DIV_FEN
Mar 12 2006, 10:16 PM
Hora Obrashtam Se Kam Vas Poneje Sam Siguren Che Ima Hora Tuk Koito Razbirat ot mene Mnogo Poveche...Dnes Ne znam Kak Sam Zakachil Troqnski Kon Ima Li Nqkakav Nachin Da Go PRemahna Bez Da Si PReinstaliram PC-to...???Nqkoi Ako Znai Shte Mu Bada Mnogo Blagodaren Ako Mi Help-ne!!!
Volter
Mar 12 2006, 10:41 PM
Почти всяка антивирусна хваща, намира и може да отстрани "Троянците"!
Не се притеснявай толкова, това не е вирус който ще прецака нещо. Безобиден е
Аз намирам по 2-3 троянеца на ден в мойта машина

И има раздел "Помощ"
AsCoLeXuS
Mar 13 2006, 01:12 AM
CODE
Потърси програмата Trojan remover нещо такова беше .
DeStRuCti0N
Mar 13 2006, 03:10 AM
QUOTE(Volter @ Mar 12 2006, 10:41 PM)
Почти всяка антивирусна хваща, намира и може да отстрани "Троянците"!
Не се притеснявай толкова, това не е вирус който ще прецака нещо. Безобиден е
Аз намирам по 2-3 троянеца на ден в мойта машина

И има раздел "Помощ"

Имаш страшен антивирус, след като всеки ден ти открива нови и нови троянци , както и невероятна преценка :>
DeStRuCti0N
Mar 13 2006, 03:12 AM
QUOTE(DIV_FEN @ Mar 12 2006, 10:16 PM)
Hora Obrashtam Se Kam Vas Poneje Sam Siguren Che Ima Hora Tuk Koito Razbirat ot mene Mnogo Poveche...Dnes Ne znam Kak Sam Zakachil Troqnski Kon Ima Li Nqkakav Nachin Da Go PRemahna Bez Da Si PReinstaliram PC-to...???Nqkoi Ako Znai Shte Mu Bada Mnogo Blagodaren Ako Mi Help-ne!!!
Kaspersky ще ти реши проблема.
Te0d0ra
Mar 13 2006, 03:20 AM
Аз не мисля че точно Kaspersky ще му реши проблема, моя лична преценка, аз не го харесвам, много е тежък и съм имала много проблеми с него, в момента съм с NOD32, до този момент не сам имала никакъв проблем , пробвай нод-а няма да сгрешиш.
Console
Mar 13 2006, 10:41 AM
QUOTE(Te0d0ra @ Mar 13 2006, 03:20 AM)
Аз не мисля че точно Kaspersky ще му реши проблема, моя лична преценка, аз не го харесвам, много е тежък и съм имала много проблеми с него, в момента съм с NOD32, до този момент не сам имала никакъв проблем , пробвай нод-а няма да сгрешиш.
Теди ти сама си си казала че ти тежи Касперски.Тук ни трябва анти-вирусна която си върши работата за която е предназначена а не такава дето е лека и нищо не прави и не хваща 1/3 от Вирусите който хваща касперски.Има си цяла статия в и-нет за сравнение на анти вирусните ако се поровиш ще я намериш

Virus Help @ UniBG
Mr_FiXiT
Mar 13 2006, 02:08 PM
XoftSpy, SpyBot Search & Destroy, Kaspersky, Maspersky

