Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Ignore List
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
LULULU
Има ли начин да се провери, дали даден юзър те е игнорнал ?
al-ien4
QUOTE(LULULU @ Apr 20 2006, 09:36 AM)
Има ли начин да се провери, дали даден юзър те е игнорнал ?
*

Ами, ако 24ч. искаш от него нещо, а той нети отговаря, възможността за игнор към теб е огромна!
Някой скриптове (повечето), са така любезни да ти съобщят решението на притежателят си да те игнорира - като ти предоставят следното съобщение: "You are ignored..."
Narf
Може да ползваш един трик:

/ctcp <nick> time (може и version, ping, etc. - команди на които трябва да получиш reply)

В повечето случаи при ignore клиентите те игнорират по всички възможни начини, така че ако са те игнорирали на private, вероятността да са игнорирали и CTCP съобщенията от теб. По този начин, ако не получиш reply можеш да си почти сигурен, че си ignored. Разбира се не е гаранция, че ако получите reply не сте игнорирани.
OrBoS
Може да ползваш един трик:

/ctcp <nick> time (може и version, ping, etc. - команди на които трябва да получиш reply)

брао Narf

това е наистина супер хитро , но така или иначе винаги си има едно 50 на 50 и освен ако не видиш нещо от рода на "you are ignored lame, get lolst ..." никога не можеш да бъдеш абсолютно сигурен дали си или не си игнорнат - ФАКТ ...

а и другото за което се сещам е , че дори да видиш съобщение 'you are ignored'
пак не може да си сигурен ...
забелязвал съм по скриптовете, че има "fake ignore" който ти праща подобно съобщение , но не те игнорва , а ти мислейки си , че си игнориран сам се отказваш , което е много хитро защото едно не си пълниш игнор листа и второ ти виждаш съобщения било то в канал или накъде другаде от потребител който си мисли че си го игнорнал а не знае истината ...
w1n3r
narf .. moje tos koito e ignoriral dadeniq user .. da go e ignoriral samo po ctcp .. smile.gif kakto as pavq s edno averche shot i toi se prai na ymen i tei ma proverqva smile.gif.. ta ne moesh da fidish dali si ignore smile.gif
Narf
QUOTE(w1n3r @ Aug 5 2006, 01:42 PM)
narf .. moje tos koito e ignoriral dadeniq user .. da go e ignoriral samo po ctcp .. smile.gif kakto as pavq s edno averche shot i toi se prai na ymen i tei ma proverqva smile.gif.. ta ne moesh da fidish dali si ignore smile.gif
*

Явно не си прочел целият ми пост, което никак не ме учудва.

Разбира се не е гаранция, че ако получите reply не сте игнорирани.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.