Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Разгромна загуба за националите ни
UniBG Forums > Отдих и забава > Спорт
dianna

България загуби катастрофално с 1:5 от Шотландия във втория мач на "трикольорите" от турнира "Кирин Къп". По този начин възпитаниците на Христо Стоичков пропуснаха възможността да си осигурят първото място в турнира още днес.

В 13-ата минута Бойд изведе напред Шотландия.  Десетина минути по-късно обаче след многоходова атака на България, преминала през Домовчийски и Тодоров Йордан Тодоров изравни.

В края на първата част Бойд отбеляза второто си попадение след серия удари към Колев, отразени от стража в краката на съперници.

Първите минути след почивката по нищо не предсказваха какво ще се случи до края на мача, но в 62-та минута резервата Макфадън със страхотен шут от фаул тресна напречната греда зад Колев.

Все пак в 69-ата минута Макфадън покачи на 1:3, а след тройна смяна в състава на България, възпитаниците на Стоичков заиграха безобразно и допуснаха срамен резултат - 1:5, алед като друга резерва - Крис Бърк, унижи на два пъти защитата ни и матира резервния ни вратар Николай Михайлов.

ВИЖТЕ ГОЛОВЕТЕ
Slevin
Жалко... sad.gif
bringer
so bad ..
wladi
Коза без синджир - изтарвана работа са ни футболистите wink.gif
NoEx
Казвал съм го и преди, Ицето не става за треньор. Няма подобно правило като си добър футболист ще станеш добър треньор. Явно сме си го заслужи, какво да се прави, всичко е игра, винаги има победил и загубил.
RuFf_EnDs
QUOTE(wladi @ May 11 2006, 07:22 PM)
Коза без синджир - изтарвана работа са ни футболистите wink.gif
*

thumbsup.gif lmao.gif
ban
Може би победата срещу Япония им вдигна самочуствието и е имало някакво подценяване.
F-o-U-N-D-e-R
QUOTE("NoEx")
Казвал съм го и преди, Ицето не става за треньор. Няма подобно правило като си добър футболист ще станеш добър треньор. Явно сме си го заслужи, какво да се прави, всичко е игра, винаги има победил и загубил

и аз така мисля ...при толкова много БГ треньори и то не лоши защо Стоичков стана национален не мога да разбера ! pardon.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.