Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Волен Сидеров е написал жалба до МВР
UniBG Forums > Дискусии > Новини
dlh
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е написал жалба до Столичната дирекция на вътрешните работи, която е уникална по своя характер, каза министърът на вътрешните работи Румен Петков пред журналисти, след като участва в конференция, посветена на практическото прилагане на новия Наказателно-процесуален кодекс /НПК/.

Според Румен Петков жалбата на Волен Сидеров буди потрес и смях.

"Това са неща, които не мога да коментирам, защото съм нормален човек", каза още Румен Петков.

Запитан дали МВР е знаело, че не Павел Чернев е участвал в побоя на автомагистрала "Тракия", Румен Петков отговори: "МВР знае много неща".

По повод изказването на лидера на "Атака" Волен Сидеров, че именно той, като министър на вътрешните работи, е автор на това, което се случва, Румен Петков заяви, че това са "глупости" и допълни, че всеки човек вижда за какво става дума.
dlh
въобще, какво мислите за волния уили?
DeStRuCti0N
Волен е отново недоволен :>
dianna
Принципно избягвам да мисля за него, защото избеснявам.

Мястото му е там накъдето е тръгнал ..към нищото.
nik666
Че сидеров не е цвете за мирисане две мнения няма, но прави впечатления отношението на така наречения министър на вътрешните работи, другаря Петков. Абсолютно тенденциозно изказване, целящо да дискредитира лидер на политическа партия (пък било то и човек като Сидеров). Това ли е представител на изпълнителната власт, едно пиянде, което си прави плоски и неуместни шеги с представител на законодателната власт. Представяте ли си как изглежда случката в очите на външни наблюдатели?
dlh
Шофьорът на Волен Сидеров Любомир Бакърджиев в момента дава показания във връзка с инцидента на автомагистрала "Тракия", съобщиха от РДВР-Пазарджик. Бакърджиев се е явил по собствено желание и е поискал на разпитите да присъства адвокат. Разпитът се води от дознателя Радослав Шомов в присъствието на наблюдаващия случая прокурор Николай Щерев.

Все още не е ясно дали днес Любомир Бакърджиев ще даде и показания пред съдия.
magdanoz
ей тоя ако го видим с компанията по улицата такъв бой ще стане ...
spasko
Цялото това нещо според мен е една политическа игра на управляващите
Причината Атака набираше много голяма сила и това за някой хора не е удачно и
са намери начин да се спре чрез тоя измислен скандал от правителство и сие

п.с това е личното ми мнение smile.gif
dlh
Срещу Любомир Бакърджиев, шофьор на лидера на "Атака" Волен Сидеров, са повдигнати три обвинения във връзка с инцидента на автомагистрала "Тракия", съобщи окръжният прокурор на Пазарджик Иван Даскалов. Обвиненията са по чл. 216, 325 и 131 т.12 от Наказателния кодекс- за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди и повреждане на чужда движима собственост.

Даскалов уточни,че прокуратурата разполага със самопризнанията на Бакърджиев, но те отново ще бъдат проверени.

Утре ще бъдат проведени допълнителни процесуално- следствени действия като разпознаване и разпит на допълнителни свидетели и, ако се наложи, очни ставки. Иван Даскалов посочи, че все още се изясняват обстоятелствата около твърденията, че е имало стрелба по време на инцидента. По думите на окръжния прокурор признанията на Бакърджиев изключват съпричастност на народния представител Павел Чернев към инцидента.

Иван Даскалов посочи, че повдигането на обвинения за лъжесвидетелстване не са в компетенцията на прокуратурата в Пазарджик.
cTPaXoTeH_geH
Сидеров е един боклук ази съм националист и му повярвах, всичкото което казва в момена е една лъжа, той е наркоман и измамник!
AsCoLeXuS
Гледах ги по телевизията в парламента как се надлъгват и оня дебелия каза че не помни къде е седял и кой е карал колата и кой е бил с него в колата.. остана и да му повярвям.. :>
Lovdjiev
Сопоред мен spasko е прав медиите го раздухаха толкова този случаи защото АТАКА набра голяма сила.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.