Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Никове за ботове
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
Warezuiiiiiii
Кажете малко никове подходящи за ботове?
Гост_cTP
smile.gif marzi me da si wlena s akaunta.. pa i flash text neam:)ama shti kaja... na4i imam regnati nikowe..ako si resash nqkoj me nameri w irc /q cTPaXoTeH_geH
nikowete sa : oTka3BaM_Cekca, Po3oaTa_naHTePa, oMPa3a`, leave_me_alone, punk_is_dead, uBaH`Ba3oB ..ima i oshte okolo 50 ma marzi da gi pisha, wse pak ako haresash nqkoj kazawi dude
cRaZyDeViL
QUOTE(Гост_cTP @ Apr 9 2006, 04:21 PM)
smile.gif marzi me da si wlena s akaunta.. pa i flash text neam:)ama shti kaja... na4i imam regnati nikowe..ako si resash nqkoj me nameri w irc /q cTPaXoTeH_geH
nikowete sa : oTka3BaM_Cekca, Po3oaTa_naHTePa, oMPa3a`, leave_me_alone, punk_is_dead, uBaH`Ba3oB ..ima i oshte okolo 50 ma marzi da gi pisha, wse pak ako haresash nqkoj kazawi dude
*

Хах...и това са никове за ботове?
Смех rotfl.gif
Guest
Аз пак имам няколко OpServer,OpService.OpGuard,ChanellGuard,ChanGuard,VoiceServ,OpServ,CTU,
OpGuard,DeopGuard & etc.ama si4ki gi polzvam sad.gif samo edin ne polzvam WarezBg akoi ksahs 6te ti go dam wink.gif
Guest
:popeanim: sad.gif(( :popeanim:
Guest
Да бе наистина кажете малко
RAGUN4O
Само едно "хахаххххахаах" мога да кажа на тая тема. Вече тука народа се чуди как да пусни нова тема.
Иво
И се надпреварват коя от коя ще е по-тъпа.
wladi
Бисери, бисери - трябва да ги има, неможе без тях :-))))

rotfl.gif rotfl.gif
onIrc
Abe bati temata nameri si nick na bot izmisli si de nqkoi kvo te byrka s kyf nick e ae napravo taq tema mellow.gif
Exelent
Бота ми са казва Exelent, ма си пада един такъв Ламерски.. може ти дам ника..
Mr_FiXiT
2 ot moite sa s nicks - KyHa i KoHgbo smile.gif
Guest
moq li4no se kazva KypBa .. ;Pp
NO-Name
I az imam nekoi drug bot smile.gif [FBI] [007] Aide_be KafeServ (stiga tolkvoa...)
Danezabravqme 4e i az sum bot tongue.gif
VAMPI
аз пак си имам 2 KOZIO and DevilGuard и си ме кефят мнооо никовете пак и са на повече от година и 2-та smile.gif
OrBoS
ся ко ш са перчим кой има по-гъзарски ник на бота ли ???
OrBoS
лично аз не намирам никовете на ботовете ми (2бота ама единия има 2 ника) за кои знае какво , но щом така е тругнало и аз ще споделя малко информация ... biggrin.gif

моя ник е ОrBoS и от там произлиза името на първия ми бот OrBo което лично мен много ме радва ... чекара ми има 2 ника и те са много весели според мен ...
първия е : wox (1 френдче ми помогна да го измисля ама стана съвсеем рандом) и аз сам измислих втори които да е много близък до първия mox ..
общо зето тфа е !
ще се опитам да дам някои идеи за хората които тепърва ще подбират никове за ботове ..
AsCoLeXuS
QUOTE(Warezuiiiiiii @ Apr 9 2006, 04:20 PM)
Кажете малко никове подходящи за ботове?
*

AsCoLeXuS :>
OrBoS
най-яките никове за ботовя са по възможност крадки имена на компютърни части термини и какво ли не още , но тъи като са останали супер малко от тях сводобни и едва ли вие или аз бихме се сетили за тях преди някои друг ще предложа следната система :

измисляте ник с призволни нищо не значещи букви,
за да стане добър трябва да е възможно най-кратко и да се произнася колкото се може по лесно ...
УСПЕХ !!!
Slevin
CS, NS, SS, MS.... и OS ми звучи яко...
OrBoS
CODE
-NS- The nickname [d3f3nd3r] is not registered
-NS- The nickname [command3r] is not registered
-NS- The nickname [borx] is not registered
-NS- The nickname [berx] is not registered
-NS- The nickname [morx] is not registered
-NS- The nickname [fep] is not registered
-NS- The nickname [feg] is not registered
-NS- The nickname [togz] is not registered
-NS- The nickname [morp] is not registered
-NS- The nickname [quor] is not registered
-NS- The nickname [quorg] is not registered

CODE
-NS-            Nickname: b1t
-NS-          Registered: 6 weeks 3 days (6h 59m 56s) ago
-NS-    Nickname Options: UnSecure

-NS- -- Access List for [b1t] --
-NS- 1) *@*
-NS- -- End of list --

CODE
-NS-            Nickname: ban3r
-NS-          Registered: 6 weeks 4 days (21h 34m 49s) ago
-NS-    Nickname Options: UnSecure

-NS- -- Access List for [ban3r] --
-NS- 1) *@*
-NS- -- End of list --

тези последните два някои ги е регистрирал но е направил така че всеки да може да ги ползва ако решите да ги ползвате веднага щом влезнете с тях те ще се ID автоматично сетнете си нов пас (/msg ns set pass *****) и ако не си добавите нов адрес в аксес листа поне изтриите тизи ...

P.S.:моите извинения ако оригиналният собственик на регистрираните никове е имал други планове ...
Ba-iD
ето едно линкче с доста никове http://www.anvari.org/nicknames/ .. blink.gif
zdrawko
не се наситихте да правите нови и още по тъпи теми! mellow.gif
Мързи ме да се идентна
Аз пък имам най-гъзарския ник: mynick
kaspi
ko sq hvalim sa s nickove li smile.gif lqlq 2 bukvi "OF"
OrBoS
"off" няма ли да е по-яку ?

btw
QUOTE(Ba-iD @ May 1 2006, 11:56 AM)
ето едно линкче с доста никове http://www.anvari.org/nicknames/ ..  blink.gif
*

това не баца ..
onIrc
QUOTE(zdrawko @ May 1 2006, 12:13 PM)
не се наситихте да правите нови и още по тъпи теми! mellow.gif
*

Napylno syglasen sym s teb mi da si izmisli edin nick choveka kakaf smisal ima kaf e nika moi da e i dasgom i kvo ot tova
OrBoS
еми не батка не се наситихме на простии ...
Pe666o
питайте IsKo за никс smile.gif) той ги има доста (така казват де..)а аз няма да казвам koлко имам..че ще ми сложат G-line tongue.gif biggrin.gif
Mr_FiXiT
Typa tema..
Иво
QUOTE(Mr_FiXiT @ May 5 2006, 05:48 PM)
Typa tema..
*

Ехм да беше единствена.... tired.gif

П.с/ толкова ли ви е трудно сами да си измислите един ник ?
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.