дадеш паролите си. Ако се е получило така, сам си си виновен и не можеш да обвиняваш унибг за каквото и да е било, дано все пак да ти помогнат.

п.с. дай сега малко логове как ти крадът така лесно никове и канали :>
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.