Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Бомба - журналист - Нова телевизия
UniBG Forums > Дискусии > Новини
dianna

София. В 3 часа тази нощ е избухнала бомба пред апартамента на репортера от “Нова телевизия” Васил Иванов в столичния квартал “Банишора”. Това потвърдиха пред Агенция "Фокус" от МВР.
Иванов е автор на някои от най-скандалните разследвания на медията.
След експлозията са разбити асансьорите, входните врати и прозорците на 7-те етажа на входа. За щастие няма жертви и ранени.
Все още продължава огледът на мястото на взрива. Полицията работи по няколко версии, които се обсъждат в момента.

Източник

nono.gif
dlh
Слушах за това докато пътувах днес. Казаха, че имало бивши полицейски шефове там, както и Румен Петков, като последния се затворил с журналиста в една стая за половин час и си говорили някакви работи.
dianna
Аз гледах по НоваТВ и ... като ревнах та край няма. Не знам защо. Е сега като чета в интернет пак ми се засълзяват очите.
Това не е държава за мене. Т'ва е ... думи не мога да намеря ...
AsCoLeXuS
За да са му сложили бомба има защо.
На нас що не ни слагат ? wink.gif
Иво
Защото ти, за разлика от него, едва ли имаш смелостта да се ровиш там където той се рови smile.gif
AsCoLeXuS
Щтом е поел риска да рови да си носи отговорност :>
Te0d0ra
QUOTE(AsCoLeXuS @ Apr 6 2006, 07:05 PM)
Щтом е поел риска да рови да си носи отговорност :>
*

Така е но за разлика от нас на него това му е работата да се рови, за съжаление точно защото няма закони в България и на някой хора не им понася да се ровят в това което правят затова се получават тези неща, ако човек няма какво да крие няма никакво значение къде и как се рови някой спрямо него . Но се пак да не забравяме това е България Бомби убийства всеки ден.
spasko
QUOTE(AsCoLeXuS @ Apr 6 2006, 04:12 PM)
За да са му сложили бомба има защо.
На нас що не ни слагат ?  wink.gif
*

Защото не сме журналисти е за това не са ни сложили.

А пича има яки репортажи трябва повече хора като него да има
AsCoLeXuS
:>

Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.