Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: идле хиде?
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
пвц
това правило бая от давна флесе в сила ама нещо маи не става обикновените потребители все още да си скриваме идле някои ще ме светне ли по въпроса и ако става да ми каже как става ?
Slevin
Само е гласувано... А докато го пуснат на всички сървари ще мине доста време
Guest
на никои сервер ли го няма тоя мод sad.gif?
onIrc
QUOTE(Guest @ May 9 2006, 09:21 PM)
на никои сервер ли го няма тоя мод sad.gif?
*

Еми мисла че не, ще трябва се чака
Guest
Za momenta /umode +I e dostupen samo na testoviat server, zashtoto samo na testoviat server raboti sledvashtata versia na ratbox, koiato do mesec ili 2 tryabva da zapochne da se izpolzva masovo i po drugite 31 serveri v mrejata.
Testoviat server e dostupen prez: /server marvin.lirex.com
Testoviat server sushto taka moje da bude spryan vuv vseki moment i po kakvato i da e prichina ot men, taka che molq da ne se spekulira do kakva stepen e testov i do kakva ne e.
Guest
UMODE Unknown command
и как по точно да си пусна тоя мод като ми пише непозната команда sad.gif
dlh
/mode
Guest
QUOTE(Guest @ May 10 2006, 01:42 PM)
UMODE Unknown command
и как по точно да си пусна тоя мод като ми пише непозната команда sad.gif
*

Suvetvam te da prochetesh documentaciata svurzana s /mode komandata, koiato se namira na tozi link: http://irchelp.org/irchelp/ircprimer.html#Table7

QUOTE(bringer @ May 10 2006, 02:20 PM)
./server unibg.ratbox
*

unibg.ratbox e samo nesashtestvuvashto ime, komandata za zakachane e /server marvin.lirex.com, taka che pls nedej pisa gluposti.
Guest
пиша /umode +I
и в статуса ми изписва 14:43 • [UMODE] is an unknown command?
wladi
QUOTE(Guest @ May 10 2006, 03:39 PM)
пиша /umode +I
и в статуса ми изписва  14:43        •  [UMODE] is an unknown command?
*

rotfl.gif

Примерно ако си с ник - lamer, пишеш /mode lamer +I
и си в джаза wink.gif
Guest
и като съм така примерно не мога ли да си настроя идле 10 часа да речем или само потребителите не могат да ми виждат идле?
bringer
prosto nemogat da ti vidqt idle time a za mislq che za opers/admins sledva izraza "you can run but you can't hide" smisyl che shte ti go vijdat smile.gif te sa kato big brother vijdat vsichko smile.gif
Guest
QUOTE(Guest @ May 10 2006, 02:58 PM)
и като съм така примерно не мога ли да си настроя идле 10 часа да речем или само потребителите не могат да ми виждат идле?
*

nyakoj drug kato ti dava /whois nyama da mu se pokazva redut, kudeto pishe idle vremeto.
kaspi
*** server: unibg.ratbox [test server. /server marvin.lirex.com]
*** Arsen 66.98.242.8 actually using host
*** idle: 71 signon: Thu May 11 00:26:59 2006
pisha /mode Arsen +l , i se poluchava
*** Unknown MODE flag
qvno ne raboti vse oshte
Guest
QUOTE(Arsen @ May 11 2006, 03:32 AM)
*** server: unibg.ratbox [test server. /server marvin.lirex.com]
*** Arsen 66.98.242.8 actually using host
*** idle: 71 signon: Thu May 11 00:26:59 2006
pisha /mode Arsen +l , i se poluchava
***  Unknown MODE flag
qvno ne raboti vse oshte
*

az vijdam, che raboti..
eto raw telnet sesia do servera, kudeto se vijda kak si slagam +I i kak sled tova proveryavam koi sa mi user modes, +iI v sluchaia (malko 'i' i golyamo 'i')

http://pastebin.com/710616
Guest
sega kopirah i paste-nah kakvo ti si napisal, za da go vidya s drug font..

ще го напиша на кирилица. юзер мода е +И голямо 'и', а не 'л'.

