Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: За никове седящи enforced повече от минута
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
EoBuH
Извинявам се, ако темата ми не трябва да е тук, но не съм много навътре в нещата. Проблемът е следният: nick ът ми е неизползваем, тъй като NS го пише enforced, а когато използвам release/recover пише, че в момента този ник не е онлайн. Същото става и с командата ghost. Никът е EoBuH
Благодаря.
Guest
Nick-a mi beshe enforced neznaino zashto ako mi go opravite 6te vi b1da glagodaren!!!
Nick : ToFet0
Address : HighspeedLan5-Area51.dobrich.net
Narf
Понеже почнахте да се оплаквате от това къде ли не - в теми за glines, klines, ignores, forbids или иначе казано - никога на правилното място, ето ви тема където да го направите.
Guest
може би някъде от вчера ника ми е енфорсд понеже пробвах тая сутрин и така беше и все още е ...
Guest
QUOTE(Guest @ Apr 18 2006, 02:07 PM)
може би някъде от вчера ника ми е енфорсд понеже пробвах тая сутрин и така беше и все още е ...
*

упс nick c34k0^ ...
Guest
QUOTE(Guest @ Apr 18 2006, 02:08 PM)
упс nick c34k0^ ...
*

Готово.
c34k0^
a на какво се дължи това задържане ?
Narf
QUOTE(c34k0^ @ Apr 18 2006, 02:30 PM)
a на какво се дължи това задържане ?
*

Бъг в services.
Taz_devil
Вместо да пишете излишни теми тука, нека всеки, който има такъв проблем с ника си да ми пише в IRC и ще му бъде оправен. Само моля, недейте започвайте разговора с "тука ли си?", "може ли за момент?" и т.н., а направо си казвайте ника готов за /kill.
Guest
ти нали не мислиш, че целото ай ер си те знае кой си що си та да тръгне ти пише. пък и форума е за това. и кой казва, че темата е излишна?
zeraful
Наистина е много по-удачно да потърсите някой оператор, който да ви килне ника, от колкото да пишете теми тук и да чакате да се оправи. Най-малкото което ще е ще спестите време. Отделен въпрос е, че някой оператор прочел молбата ви тук няма да знае дали ника все още има такъв проблем и дали не е разрешен.
диана
QUOTE(zeraful @ Apr 18 2006, 03:35 PM)
Наистина е много по-удачно да потърсите някой оператор, който да ви килне ника, от колкото да пишете теми тук и да чакате да се оправи. Най-малкото което ще е ще спестите време. Отделен въпрос е, че някой оператор прочел молбата ви тук няма да знае дали ника все още има такъв проблем и дали не е разрешен.
*

някой оператор който не знае дали ника му все още има проблем ще напише /whois и ще разбере. само flood-ите форума. в случая вашите постове са безсмислени, не тези по-горе.
zeraful
QUOTE(диана @ Apr 18 2006, 03:40 PM)
някой оператор който не знае дали ника му все още има проблем ще напише /whois  и ще разбере. само flood-ите форума. в случая вашите постове са безсмислени, не тези по-горе.
*

Така smile.gif по случай тезата ти сега ще ти разкажа една случка smile.gif
Та, в канала в който влизам ника на бота беше зациклил. След като реших да не плача по форуми, а да потърся сам решение на въпроса, или по-точно някой оператор, запитах сиин. След като намерих 3ма оператори и един админ онлаин в продължение на 30 мин последователно помолих и 4мата. И преди да ми се нахвърлите, че съм бил нахален, искам да кажа, че просто помолих всеки следващ, след като предишният не ми отговори. Какво се случи...за мое най-голямо учудване, след това за времето от 1 час, бота беше килнат 4 пъти с ризън подобен на nickname enf или нещо подобно. Сега, не ме разбирай грешно, не обвинявам когото и да е било,а напротив учуден съм и благодарен, че и 4мата ми обърнаха внимание и помогнаха, макар, че след първия кил нямаше нужда, но това не омаловажавя жеста им. Та въпроса ми е, колко от тях според теб са погледнали /whois-а на ника, преди да го килат smile.gif ?
П.С. флуд или не, не говоря на изуст smile.gif, така че моля те не ми казвай, че поста ми е безсмислен, щом съм писал, значи имам нещо в предвид.
П.С.2 без никакви лоши чуства, разбира се smile.gif... в спора се ражда истината...
dlh
същите тези хора не гледат защо слагат gline
Neadertalec
emi aZ kato s1m indianec i ne znam kak da gi namerq teq operatori kakvo praq.... nai logi4noto e da pi6a v foruma ;] Ako moje da mi kajete kak da gi namerq tiq operatori 6e s1m vi mnogo blagodaren Che ne moga da si vlqza s moq nick enforced li ko stanalo ne znam ne razbiram Ako mi pomognete ........
Nick Mi e ToFet0
NoEx
QUOTE(Neadertalec @ Apr 18 2006, 07:58 PM)
emi aZ  kato s1m indianec i ne znam kak da gi namerq teq operatori kakvo praq.... nai logi4noto e da pi6a v foruma ;] Ako moje da mi kajete kak da gi namerq tiq operatori 6e s1m vi mnogo blagodaren  Che ne moga da si vlqza s moq nick enforced li ko stanalo ne znam ne razbiram Ako mi pomognete ........
Nick Mi e ToFet0
*

