Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Миодраг Йешич ще бъде освободен
UniBG Forums > Дискусии > Новини
dlh
Старши треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич ще бъде освободен след утрешната тренировка, съобщиха източници от "червения клуб".

Съдбата на сръбския специалист вече е решена. Утре сутринта той ще направи последна тренировка, след което ще бъде извикан от ръководството, за да научи за взетото решение.

Все още не се знае кой ще наследи Йешич. Няколко са обсъжданите имена - Пламен Марков, Стойчо Младенов, Ради Здравков и Едуард Ераносян.

Има голяма вероятност настоящият помощник-треньор Ангел Червенков да поеме поста до края на сезона.

http://sportni.bg/?tid=40&oid=868940

yess.gif
dianna
То това беше логично. Сега най-добре за ЦСКА е да го поеме Едуард Ераносян, но аз ако бях на него щях да откажа ако ми предложат.
Не помня треньор който да си е тръгнал с добро и без скандали от червените.
dianna

Пламен Марков е новият наставник на ЦСКА

Пламен Марков е новият старши-треньор на ЦСКА. Бившият национален селекционер е подписал договор с "червените" за 2 години, който влиза в сила от днес и е до 30 юни 2008.

"Пламен Марков подписа договор с ЦСКА до лятото на 2008 година. Досегашният наставник Миодраг Йешич е освободен с решение на собственика на клуба. В следващите три мача ЦСКА ще бъде воден от Ангел Червенков. Това са срещите с Нафтекс и Пирин 1922 за първенство и Берое за Купата на България. След това Марков поема нещата, на него му трябва малко време да довърши работата си във Видима-Раковски", заяви специално за "Фокус" директорът на "Връзки с обществеността" на ПФК ЦСКА АД Атанас Караиванов.

Целият текст

Горкия ...от сега му съчуствам. Дано успее да се наложи в този змиярник. Според мен само смяна на треньора не е достатъчна, но те най-добре си знаят.
mix25
kraino vreme be6e ,tova trqa6e da stane o6te kato po4naha lo6ite rezultati v parvenstvoto sq trqa da namerqt nqkoi dobrqk i da smajat seki koito im se izpre4i

bih kazal 4e ako zemat Stoichkvo koito mai e na nacionala(nqmam predstava) toi 6te gi opraivi mno byrzo i si4ki vryzkari na ulicata .e za tva mu praa evala na kamata
dianna
Евала като футболист, сега на кое му прайш евала, че не се сещам?
dlh
европейското или ще срине стоичков, или ще го сложи до пената
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.