Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Луда история
UniBG Forums > Отдих и забава > Словото, Музиката, Изображението > Библиотека
NeRvNa
Ето бомбата вече беше готова...
- Кога ще я активираме?- Казах Аз.
- Чакахме достатъчно, времето настъпи! – Тя чувстваше същото нетърпение, каквото изпитвах и аз.
- Тази вечер?
- Да!!!
Всичко вече беше точно изчислено.Скрихме се в тунела, защото знаехме, че ще е за последен път...
Съдбата на града вече беше решена, а живота на хората беше предначертан, поне на тези които бяха останали живи.
- Планът е изпълнен  - Каза Тя.
- Това беше само началото! – Нетърпеливо отсякох, знаейки какво предстои.
И се започна...
Капсулата, която обгръщаше града или поне това което беше останало от него, щеше да ни изолира от влиянието на външния свят. И това беше целта.
Малкото хора, които превърнахме в наши Роби, започнаха строежа и след седмица той вече беше готов. Аз и Тя бяхме доволни...всички Роби бяха мъже по наш вкус, под наше командване и на наше разположение.
Докато Ние си почивахме в изящния ни дворец, нашите Роби обработваха Зелената ни градина, грижовно разположена върху 1/2 от територията на града. Смисъла на всичко това се състоеше в нея – Градината.
Живота тук се беше превърнал в това което ние мислихме за една неосъществима мечта...
- Всичко за довечера е готово. – Каза Тя.
- Пак ли същото еднообразие? – Отегчено казах Аз.
- Не, този път ще е в специалната стая – усмивката на лицето и издаваше това което ни очаква – Жалко, че хората отново ще са същите.
- Ами какво очакваш като избихме всички останали. – Гнева в мен се надигаше.
- Плана беше общ! Нямаш право да се оплакваш, и на мен ми е писнало! – Тя говореше нервно, докато се опитваше да запали добре свития материал.
В опитите си да я запали, Тя се ядосваше все повече и повече и разговора стана още по-ожесточен. Но в мига в който тя успя, и вълшебната миризма се разнесе около нас, спора беше прекратен и ние се отправихме към нашето любимо място. Това беше едно изключително кресло направено в наш стил. Гледката, която се разкриваше беше Зелената градина.
Спокоитвието ни беше прекъснато от шефа на охраната, който ни съобщи, че пред капсулата чакат посетители с молба да бъдат допуснати.
- Защо да ги приемем, като до сега сме отпращали всички други? - Каза Тя
- Защото ми е скучно например?
- Добре, двама не са опастност за нас.
В момента в който излязохме, за да ги посрещнем, бяхме озадачени от това което видяхме...Към нас приближаваше колата им около която и във която се носеше любимата ни миризма. Не беше лошо качество, но това не ни притесняваше. Все пак бяхме най-добрите с най-доброто.
Двете се спогледахме учудено, когато от колата слязоха перфектните мъже и то близнаци. Поканихме ги в Лоби Бара на нашия дворец.Те поискаха плана за нашата капсула, но ние отсякахме в еден глас:
- Първо забавленията и после работата!
Те се усмихнаха одобрително и потеглихме към Специалната стая. В мига, в който влязохме, купона започна. Обстановката беше много предразполагаща. Стените бяха в топли цветове, изработени от мека материя. Пода представляваше една голяма възглавница. Тонколоните бяха във формата на масури.В стената имаше вграден хладилник, съдържащ любимите ни питиета. До хладилника имаше копчета, всяко с различно предназначение. След кратко, вече, не се различавахме. Само силуети и купища дим. Това беше един от най-хубавите ни купони, но завършека на вечерта беше куломинацията. Всяка отведе избрания от нея близнак в личните си покои...стоновете ни огласяха целия дворец...
На сутринта им дадохме плана и след месец капсулата ни, вече, беше удвоила размерите си. Нашия град беше станал едно цяло с техния. Познайте какво предстоеше...завладяването на целия Свят.

Един ден двете седяхме на терасата и Тя каза:
- Помниш ли града който бяхме измислили когато още ходихме в тунела?
- Да това беше невероятна история!!!
- Нека я напишем...
dlh
хехе, прилича на стила на дребния
NeRvNa
Кой дребен?
dlh
nick dreben
NeRvNa
Възможно е...
Мнения?!?
Slevin
По принцип не си падам по този стил литература, но това ми хареса happy.gif
Mr_FiXiT
Много ми се спи и ме домързя да го прочета, утре ще ти кажа smile.gif)))
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.