, variantite sa mnogo.No kakvato i antivirusna da slojish, predi vsichko nai-vajno e zadklaviaturnoto ustroistvo ;-)
DeStRuCti0N
Mar 13 2006, 04:49 PM
QUOTE(Te0d0ra @ Mar 13 2006, 03:20 AM)
Nod32 е безсилен спрямо Rbot/Sdbot и Win32.parite (при налична вече инфекция)
p.s. Ако ползваш освен Nod32 и Internet Explorer , няма да е лошо да се сканираш онлайн , може да откриеш в пс-то си неща, за които не си подозирала :>
Можеш да пробваш тук : www.pandasoftware.com/activescan/activescan.asp?Language=2&Country=34&Partner=45&Ref=BG-PR-AS-108
DataBase
Mar 13 2006, 07:15 PM
мдам след сканирането с Панда.. един Аваст няма да е зле.. особенно като се настрои както трябва
ПС. Аваст много обича пиратите
Guest
Mar 13 2006, 07:31 PM
/me sense girl-l33tnes all over the place
piskiula
Feb 4 2007, 08:38 PM
az polzvam bulgarska programa avast bg --antivir mnogo po dobra ot kasperski i nod 32
otkri mi 5 virosa sled porednite dve antivirosni vklu4itelno edinia viros be6e vuv fixa na nod 32 polzvai avast bulgarska svobodna versia ima licenz dve godini nameri mi 4 virosa sled kasperski i nod
Guest
Feb 4 2007, 11:51 PM
QUOTE(piskiula @ Feb 4 2007, 08:38 PM)
az polzvam bulgarska programa avast bg --antivir mnogo po dobra ot kasperski i nod 32
otkri mi 5 virosa sled porednite dve antivirosni vklu4itelno edinia viros be6e vuv fixa na nod 32 polzvai avast bulgarska svobodna versia ima licenz dve godini nameri mi 4 virosa sled kasperski i nod
dai nqnakyw link za download ako obichash
rogen
Feb 5 2007, 06:09 PM
Върни си компютъпа с 5 седмици на зат и гледаи кфо става нямаш никъф вирус а ако много често получавате вируси купете една книга за линукс научете го и след време си сложете линукс нито за линукс има бъгове нито вируси това е положението по въпроса
misterios
Feb 5 2007, 06:39 PM
Nod32 ne vinagi namira ili otkriva i iztriva virusi
Kaspersky e mnogo tejka antivirusna programa i sashto taka daje nekoi virusi sa v samata papka na Kaspersky daje i nekoi win files gi smiata za virus , nadejdna e no prosto ne znam
Za men nai dobrite sa Avast , AdAware
DeStRuCti0N
Feb 5 2007, 06:45 PM
QUOTE(misterios @ Feb 5 2007, 06:39 PM)
Kaspersky e mnogo tejka antivirusna programa i sashto taka daje nekoi virusi sa v samata papka na Kaspersky daje i nekoi win files gi smiata za virus , nadejdna e no prosto ne znam
иди на лекар :>
misterios
Feb 5 2007, 06:49 PM
Ya pak za men li stava duma , da hodia na lekar li ???????????
Polzval li si Kaspersky primerno???????
DeStRuCti0N
Feb 5 2007, 07:31 PM
Ако става дума за kav <= 4* или AVP, мога да се съглася, че има известно натоварване на машината с уговорката, че тези версии са от преди години, както и че машините ползвани тогава са с доста по - слаби параметри (визирам ram и cpu).
Малко хора сега имат пц-та под 1ghz cpu и 256 mb ram. От версии 5* насам касперски е доста добре оптимизиран, като наличието на iChecker и iStreams (в kav 6* и kis 6*) олекотява 'работата' на антивируса, респективно на пц-то (след първия пълен скан Касперски си прави бази данни в които описва наличните exe, dll, Ink, tiff, inf, sys, com, chm, zip, rar etc. файлове и не ги сканира повторно, освен ако в последствие не са променени)
До колко е ефективен може да попиташ F-Secure и още няколко компании ползващи scan engine на Касперски.
едит: между другото kis6 ми заема 20 mb от ram-a
Slevin
Feb 5 2007, 09:30 PM
QUOTE(rogen @ Feb 5 2007, 06:09 PM)
Върни си компютъпа с 5 седмици на зат и гледаи кфо става нямаш никъф вирус а ако много често получавате вируси купете една книга за линукс научете го и след време си сложете линукс нито за линукс има бъгове нито вируси това е положението по въпроса
Кой те излъга, че за линукс няма бъгове и вируси?
DaDiablo
Feb 5 2007, 10:48 PM
QUOTE(rogen @ Feb 5 2007, 06:09 PM)
И кой те излъга, че от книга можеш да научиш нещо?
Guest
Feb 10 2007, 08:30 PM
bah vi vav bai ganiovcite kupeti si edna antivirusna 20 evri e e edna
Гост_Ele
Feb 10 2007, 11:53 PM
Ae viii huu po4nahte da si priikaate za AV ama q skii sq mom4eto v 1viq si red popita kak da raskara troqneca 1vo troqneca si e Remote asistent edin vid kontrol na PCto ot rastoqnie ama e zlonamereno postavenata srana na ne6tata kogato iskate da mahate roqnski kon podobre ostavete da skanira AVto i sled kato go nameri ne i davaite tq da go istriva ami go istriite r14no sledvaiki direktoriqta koqto AVto e otkrilo troqneca za6toto !!! troqneca sub7 (moi liubimec) pri zatrivane skapva mnoo ne6ta na XPto 1vo boota na sistemata nqkolko frapira6ti .dll na XP i sled kato dovolno ste raskarali troqncite s kakvoto i da e AV moje mnogo prriqtno da ostanovite 4e toku taka Task Mangera vi ne tr1gva i prosto go NQMA! demek ednoa priqtna dupka v XP da ne moi si sledi6 procesite v PC to ima i SelfDefens troqnci pri istrivane se klonira v nad ili pod direktoriq i taka nikoga ne se otarvava6 ot nego

