Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: За феновете на "Lineage II"
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab > Игри
Console

No Comment !
Tha_Row
hahahh.COOL.Console q kaji nqkoi hubav server we.ama da ne e mnogo baven
Console
www.dragon-network.net
Soon C4 retail !
for now 10 server (from x5 to x50)
Te0d0ra
Мога да ти кажа че това е единствената игра която сма игряла някога и супер много съм се зарибила, тоест се бях сега вече не , но няма по добър сървър от официалния имам 60 lvl Gladiator там но просто сицхко е х1 и нямам време а и вече просто ми е безинтересно но никои фрии сървър няма да ти хареса играла съм навсякъдеwink.gif)
Console
QUOTE(Te0d0ra @ Mar 6 2006, 07:52 PM)
Мога да ти кажа че това е единствената игра която сма игряла някога и супер много съм се зарибила, тоест се бях сега вече не , но няма по добър сървър от официалния имам 60 lvl Gladiator там но просто сицхко е х1 и нямам време а и вече просто ми е безинтересно но никои фрии сървър няма да ти хареса играла съм навсякъдеwink.gif)
*

Ела да поиграем някои път заедно,за доброто старо време!
А това съм аз : Анемония и част от клана и Алианса ми :

Натисни да отвориш файла
peckolai
Я раздуйте нещо повече за играта. Откъде мога да я дръпна? Трябва ли да слагам всички expansions и ако да - откъде да дръпна и тях? Официалният сървър за който говори Теодора платен ли е? И каквото още можете да ми кажете, което да ми бъде от полза
Console
www.lineage2.com - Това е офицялния сите на офицялния сървър,и да платен е smile.gif
Но има и доста добри неплатени,горе съм дал сайтът на 1 такъф на който аз играя smile.gif
Te0d0ra
Console Еи супер и сетовете са ви супер, гледам повечето ти хора са дарк елфиwink.gif) много яко, на кой сървър играеш , кажи може някои ден да поиграя и аз малко, макар че отдавна ми е писнало да почвам от 1 левъл, просто съм почвала милион пъти поради причината неплатени сървъри и така, затова играя на платения, няма ролбек, няма затриване и така нататак, иначе алианса ти е супер гледам, че се грижиш добре за тях smile.gif) И аз съм играла дарк елф магиосник, но любимия ми герой е хюмъна гладиаторwink.gif) Чесно да си призная, не съм играла от 2 месеца, не че не ми се играе, играта е супер зарибяваща и почна ли няма спирка като наркотик ми е, немога да си свърша работата, но ще се престраша даи линк на сървъра дето играеш и щом имам време ще вляза да видя.
Console
QUOTE(Te0d0ra @ Mar 10 2006, 03:51 AM)
Console Еи супер и сетовете са ви супер, гледам повечето ти хора са дарк елфиwink.gif) много яко, на кой сървър играеш , кажи може някои ден да поиграя и аз малко, макар че отдавна ми е писнало да почвам от 1 левъл, просто съм почвала милион пъти поради причината неплатени сървъри и така, затова играя на платения, няма ролбек, няма затриване и така нататак, иначе алианса ти е супер гледам, че се грижиш добре за тях smile.gif)  И аз съм играла дарк елф магиосник, но любимия ми герой е хюмъна гладиаторwink.gif) Чесно да си призная, не съм играла от 2 месеца, не че не ми се играе, играта е супер зарибяваща и почна ли няма спирка като наркотик ми е, немога да си свърша работата, но ще се престраша даи линк на сървъра дето играеш и щом имам време ще вляза да видя.
*

Еми : Dragon x15

Аз съм на : Dragon x15 ,а иначе там са 10 свята от х5 до х50 и са по няколко !

Ако някой път решиш да играеш прати 1 ЛС.И ще се разберем тъкмо Зверина няма да е единственото момиче,то май сега са 2 smile.gif

А за сетовете и оражията който виждате : Dual Samurai Long Sword,Damascus,Sword of Miracle,EMI Bow.
Сетовете са : B Grade - Light Blue Wolf,Doom и т.н.