Anglijskiat e losh ezik.. golyamo 'i' i malko 'L' si prilichat. Izbora na bukvata idva ot purvata bukva na dumata 'idle'.
kaspi
me zasramen blush2.gif nastina do sega si misleh che e L malko blush.gif
Niki4
QUOTE(Arsen @ May 11 2006, 06:49 AM)
me zasramen  blush2.gif nastina do sega si misleh che e L malko  blush.gif
*

Става .. но май само на сървър: marvin.lirex.com ...
Narf
QUOTE(Niki4 @ May 11 2006, 12:56 PM)
Става .. но май само на сървър: marvin.lirex.com ...
*

Добро утро. smile.gif
...:

QUOTE(Guest @ May 9 2006, 09:24 PM)
Za momenta /umode +I e dostupen samo na testoviat server, zashtoto samo na testoviat server raboti sledvashtata versia na ratbox, koiato do mesec ili 2 tryabva da zapochne da se izpolzva masovo i po drugite 31 serveri v mrejata.
Testoviat server e dostupen prez: /server marvin.lirex.com
Testoviat server sushto taka moje da bude spryan vuv vseki moment i po kakvato i da e prichina ot men, taka che molq da ne se spekulira do kakva stepen e testov i do kakva ne e.
*
MMDollar
незнайно защо мод-а си го поставям но не ми крий idle-a ;]
Lam3r4e
QUOTE(MMDollar @ May 12 2006, 08:27 AM)
*

Ако си на тестовия сървър ...трябва да ти го крие...т.е. не да го крие както казваш ами няма да показва релания ти идле тайм , а него ще могат да го скиват само оператори и администратори cool.gif
zdrawko
*

нещо не си направил като хората
/server marvin.lirex.com
/mode MMDollar +I
/whois MMDollar MMDollar
и виж че редът където ти показва Idle-то го няма smile.gif
AsCoLeXuS
QUOTE(MMDollar @ May 12 2006, 09:27 AM)
*

QUOTE(zdrawko @ May 12 2006, 12:52 PM)
нещо не си направил като хората
/server marvin.lirex.com
/mode MMDollar +I
/whois MMDollar MMDollar
и виж че редът където ти показва Idle-то го няма  smile.gif
*

Трябва от друга mIRC да напише /whois MMDollar MMDollar иначе ако е от неговата много ясно, че ще му го покаже. wink.gif
zdrawko
прав си... моя е грешката smile.gif
Мерси AsCoLeXuS yess.gif
Guest
*

ideyata e da se krie ot drugite potrebiteli, ne ot teb samiat. t.e. tryabva nyakoj drug da ti gleda whois, kakto veche ti otgovoriha. az samo obyasnyavam kakva e motivaciata.
zdrawko
от една страна идеята да пуснат mod-a, достъпна за всички сървари, не е никак лоша .. напротив добра е !... НО!! има едно но.. което може да те изкара от релси ако ме разбирате.... blink.gif
Иво
Мне, аз лично не те разбирам. Сега бъди така добър и сподели с мен, непросветения, с какво, по дяволите, това че ти се скрива идъла, ще _срине_ мрежата ни ?
hatred
QUOTE(zeraful @ May 17 2006, 09:29 PM)
Мне, аз лично не те разбирам. Сега бъди така добър и сподели с мен, непросветения, с какво, по дяволите, това че ти се скрива идъла, ще _срине_  мрежата ни ?
*

Аз ще ти обясня. Не може да срине мрежата по никакъв начин. А дори и да измисли нещо, което да напише, то няма да е по никакъв начин аргумент, защото тези, които пазят мрежата от "сриване", могат да виждат какъв е Idle time-а на даден потребител, независимо дали има umode +I, или не.
Иво
QUOTE(dJ_extazY @ May 18 2006, 03:33 PM)
Аз ще ти обясня. Не може да срине мрежата по никакъв начин. А дори и да измисли нещо, което да напише, то няма да е по никакъв начин аргумент, защото тези, които пазят мрежата от "сриване", могат да виждат какъв е Idle time-а на даден потребител, независимо дали има umode +I, или не.
*

И аз споделям същите възгледи, но явно младежа има да ни разкрие нещо което ни "тича по тъч линията" :>
Pe666o
ммм...къв е смисълът от тоя mode?smile.gif ако някой много държи да ми види idle-a../ctcp Pe666o finger ..и пак ще го види smile.gif. Аз лично нямам против да ми гледат idle-a smile.gif
Иво
QUOTE(Pe666o @ May 18 2006, 07:33 PM)
ммм...къв е смисълът от тоя mode?smile.gif ако някой много държи да ми види idle-a../ctcp Pe666o finger ..и пак ще го види smile.gif. Аз лично нямам против да ми гледат idle-a smile.gif
*

Да, но така можеш да видиш кой се интересува от теб. Освен това има си адони за криене на фингъра :>
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.