priqtno nali ne6to kato stelth virustite ili virusi ot tip "ohliuv" sme6no ama ot kadeto mine kato ohliuv ostavq dirq sleda po koqto minava i AV i prosto triiie ne6ta na poraziq koito nerazbira kvi sa dobre programiran ohliuv za 1 den rabota 6e opa6ii cqlto s32 i driveri i vsi4ko c1k AV c1k restart c1k nqma XP 6tot av se e ob1rkala i zatrila vsi4ko podir ohliuva
dino
Feb 13 2008, 10:19 PM
sas Avast,Spyware Doctor nyama problemi vsi4ko lovi
_LoNDoN4aNiNa_
Feb 14 2008, 12:34 AM
QUOTE(misterios @ Feb 5 2007, 04:39 PM)

А според теб една анти-вирусна какво е ? Вирус който търси и унижтожава "злонамерните" вируси които засече

Това че е тежка, тежка е... на мен лично колко е "тежка" не ми дреми

според мен си е най-добрата анти-вирусна и съм сигурен че на човекът пуснал тази тема ще му е много полезна
Polizei
Feb 14 2008, 12:59 AM
К'во т'ва "анти-вирус"??
Яде ли се, пие ли се?

-
Иначе момчето културно каза, че има проблем с троянски кон, не с вирус, някой най-после да вземе да разграничи понятията...
Срещу троянците си има (що годе) ефикасно лекарство в лицето на Firewall програмите, и тук мисля че е редно да споменем поне
Zone Alarm и либимия ми
NetLimiter (traffic shaper + firewall)
_LoNDoN4aNiNa_
Feb 14 2008, 02:08 AM

е да...
A Trojan horse, or simply trojan, is a piece of software which appears to perform a certain action but in fact performs another such as a computer virus ... a Trojan horse is not a computer virus in most cases.
Дали има нужда от превод ?

Откъде си сигурен че точно 'троянецът' който е във неговият/нейният компютър не е точно вирус?
DeStRuCti0N
Feb 14 2008, 09:54 AM
Тази тема май е доста старичка и се предполага, че потърпешвия по един или друг начин си е оправил нещата.
Няма значение дали е trojan, virus, spyware, rootkit и т.н. предложих му тогава да използва касперски, а избора си е негов. Това е.
п.с. Освен това не търсете рационално мислене (и изобщо мислене) в постовете на misterios a.k.a. escape :>
int21h
Feb 14 2008, 12:23 PM
QUOTE(dino @ Feb 13 2008, 10:19 PM)

sas Avast,Spyware Doctor nyama problemi vsi4ko lovi
Бате, не знам дали ти си тоя чесън, който само си търси стари теми във форума, в които да пише, но ако си ти.. след хилядите забележки наистина ли още не си си взел поука или го правиш само за да дразниш потребителите на форума? А ако не си (онзи чесън).. да беше прочел забележките преди да пишеш в стари теми.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки,
натисни тук.