Мароканският халф на шампиона ЦСКА Мурад Хидиуед заяви, че се надява да вкара още много и важни голове за ЦСКА, след като в четвъртък се разписа във вратата на германския Байер (Леверкузен). “Срещу Байер вкарах първия си важен гол аз ЦСКА. Надявам се да вкарам още много такива, сподели Хидиуед – Чувствам се много добре след победата над Леверкузен. Но ние няма да спрем дотук, мачовете продължават, утре играем срещу Марек. Ще продължим да играем добре, защото имаме силен отбор. Искам да благодаря на съотборниците си и на страхотната публика и да кажа, че срещу Байер не Мурад Хидиуед, а ЦСКА вкара гол. Искам още по-големи успехи с червената фланелка”, заяви мароканският национал като добави, че със сигурност той е вкарал гола срещу “аспирините”. При гола остана съмнение дали той или защитникът Валентин Илиев е играл последен с топката, като дикторът на стадион “Българска армия” дори обяви Илиев за голмайстор. Хидиуед не пропусна да поздрави и другите български отбори, които продължиха напред в турнира за купата на УЕФА, като специално внимание обърна на бившия си тим Литекс. “Играх 4 години там и дадох много на отбора. Искам специално да ги поздравя. Когато играем в европейските клубни турнири, всички играем за България. Аз съм играч на ЦСКА, но поздравявам другите отбори за успеха им. Много съжалявам за Локомотив (Пловдив)”, завърши Хидиуед.

източник: БНТ