Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Въпрос...
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
DareForMore
Интересно ми е защо EFNet потребителите ни смятат за изостанали (или както каза с този, който говорих "retards")? Защо ни мислят тези надменни тъпанари за хора, които не са достойни за нищо. Ебаси расистите. Мразя такива, които се тупат в гърдите и се мислят за велики. smile.gif
DareForMore
Малко логове...

(10:35:17) (Scottc) I mean UniBG must be full of retards
*
(10:36:13) (Scottc) then what the fuck language are we speaking right now?
(10:36:23) (Pepsi`) bulgarian
(10:36:31) (Scottc) I don't recall learning bulgarian.
(10:38:03) (Pepsi`) smile.gif
(10:38:05) (Pepsi`) where you from?
(10:38:13) (Scottc) Certainly not bulgaria.
Тука просто си помислих, че тоя до толкова ни е намразил, че ми каза "не в България".

Според мене, ако всички са като тоя, "язък" за цялата им мрежа.
LordDoskias
bol6instvoto unibg potrebiteli ne sa RETARDS , ami sa FUCKTARDS => fucking retards :>
Narf
Ами, че малко ли са олигофрените в мрежата. smile.gif
dianna
на кой му пука какво мислят и какво не тези от ефнет ?
DareForMore
Знам ли... ама на мен ми стана обидно, че ни мислят българите за изостанали в техниката... абе във всичко.
Mr_FiXiT
Щом ни мислят за такива, значи има защо.
Коментарите просто са излишни.....
ill`
QUOTE(DaReFoRMoRe @ Apr 9 2006, 10:47 AM)
... Ебаси расистите. Мразя такива, които се тупат в гърдите и се мислят за велики. smile.gif
*

тц това не е расизъм, по-скоро надменност.
не смятам, че има защо да ни мислят за изостанали, според мен тия глупаци са си изградили едно мнение за България и нямат никакво желание да проверят вярно ли е или не.те губят!
dlh
Нищо не губят, мен ако питаш, щото ги боли оная работа за България smile.gif
Ние за тях сме третия свят.
nik666
Ако става дума само за UniBG - съвсем прави са хората, колкото и да си кривите душата smile.gif
ill`
Ми мен пък не ме бърка тяхното мнение, нито ме обижда... Смятам, че има защо да се гордеем, че сме българи и не би трябвало да ни пука от мнението на някакви ограничени тъпанари, дето са се толкова много възгордели, че още малко ще кажат, че са Господ... Както всички добре знаем, Господ е българин biggrin.gif Кво ви боли тогава tongue.gif
ban
Според мене има защо сме си заслужили тези определения, все пак сме българиwink.gif змаем се.
ill`
QUOTE(ban @ Apr 16 2006, 12:48 AM)
Според мене има защо сме си заслужили тези определения, все пак сме българиwink.gif змаем се.
*

Аз съм българка, ама за тебе не съм много сигурна...
LordDoskias
prosto po golqma 4ast ot bulgarite sa komputarno NEGRAMOTNI , ne govorq za chatyri i, dori sistemni administratori i hora koito izgrajdat pravitelstveni/akademi4ni mreji dopuskat glupavi gre6ki, koeto samo po sebe si govori za edna nemyrlivost. Tova 4e ima hora koito znaqt malko pove4e ot masata , ne pravi vsi4ki bulgari komputarni guru-ta.

A i sredniqt 4atyr e :
15-16-17 godi6en , cigansko izrusen , s gyzarski drehi gotov da iz4uka vsqko momi4e koeto mu se izpre4i .

ili nevrystna rusa devoika koqto e po typa i ot asfalta.

pravi sa si horata
Mr_FiXiT
QUOTE(dlh @ Apr 15 2006, 12:04 PM)
Нищо не губят, мен ако питаш, щото ги боли оная работа за България smile.gif
Ние за тях сме третия свят.
*

e, че не сме ли ? smile.gif)
Kwazimodo
QUOTE(DaReFoRMoRe @ Apr 9 2006, 11:47 AM)
Интересно ми е защо EFNet потребителите ни смятат за изостанали (или както каза с този, който говорих "retards")? Защо ни мислят тези надменни тъпанари за хора, които не са достойни за нищо. Ебаси расистите. Мразя такива, които се тупат в гърдите и се мислят за велики. smile.gif
*

" ...тази година пускаме в експлоатация завод за полу-проводници, а догодина ще пуснем и друг за цели проводници..."

цитирам бивш български държавен глава /не гарантиам 100 % точност на цитата,но смисъла му е ясен / ...

"...Интересно ми е защо EFNet потребителите ни смятат за изостанали ..." - а има ли едно нещо,в което да не сме ??? посочи го, та да има с какво да се гордея и аз......
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.