Готов си smile.gif

Това, което написа Таз_девил важи и за мене (стига да съм на пц-то) smile.gif
zeraful
QUOTE(Neadertalec @ Apr 18 2006, 07:58 PM)
emi aZ  kato s1m indianec i ne znam kak da gi namerq teq operatori kakvo praq.... nai logi4noto e da pi6a v foruma ;] Ako moje da mi kajete kak da gi namerq tiq operatori 6e s1m vi mnogo blagodaren  Che ne moga da si vlqza s moq nick enforced li ko stanalo ne znam ne razbiram Ako mi pomognete ........
Nick Mi e ToFet0
*

/stats p сървър

до скоро имаше една команда в seen : /msg seen *@*.* d5 @, но сега нещо не работи smile.gif
-тя ти показва 5 резултата на хора идентифицирали се в OS
Narf
QUOTE(zeraful @ Apr 18 2006, 08:36 PM)
/stats p сървър

до скоро имаше една команда в seen : /msg seen *@*.* d5 @, но сега нещо не работи smile.gif
-тя ти показва 5 резултата на хора идентифицирали се в OS
*

Командата е умишлено отрязана.
zeraful
Тва ми е напълно ясно, интересно ми е защо ? За да не притесняваме господата админи ?
DeStRuCti0N
Много ясно :>
dianna
QUOTE(zeraful @ Apr 18 2006, 06:12 PM)
Така smile.gif по случай тезата ти сега ще ти разкажа една случка smile.gif
Та, в канала в който влизам ника на бота беше зациклил. След като реших да не плача по форуми, а да потърся сам решение на въпроса, или по-точно някой оператор, запитах сиин. След като намерих 3ма оператори и един админ онлаин в продължение на 30 мин последователно помолих и 4мата. И преди да ми се нахвърлите, че съм бил нахален, искам да кажа, че просто помолих всеки следващ, след като предишният не ми отговори. Какво се случи...за мое най-голямо учудване, след това за времето от 1 час, бота беше килнат 4 пъти с ризън подобен на nickname enf или нещо подобно. Сега, не ме разбирай грешно, не обвинявам когото и да е било,а напротив  учуден съм и  благодарен, че и 4мата ми обърнаха внимание и помогнаха, макар, че след първия кил нямаше нужда, но това не омаловажавя жеста им. Та въпроса ми е, колко от тях според теб са погледнали /whois-а на ника, преди да го килат smile.gif ?
П.С. флуд или не, не говоря на изуст smile.gif, така че моля те не ми казвай, че поста ми е безсмислен, щом съм писал, значи имам нещо в предвид.
П.С.2 без никакви лоши чуства, разбира се smile.gif... в спора се ражда истината...
*

операторите които влизат във форума, които ще обърнат внимание на оплакването следва и, че ще напишат /whois . те просто са си такива, така и трябва. Тези които лепат gline, kline, kill и всичко що може без да проверяват преди това - тях тук няма да ги намериш. даже и да влизат то е само да потърсят някоя клюка или защото някой им е подметнал, че са ги изтипосали в някой постинг. кога с онование - кога не ;-)
инак вярвам ти, че се е случило, вярвам и, че този пример не е единствен.

послепис:продължаваме да flood-им, ама ко ти пука. тя темата отече вече ..а тръгна толкова добре ... еххх sad.gif
послепис2:тука стана като страница 29 на 24часа ...обява до обява coffee.gif
[KMETA-HA-HETA]
Благодаря на dianna и на nik666.
Guest
oo, byah zabravil che zadurjashtite se enforced nicknames otnovo shte sa problem sled kato sanserv e spryan smile.gif

ako imate problem s enforced nickname, mojete da pishete na admina na techno-link da vi go opravi, ochevidno ima izlishno vreme za gluposti.
Guest
QUOTE(Guest @ Apr 19 2006, 10:48 PM)
oo, byah zabravil che zadurjashtite se enforced nicknames otnovo shte sa problem sled kato sanserv e spryan smile.gif

ako imate problem s enforced nickname, mojete da pishete na admina na techno-link da vi go opravi, ochevidno ima izlishno vreme za gluposti.
*

a we mom4e kyde da go namera toq admin samo ne mi e qsno....lele super wi e lesno da kajete pitai toq kaji na onq...a we az sym si obiknowen user irc ne mi e jiwota ne poznaawm golemite kle4ki i nadali 6te mi obyrnat wnimanie...drug e wyprosa 4e si iskam nicka(zadyrjan est!) ...i taka nekfi idei?!?
Guest
абе хора изхвърли ме с Ник неим енфорсед ( или нещо такова )
влизам пак ама ми пише 4е Sambe7u nick is alredy in Usе
ама ве4е пове4е от 4ас не излиза
някои може ли да ми каже как да го искарам
обикновено като ми стане така излиза на 3-та минута ;((((((((((
spasko
ap is enforced@UniBG.services * Nickname Enforcement
ap using UniBG.services Hybrid services
ap End of /WHOIS list.
-

