Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: help!
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
OTUNIBGSAIDIOTI
исклиучил съм си мирката да не свети ама тя пак продължава нз зако дал съм и ремоте офф и пак свети как да я опрая дал съм отметка да не свети да на флаша там моля ви помогнете ми супер са дразня!
hatred
QUOTE(OTUNIBGSAIDIOTI @ May 18 2006, 12:57 PM)
исклиучил съм си мирката да не свети ама тя пак продължава нз зако дал съм и ремоте офф и пак свети как да я опрая дал съм отметка да не свети да на флаша там моля ви помогнете ми супер са дразня!
*

1. Кое и свети? Аз мога да ти изредя 20 неща, които могат да светят.
2. Защо търсиш помощ от УниБГ, като са идиоти?
3. Замисли ли се кой всъщност е идиота?

Nothing personal.
OTUNIBGSAIDIOTI
оправих си я вече с или без твоята помощ dJ_extazY имах предвид на привеит и канал съобщение ама ти явно не си разбрал ....
hatred
QUOTE(OTUNIBGSAIDIOTI @ May 18 2006, 03:41 PM)
оправих си я вече с или без твоята помощ dJ_extazY имах предвид на привеит и канал съобщение ама ти явно не си разбрал ....
*

С понятието 'Свети', ти казах, че мога да определя сумати неща от програмата. И драги ми разбирателю, private се чете прайвът smile.gif не привеит.
Guest
QUOTE(dJ_extazY @ May 18 2006, 08:45 PM)
С понятието 'Свети', ти казах, че мога да определя сумати неща от програмата. И драги ми разбирателю, private се чете прайвът smile.gif не привеит.
*

Той неможе на Български да пише, ти го караш да ти говори на английски smile.gif
DeStRuCti0N
tiq mirc-i mnogo gadno svetqt :>
chudno mi e samo kamen shto si habi nervite :>
lorddoskias
na moita mirc-a kato mi spomenat klipa i kato diskoteka , po4vat se edni foerverki edni svetkavici , edni diskote4ni topki , mamata si traka
Guest
Shte vi izdam edna malka tajna. Tushtata mi sashto sveti, no samo na tumno... Posledici ot ekspediciata do chernobil.
Narf
На мен пък чорапите ми светят. biggrin.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.