Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: ИРАК
UniBG Forums > Дискусии > Новини
AsCoLeXuS
.
Най – малко 85 иракчани бяха убити при три координирани бомбени атентата в северния иракски град Балад. Над 100 са ранените, като много от тях са в тежко състояние.Три коли бомби избухнаха почти едновременно вчера около 19 часа местно време в банка, на пазар за зеленчуци и недалеч от полицейски участък в града, населен предимно с шиити. Предполага се, че зад нападенията стои организацията на Ал Кайда в Ирак, ръководена от йорданския терорист Абу Мусаб ал Заркауи. Неотдавна той се зарече да поведе тотална война срещу шиитската общност, която по неговите думи била слуга на американската армия.

източник: NTV
Mariyana
Те пък и тези не престанаха да се трепят, какво развитие биха могли само да имат ако в този период от време действаха по икономическия си упадък mellow.gif
JunGleBroTheR
Марианче,отделните племена се мразят.Това им е цялата война на тях.
Mariyana
QUOTE(JunGleBroTheR @ Oct 1 2005, 03:52 PM)
Марианче,отделните племена се мразят.Това им е цялата война на тях.
*

Знам, че се мразят smile.gif , просто погледни от друга гледна точка. Обединявайки се биха могли да 'дръпнат' напред, а после нека си се делят на общности, но войната може да се избегне. Ресурсите на страната им знаеш, че са доста добри, можеше този факт да им е в коз, а не както сега ги 'играят' за бита карта(образно казано). Така си мисля поне аз.

п.с. МариЯна wink.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.