Мерси smile.gif
ongeboren
Enforcement time e 3 minuti, a ne minuta (tova e ot mnogo meseci taka, nyakude ot lyatoto na 2005-ta pone).
Ghost komandata v NS veche raboti i za zasedyali se services enforcement nicknames.
zeraful
QUOTE(ongeboren @ May 8 2006, 04:30 PM)
Enforcement time e 3 minuti, a ne minuta (tova e ot mnogo meseci taka, nyakude ot lyatoto na 2005-ta pone).
Ghost komandata v NS veche raboti i za zasedyali se services enforcement nicknames.
*

тенкю за взетите мерки, щот ми писна си търся оператори да ми килват ника :>
Guest
QUOTE(zeraful @ May 8 2006, 06:28 PM)
тенкю за взетите мерки, щот ми писна си търся оператори да ми килват ника :>
*

to e grub workaround, ama e redno da vurshi rabota.
bringer
sanserv kakvo obshto ima s nick enf ?:>
Narf
QUOTE(bringer @ May 10 2006, 02:08 PM)
sanserv kakvo obshto ima s nick enf ?:>
*

По принцип - нищо, но понеже се появи този проблем, ongeboren го е направил да kill-ва enforced никовете през определено време за да ги освободи.
Guest
mmda, sanserv podmitashe tuk i tam kudeto services drisvaha.
po-lesno beshe da se napravi po toia nachin otkolkoto da se vlagat usilia da se tursi bug v software, kojto e napisan ujasno i kojto taka ili inache e v proces da bude podmenen.
K-DOGG
Така..... значи ник Duality точно при падането на регистрацията му се енфорсна и ся немоя да го регна ако някой обърне внимание поне тука защото във IRC оператори са малко ...... и не обръщат внимание просто ако може някои да киллне ника и да ми съобщи примерно на ник K-DOGG ако съм онлине ако не аз ще погледна тука
мерси предварително
hatred
QUOTE(K-DOGG @ May 20 2006, 12:32 AM)
Така..... значи ник Duality точно при падането на регистрацията му се енфорсна и ся немоя да го регна ако някой обърне внимание поне тука защото във IRC оператори са малко ...... и не обръщат внимание просто ако може някои да киллне ника и да ми съобщи примерно на ник K-DOGG ако съм онлине ако не аз ще погледна тука
мерси предварително
*

Остави си мейла да ти пратя паролите, защото не беше онлайн.
K-DOGG
Rashko0o0@gmail.com
и благодаря
Ir0nGank
Ако се случи това на вашия ник:
nick is enforced@UniBG.services * Nickname Enforcement
nick using UniBG.services Hybrid services
nick End of /WHOIS list.

Просто напишете:
/msg ns release nick <idpass>

А не само да се оплаквате преди да сте прочели опциите на NickServ.
Narf
QUOTE(Ir0nGank @ Jul 3 2006, 12:36 AM)
Ако се случи това на вашия ник:
nick is enforced@UniBG.services * Nickname Enforcement
nick using UniBG.services Hybrid services
nick End of /WHOIS list.

Просто напишете:
/msg ns release nick <idpass>

А не само да се оплаквате преди да сте прочели опциите на NickServ.
*

Ако си беше направил труда да прочетеш темата, щеше да знаеш, че при въпросните случаи, командата RELEASE не работи.
Ir0nGank
QUOTE(Narf @ Jul 3 2006, 12:43 AM)
Ако си беше направил труда да прочетеш темата, щеше да знаеш, че при въпросните случаи, командата RELEASE не работи.
*

Добре при мен как така работи ?
Преди 2 седмици ми се такова ник-а и с тази команда го оправих.
Narf
QUOTE(Ir0nGank @ Jul 3 2006, 04:13 PM)
Добре при мен как така работи ?
Преди 2 седмици ми се такова ник-а и с тази команда го оправих.
*

Ника ти седя ли 1 час(примерно) enforced или ти го освободи още на 20-тата секунда? Ако вариантът е вторият - не се учудвам. А и става дума за бъг, а при бъговете логика няма, така че въпроса защо при теб е работило, а при други не е просто безсмислен. smile.gif При някои работеше дори и GHOST - при други не. Важното е, че май отдавна не е имало подобни оплаквания, от което следва, че проблема би трябвало да е решен.
onge
QUOTE(Narf @ Jul 3 2006, 12:43 AM)
*

abe release e redno da raboti pri vsichki sluchai. tova uj go byah zakurpil, oshte li ima problem?
Narf
QUOTE(onge @ Jul 3 2006, 07:07 PM)
abe release e redno da raboti pri vsichki sluchai. tova uj go byah zakurpil, oshte li ima problem?
*

Не, точно това казвам - че проблема вече е решен, но преди време не работеше.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.