П.П. Все още използваме "Chronicle 3" , В момента има писнат C4 (ТЕСТОВО).Да се надяваме скоро да го оправят smile.gif
peckolai
А мога ли да играя C3 с файловете за C4?
Console
Не за съжаление sad.gif
Tha_Row
Много ми се играе ама не мога.Загубих си компаsad.gifСега от даскало треа да пишаsad.gif(
CoRnY
Taka :}
Purvo zdraveite na vsichki lineage2 fens }
Radvam se che otrkih i tema za tazi igra pokrai mnogo drugite eto i nesto ot mene

http://www.mmorpgitalia.it/forum/showthread.php?t=93981

tuka moje da vidite malko kartinki ot predstoqstiqt c5 koit omai veche e pocheti sigurno che ste se vodi lineage3 :}

opisani sa malko ot nooovite skils i ima snimki na novite areni i razvitieto na clans tongue.gif
IcebreakerR
хаха добро е и ме радва smile.gif
BENNET
Zdrasti Radvam se che Ima lineage Fenove
Az Igraq na x3 Server s blizao 4k Dushi V pikovite Chasove
Za Jalost Clana V koito Sam Ot 4asti Se razpadna Pradi neloqlnosta
na razni Polqci Surbi i t.n.
Zatova reshih da se obarna Kam Bg-ta shtoto sa manqci I chesni
nqkolkoto Ostanali Dushi Shte se Opitame da Sajivim Clana
(Nie Sme Edni Ot Nai starite Clanove tam)
Ako nqkoi Se Interesuva la2.theabyss.eu
Clan Raptors - Pm Sevirus(az) Spectral Dancer Lv 77
ili www.soul.ueuo.com/raptors
Tam Mojete da Vidite pravilata na Clana(Ako nqkoi e zainteresovan)
Sarvara E Mnogo qk
C4 Full
Mnogo pvP/Pk I tn
Shte Se radvam Da igraq S Activni i Loqlni Hora
DaDiablo
Леле какви сте ми хубавички с тая карма biggrin.gif само да бях някъде около вас tongue.gif , ви събера всичко tongue.gif
Console
Lil Fun here:

Console
Ето ви още малко материал :

Топ А-грейд предмети smile.gif

Предмети :

Мацката : Bishop/Sorcress ( t.e. aз smile.gif )

Dark Crystal Robe Set+4
Sword of Miracles (Special Ability - Acumen)
Crystal Dagger (Off-hand parry)
Red Party Mask (Fashion Acc.)

Момчето : Necromancer/Dark Avenger

Tallum Robe Set
Sword of Valhalla (Special Ability - Acumen)
Masterpeace Shield
Racoon Ears (Fashion Acc.)
SOT
да си кажа честно и аз бях голям L2 фен до преди 5-6 месеца , ето това са някои от моите постижения на един многото безплатни сървъра , който за нещастие беше спрян поради неразбирателства в началството. Сървър-а се казваше Ub3rserv.us smile.gif а ето и няколко скрий-на от моето прибиваване на този сървър (около година).

Prophet - 74 full A grade
SE,EE- 74 full A grade
Overlord/warcryer - 76/68 full A
BladeDancer/swordsinger - 56/74
Necromancer - 66
Warlock - 63
Treasure Hunter - my pride and my favorite char (77)

смятам да кажа само за ТХ-то си
Majestic set - всичко на по на +5
Мajestic earrings - +5
Majestic rings - +5/4
Majestic necklace - +6
Bloody Orchid +11 със Focus
и много други итеми , както и герои - а любимия ми -=GM=- Vampiress
Ето и скрииновете ми :

малко несполуки, но ... smile.gif

а ето и малко скриинове на алианса с който воювах smile.gif много съм лош

и след дълго и трудно опитване за спешъл ъбилити (15 % шанс да стане, а струва 5кк АА и 15кк адена и едно А грейд оръжие) и след дълго и трудно енчантване (safe enchant беше до +4) се получи това smile.gif

и накрая когато се отегчавах. ...поемах с големия си "меч" и търсех нарушители

А ЕТО И ЕДИН ТАРАЛЕЖ biggrin.gif
DaDiablo
QUOTE(Console @ Nov 1 2006, 10:30 PM)
Ето ви още малко материал :

Топ А-грейд предмети smile.gif

Предмети :

Мацката : Bishop/Sorcress ( t.e. aз smile.gif )

Dark Crystal Robe Set+4
Sword of Miracles (Special Ability - Acumen)
Crystal Dagger (Off-hand parry)
Red Party Mask (Fashion Acc.)

Момчето : Necromancer/Dark Avenger

Tallum Robe Set
Sword of Valhalla (Special Ability - Acumen)
Masterpeace Shield
Racoon Ears (Fashion Acc.)
*

Това на некрото/сорсера не са ли талум и валхала?
philosophy
тази игра никога няма да е играя супер голяма зарибявка .. а това не е за мен щот после няма да изляза от нас dry.gif и са спрете малко с тая игра в Китай има комуни за играта biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Console
QUOTE(DaDiablo @ Jan 14 2007, 07:17 PM) *
Това на некрото/сорсера не са ли талум и валхала?

Да то си пише : Tallum Robe Set & Sword of Valhalla

А и не е Necro/Sor,а Necro/Dark Avenger.

Става дума за "Stacking Sub System"

т.е. дадения герой има уменията (skills) и на двата класа.

Пример: Ultimate Defence & Transfer Pain.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.