Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: 0ткраднат ник...
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
mickelangelo
сутринта влизам с ника `xamal` които ми е 1 ник и чатих преспокоино след като влизам след обед ми пише че паролата ми не е такава ... след търсене с сеен и сеенсерв намирам следното IP @87.120.32.143 след разправията с човек криещ се зад ника bob-marling тои ми заявявя :
<DaCa> davai mi pasovete na nicka `xamal`
<bob-marling> vish az kvo shte ti kaja prvo ! ! parvo da ti kaja 4e nick-a ti e super mn grozen i ti shte si grozen sas sigornost i ne me zanimava qsnoli ti e !ae nme zanimavaite
<bob-marling>s gluposti
<bob-marling> 4e shte vi iba maikata
<bob-marling> tapa
<bob-marling> _!_
<bob-marling> nikoga nick-a nqma da go viditi
после ме игноре и ника ми от 2 дена не съм влизал с него ... моля помогнете ми благодара предварително !!!
Joru
ако си знаеш 2пасс на ника пиши /msg ns newpass nick pass1 pass2 ако не здраве да е smile.gif
mickelangelo
QUOTE(Joru @ May 3 2006, 10:05 PM)
ако си знаеш 2пасс на ника пиши /msg ns newpass nick pass1 pass2 ако не здраве да е smile.gif
*

е да де ама за да използвам SET иска да се идентна а пък ми трябва 1 пасс за да го направя sad.gif
zdrawko
каде намесваш това че трябва да се идентнеш че да използваш "SET"
точно и ясно ти казаха /msg ns newpass `xamal` <нов пас> <перм пас>
F-o-U-N-D-e-R
то вярно може и със SET ала първо ,ще трябва да се идентне .......mickelangelo не си ли знаеш перманентния пасс?Ако не едва ли ще можеш да си върнеш ника pardon.gif
mickelangelo
знам г0ама за да г0 сменя трябва да знам 1 пасс за да се ИД и да използвам СЕТ sad.gif
steni0
офф на такива даже хич не тря им са обеснява тц тц тц
CucAgMuH
QUOTE(mickelangelo @ Jun 2 2006, 11:00 AM)
знам г0ама за да г0 сменя трябва да знам 1 пасс за да се ИД и да използвам СЕТ sad.gif
*

Vlizash s koi da e nick(neregnat ili bez kill protekcia ili pyk s drug na koito mojehs da se id-nesh) i pishesh:
/msg ns newpass `xamal` <нов пас> <перм пас>

Posle si gotov. Samo zameni poletata <нов пас> i <перм пас> s kakvoto triabva(parolata koito iskash da imash za IdPass i PermParolata ti)
magdanoz
някой ти е откраднал мозъка на теб ...
Petrov
QUOTE(magdanoz @ Jun 2 2006, 12:27 PM)
някой ти е откраднал мозъка на теб ...
*

Лошото в случая, е че няма команда за връщане smile.gif
_LoNDoN4aNiNa_
QUOTE(Petrov @ Jun 2 2006, 05:09 PM)
Лошото в случая, е че няма команда за връщане smile.gif
*

добре казано happy.gif
Spyr0
Mickelanjelo ти си от ВМГ нали tongue.gif
sexi_sexI_m
zna4i po princip moje da se vidi tekushta parola na #operwall no tam ne se vliza kak da ezashtoto kanala e s Mode +I (invited) tam ima hora koito samo s tova se zanimavat no ne e garantirano 4e she stane osobeno ako ne e bil samo IP a imalo BNC ot posledniq log da po princip s komandata za New pass stava no samo ako znaesh Permanent pass.ako si go zabrail zabravi za toq nick a tozi bobmarling mi e poznat tova e nai ligiqviq nai tapiq pederaz na Rakovski
GoodINC
QUOTE(sexi_sexI_m @ Jan 5 2007, 06:11 PM)
zna4i po princip moje da se vidi tekushta parola na #operwall no tam ne se vliza kak da ezashtoto kanala e s Mode +I (invited) tam ima hora koito samo s tova se zanimavat no ne e garantirano 4e she stane osobeno ako ne e bil samo IP a imalo BNC ot posledniq log da po princip s komandata za New pass stava no samo ako znaesh Permanent pass.ako si go zabrail zabravi za toq nick a tozi bobmarling mi e poznat tova e nai ligiqviq nai tapiq pederaz na Rakovski
*

БАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!
Ти от къде падна, че не издрънча бе? ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!
rotfl.gif rotfl.gif rotfl.gif rotfl.gif rotfl.gif
F-o-U-N-D-e-R
omg ...тоя сигурно се е ровил из архивите .. smile.gif
^_JoHn_DoE_
QUOTE(sexi_sexI_m @ Jan 5 2007, 05:11 PM)
*

уУфФ... Винаги има и от тез...
nAHTEPa
QUOTE(mickelangelo @ Jun 2 2006, 10:00 AM)
*

Не си пробвал и вече остроумничиш....пробвай пък тогава говори bottom.gif bottom.gif
X-PrAnK
QUOTE(Spyr0 @ Jun 2 2006, 11:08 PM)
Mickelanjelo ти си от ВМГ нали tongue.gif
*

Тъй ли? Аз що не видях ни една парола в тоз #operwall ?? smile.gif)) И аз трябва ли да се смятам, че съм човек, който само с това се занимавам? Лелиииий, как ми лепнаха професия smile.gif)
X-PrAnK
QUOTE(F-o-U-N-D-e-R @ May 5 2006, 12:13 AM)
то вярно може и със SET ала първо ,ще трябва да се идентне .......mickelangelo  не си ли знаеш перманентния пасс?Ако не едва ли ще можеш да си върнеш ника  pardon.gif
*

|10:04:52| [NS] Синтаксис: NEWPASS <псевдоним> <нова парола> <перманентна парола>
|10:04:52| [NS]
|10:04:52| [NS] NEWPASS ви позволява да смените идентификационната парола
|10:04:52| [NS] за даден псевдоним. Не трябва да се IDENTIFY, за да използвате
|10:04:52| [NS] NEWPASS командата. Дори може да сте с различен псевдоним.

Демек с /msg NS NEWPASS nick newpass1 permpass ще можеш да си смениш ника без да се идентваш.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.