Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Трябва ми Web Mail Server за Windows
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
G-Unit_Soldier
Трябва ми безплатен web mail сервър за Windows XP. До сега ползвах WinMail Server, но безплатната версия може да се ползва тестово само за 30 дни. Някой ако може да помогне, нека да даде линк. Благодаря предварително
EmotionaL
Kerio Mail Server Удобен е. Поддържа и SMTP/POP3 и web. И настройките са повече от елементарни tongue.gif
dlh
и е платен smile.gif
lorddoskias
pone stava da pra6ta6 pisma ot gates@microsoft.com i da 6a6ka horicata ( za kerioto stava vypros) samo deto ne mojah da namerq crack sad.gif
Lam3r4e
За сега сичко мина като по вода при пем, ама ся как да проверя каде са емаил'з който получих , че виждам само некви логове smile.gif cool.gif
G-Unit_Soldier
аз си инсталирах squirrelmail и съм много доволен smile.gif
Mr_FiXiT
Kerio, Merak i dvata sa plateni, konfigurirat se lesno i ima crackz za tqh.. smile.gif
Lam3r4e
Дам...яко cool.gif
Mr_FiXiT
squirrelmail i openwebmail syshto e dobro reshenie :>
Mr_FiXiT
Atmail.. syshto :>>
Lovdjiev
Някой ще може ли да ми даде линк от каде да си сваля squirrelmail защото му намирам само версии за линукс
G-Unit_Soldier
QUOTE(Lovdjiev @ May 10 2006, 07:49 PM)
Някой ще може ли да ми даде линк от каде да си сваля squirrelmail защото му намирам само версии за линукс
*

използвай този линк и после си избери mirror (гледай да е някой по-близко до България)
http://prdownloads.sourceforge.net/squirre...lmail-1.4.6.zip

ако ти трябва по-голям избор от версии виж този линк и търси файловете с разширение .zip защото те са за Windows
http://www.squirrelmail.org/download.php
Lam3r4e
А да Ви питам от Керио мейл сървара кой фаилове/папки са потребителските имена и пароли и емайлите към тях , че принципнп при инсталиране на Керио да си ги копирам и после да заместя новите със старите 8) ?
Ir0nGank
QUOTE(Lovdjiev @ May 10 2006, 06:49 PM)
*

И за линукс и за уиндолс каквото и да изтеглиш вътре в архивите файловете са *.php само трябва да ги редактираш.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.