Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Quake 3 във вашият браузър
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab > Игри
dlh
http://necromanthus.com/Games/ShockWave/quake3.html

Не можеш да правиш нищо особено, освен да се мотаеш по нивото, но изглежда доста добре. Иска shockwave.
Lovdjiev
Тази игра Quake3 е много добра препорачвам я на всеки.Като седнах за парви път на компютат играх на нея.И тогава като сядах за 1 път на компютар попитах администратора в залата дали ако натисна друго копче освен стрелкичките ще вкарам вирус smile.gif
VAMPI
QUOTE(Lovdjiev @ Apr 12 2006, 02:42 PM)
Тази игра Quake3 е много добра препорачвам я на всеки.Като седнах за парви път на компютат играх на нея.И тогава като сядах за 1 път на компютар попитах администратора в залата дали ако натисна друго копче освен стрелкичките ще вкарам вирус  smile.gif
*

new school gamer smile.gif мен 1-вата ми игра беше breed war ама като заговорихме за quake първата ми игра от тоя тип беше 2-ката а относно 3 е голяма боза ама тва си е лично мнение smile.gif
yoga
quake 3 rulz между другото , тия които не я харесват просто не могат да играят. Гледайте демота на световни шампиони и ще си промените напълно мнението.
LordDoskias
neka nqkoi se navie da hostne edno q3 server4e , da vlezem da napraim mela4kata smile.gif
Halo
QUOTE(VAMPI @ Apr 20 2006, 02:25 AM)
new school gamer smile.gif мен 1-вата ми игра беше breed war ама като заговорихме
*

хохохо, ако той е "newschool" (omfg n00bish n3rd is talkin' 'bout another n3rd) теб като ти чета излиянията още си във втора група максимум (на яслите that is)

И стига с тоз Quake
F.E.A.R, Doom 3 и UT2K4 са лудниците в мулти при шутерята.
А да и Painkiller.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.