Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Invite ботове
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
PIQNA_VI6NA_M
Така, така преди малко влизам в канала си и гледам, че от някаде си ми идват нови хора който влапще не познавам. Неможе ли да се направи нещо то този вапрос с инвите ботове постояно някой иска да ми направи гадно и пуска инвите бото за канала. Накрая ще изям някой форбит на канала вярно, че и аз сам пускал понякога Invite бот ама ... вече спрях
dlh
Какво предлагаш да се направи?smile.gif
PIQNA_VI6NA_M
QUOTE(dlh @ Sep 30 2005, 05:56 PM)
Какво предлагаш да се направи?smile.gif
*

Ами напреди поне като инвайтех на 4-тата - 5-тата минута ми слагаха G-line, а сега има хора който по цял ден им са ботовете в IRC и нищо не им правят каде утиде така обичания и така мразения от някой G-line smile.gif
NoEx
QUOTE(PIQNA_VI6NA_M @ Sep 30 2005, 06:55 PM)
Ами напреди поне като инвайтех на 4-тата - 5-тата минута ми слагаха G-line, а сега има хора който по цял ден им са ботовете в IRC и нищо не им правят каде утиде така обичания и така мразения от някой G-line smile.gif
*

Да е...много се обърнаха нещата. Днеска някъв беше пуснал бот за някъф канал хип хоп нещо си...влизам там и след тва някъв на нотице си рекламира неговия...влезнах и казах на ********* и форбидна канала за фаундър инвайт...а другия канал, който се пълнеше доста бързо май не го отнесе...както и да е де smile.gif тоя форбид си е правилен, но и другия трябваше...а и между другото оня който пускаше бот-а ми отг така:

NoEx: shte spirame li inv. bot-a?
*********: ae oshte malko, sled 5 minuti

Няма какво да се направи...освен някой админ да щъка из каналите...и така да ги хващат smile.gif
PIQNA_VI6NA_M
QUOTE(NoEx @ Sep 30 2005, 09:18 PM)
Да е...много се обърнаха нещата. Днеска някъв беше пуснал бот за някъф канал хип хоп нещо си...влизам там и след тва някъв на нотице си рекламира неговия...влезнах и казах на ********* и форбидна канала за фаундър инвайт...а другия канал, който се пълнеше доста бързо май не го отнесе...както и да е де smile.gif тоя форбид си е правилен, но и другия трябваше...а и между другото оня който пускаше бот-а ми отг така:

NoEx: shte spirame li inv. bot-a?
*********: ae oshte malko, sled 5 minuti

Няма какво да се направи...освен някой админ да щъка из каналите...и така да ги хващат smile.gif

*

Ами NoEx, в днешни времена повечето опери седят и са газареят е са опери и нищо не правят а до админите ... те си имат достатъчна друга работа за каквода ги занимаваме като има опери. Ае тряа пак да стане кат на преди инваитиш - слагат ти форбит на канала и G-line на хоста smile.gif
The`One
Пишете грамотно biggrin.gif
PIQNA_VI6NA_M
QUOTE(The`One @ Oct 2 2005, 02:54 AM)
Пишете грамотно  biggrin.gif
*

Ние сме чатари неможим tongue.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.