Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Последната добрина, която направи???
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
Страници: 1, 2, 3
Jen
Темата е ясна.Кое беше последното добро дело, което направи за друг човек?
Narf
Прекалено е лично за да го споделя.
Jen
QUOTE(Narf @ May 8 2006, 01:37 AM)
Прекалено е лично за да го споделя.
*

Е то никой не чете тука излей си душата smile.gif
hatred
otkazah se ot IRC
RuFf_EnDs
pomognah na edin sakat 4ovek da se ka4i na avtobusa smile.gif rolleyes.gif
wladi
И моята добринка е прекалено лична :>
zdrawko
смених една крушка rolleyes.gif
thetarget
Задържаш вратата на асаньора на едно красиво момиче smile.gif
Оправих пс-тата на половината колеги сутринта без да мрънкам

аааа сглобих на брат ми едно ПС ама ще му го подаря чак след 1 седмица sad.gif ...ама пак съм го направил smile.gif ..това снощи
Jen
QUOTE(zdrawko @ May 8 2006, 01:26 PM)
смених една крушка rolleyes.gif
*

браво!!! rotfl.gif
Slevin
Помогнах на един човек да си избута колата smile.gif
Jen
Аз пък направих презентацията на 1 мой съученик, защото щеше да остане на изпит... happy.gif
bringer
kazah na daskalkata mi po fizichesko che sym nerazpolojen i taka q oturvah ot myki tongue.gif biggrin.gif
zdrawko
QUOTE(sidni @ May 8 2006, 02:10 PM)
Аз пък направих презентацията на 1 мой съученик, защото щеше да остане на изпит...  happy.gif
*

гордея се с теб yess.gif
Lovdjiev
Дадах учебника си по химия на един саученик да препише от него на контролната, но аз пак преписах от този саученик tongue.gif
Иво
Много хубава тема, макар, че сега някои ще се изкарат като Дева Мария. Аз днес взех изпита по стрелба на един колега :> , не е кой знае какво... но за толкова ми стигат силите, отделно имаше и други малки жестове, но те са маловажни :>
Mariyana
Днес като отивах на работа си отстъпих местото на една възрастна дама wink.gif.
mix25
i az mai namalih IRC (prosto mi se struva 4e e tupotiq)
LordDoskias
tq kaza 4e iska da umre , i az q ebah do smyrt
dlh
QUOTE(lorddoskias_ @ May 9 2006, 11:57 PM)
tq kaza 4e iska da umre , i az q ebah do smyrt
*

lame
LordDoskias
QUOTE(dlh @ May 10 2006, 12:40 AM)
lame
*

ko ta ebe ;p
ollie
nape4atah za6titata za staja na edna kolejka
RuFf_EnDs
obeshtah na garba si 4e nqma da go natovarvam ve4e biggrin.gif
wladi
Изпуших половината цигари на един приятел :>
Spinefarm_Rec
Написах на няколко не добре спрявяти се съученици домашните по български - всичките бяха за 5-ци и 6-ци smile.gif
bringer
ne otidoh na uchilishte
raptorka
хмммм помня ли hmm.gif
RuFf_EnDs
zaspah na pravilnoto mqsto rolleyes.gif
Mariyana
Раздадох се wink.gif.
zull
Докато купувах на приятелката ми роза, до мен имаше възрастни хора, на които не им достигаха парите да купят някакъв букет, съответно аз им го купих... (струваше 5 лева, как да не ти стане гадно?!)
JeSs`
днес ходих на гробища даже си харесах един гроб.....незнам това дали е добрина де.....ама не се сещам за друго
Lilito{P}
Направих си пищови за държавния по счетоводство ... smile.gif
onIrc
Като бях в аптеката дадох на една жена 2 лева за да си купи някакво лекарство
GoodINC
Ами, като се замисля, наистина добрина последно направих, когато още работих, спестих на родителите на един мой приятел 20 лв., като ги пуснах безплатно в Двореца в Балчик.
NoEx
Помогнах (надявам се) на един от моя клас да си изкара тройка по музика за срока/годината smile.gif
Spinefarm_Rec
QUOTE(NoEx @ Jun 19 2006, 06:24 PM)
Помогнах (надявам се) на един от моя клас да си изкара тройка по музика за срока/годината smile.gif
*

Ela i mi pomogni da izkaram tri po matematika, plz biggrin.gif
NoEx
QUOTE(Spinefarm_Rec @ Jun 24 2006, 10:51 PM)
Ela i mi pomogni da izkaram tri po matematika, plz biggrin.gif
*

Математика за кой клас? smile.gif и все пак да се похваля, хванах шестица по математика...при оценки три петици ме изпитаха за 6 wink.gif
Stillness
Купих на две циганчета сладолед.
Cannibal
Взех си държавния изпит и се напих!

П.П. Покрай ученето нямах време да излизам сред хора и да им помагам wink.gif
wladi
Аз напоследак нищо добро не правя, никой не е заслужил : )
Stillness
offtopic.gif
QUOTE(wladi @ Jun 27 2006, 04:52 PM)
Аз напоследак нищо добро не правя, никой не е заслужил : )
*

Добро е, когато не заслужават и го правиш.
Когато го заслужават вече е награда. wink.gif
S-s-ex`
Една приятелка пийна повече от колкото трябваше и ходих да я прибирам dry.gif tongue.gif
Иво
QUOTE(S-s-ex` @ Jun 27 2006, 11:32 PM)
Една приятелка пийна повече от колкото трябваше и ходих да я прибирам dry.gif  tongue.gif
*

мхах, то това ако се смята за добрина, аз трябва да съм ангел :>, защото всеки петък и събота прибирам един приятел...
...когато съм в състояние де :Р
...апропо.. това ми е последната добрина, прибрах един пиян приятел, който по едно време ми заби въпроса "къде съм"... и след това се върнах в диското да продължавам :Р
dlh
/ме прави диктовки по английски

ред.: ще се смята ли ако всеки ден поствам "не превзех света" :>
S-s-ex`
QUOTE(zeraful @ Jun 27 2006, 11:41 PM)
мхах, то това ако се смята за добрина, аз трябва да съм ангел :>, защото всеки петък и събота прибирам един приятел...
...когато съм в състояние де :Р
...апропо.. това ми е последната добрина, прибрах един пиян приятел, който по едно време ми заби въпроса "къде съм"... и след това се върнах в диското да продължавам :Р
*

Е сега .. подробности smile.gif да не изпадаме в тях rolleyes.gif
Mariyana
Нещо съвсем елементарно и нормално, дамата в магазина нямаше възможност да ми върне ресто и я улесних плащайки чрез карта, а не кеш....(вчера, ам преди няколко часа по-скоро pardon.gif )
Rolex
Намалих IRC за щастие на всички приятели и започвам усилено да чета , а и да понаучавам по нещичко за php smile.gif
DarkSol`2Bz
- Вчера изгоних една луда от блока. Нещо скиташе по етажите и крещеше панически. Аз отървах блока от нея. Съпроводих я от втория етаж до входа на блока. Ама ме беше малко гнус да не ме пипне, че от де да знам с какво може да ме зарази :/ pardon.gif

- Днес някаква нова комшийка ми звънна да ми иска 20-30 мл. ракия или спирт за компрес на детето й - почти й дадох, но ме домързя да търся в какво да й отлея и я пратих да търси другаде.
GoodINC
В чаша бе човече, в чаша...
Narf
Изпратих една приятелка до тях, въпреки, че живее на другия край на града.
Mariyana
вчера: Обадих се на 150
днес: един колега го мързеше да отиде да си вземе обяд, та взех и за двамата
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.