QUOTE(диана @ Apr 18 2006, 03:40 PM)
някой оператор който не знае дали ника му все още има проблем ще напише /whois и ще разбере. само flood-ите форума. в случая вашите постове са безсмислени, не тези по-горе.
Така

по случай тезата ти сега ще ти разкажа една случка

Та, в канала в който влизам ника на бота беше зациклил. След като реших да не плача по форуми, а да потърся сам решение на въпроса, или по-точно някой оператор, запитах сиин. След като намерих 3ма оператори и един админ онлаин в продължение на 30 мин последователно помолих и 4мата. И преди да ми се нахвърлите, че съм бил нахален, искам да кажа, че просто помолих всеки следващ, след като предишният не ми отговори. Какво се случи...за мое най-голямо учудване, след това за времето от 1 час, бота беше килнат 4 пъти с ризън подобен на nickname enf или нещо подобно. Сега, не ме разбирай грешно, не обвинявам когото и да е било,а напротив учуден съм и благодарен, че и 4мата ми обърнаха внимание и помогнаха, макар, че след първия кил нямаше нужда, но това не омаловажавя жеста им. Та въпроса ми е, колко от тях според теб са погледнали /whois-а на ника, преди да го килат

?
П.С. флуд или не, не говоря на изуст

, така че моля те не ми казвай, че поста ми е безсмислен, щом съм писал, значи имам нещо в предвид.
П.С.2 без никакви лоши чуства, разбира се

... в спора се ражда истината...