Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: /!\ SOS /!\
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
_AlkoHol4o_
Така ситуацията е следната никът ми ROCKY , който е на 6 години 24 седмици 4 дни (13часа 10минути 57секунди) бе откраднат. Брат ми е бил подлъган от човек , който му е казал ,
че ако му даде паролата щял да го направи администратор в IRC мрежата и разбира се брат ми му дал паролата . След това крадецът започва да изнудва ,когато се опитах по мирен начин да се разбера с него и да ми върне ника той поиска
да му дадем 100 BNC-a , като след това вдигна цифрата на 150...

Така старата парола няма да я казвам тук , но доказателствата , които най-вероятно ще поискате за да се опитате да направите нещо са на лице.

1. Крадецът не е сменил е-майла : piko_noise@abv.bg ( може да пишете там и ще ви отговоря за да докажа , че това е моя е-майл )

2. URL-o на ника също не е сменено то е www.barmana.hit.bg , а това е нашият сайт със снимки на брат ми.

3. [10] ROCKY (~o_O@212.56.3.101) was last on IRC 4d 15:13:15 ago, identified (NS: YES, OS: NO), signed on 5d 05:39:30 ago, online time 14:26:15, user left IRC

В момента се подвизавам в IRC мрежата под ник _AlkoHol4o_ , ще съм ви найстина благодарен ако ми окажете съдействие за да си върна ника.
Благодаря предварително и благодаря за вниманието sad.gif
Иво
Дано ника ти да бъде оправен, но дано и тази случка да послужи на теб и на брат ти като пример, че не трябва да си раздаваш паролата, още по-малко, че знаеш само нея и още по-малко за абсурдни неща като това да те направят администратор.
Guest
s4upi dvete ryce na brat si na 3 mesta , sledva6tiq pyt da s ima obica na uhoto smile.gif
steni0
еи тва вече е абсурдно как ще си дадеш парви пас когато незнаиш втори
но дано ти оправят ника ... cool.gif
bringer
ще ти трябва сетпасс smile.gif
onIrc
Eh ako taka se stavashe admin bez da go misla si davam passa ama ne e taka wink.gif
Narf
За пореден път ... вината си е ваша - не си поверявайте паролите на непознати(или на братя и сестри, които биха го направили).
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.