QUOTE(Te0d0ra @ Mar 10 2006, 03:51 AM)
Console Еи супер и сетовете са ви супер, гледам повечето ти хора са дарк елфи

) много яко, на кой сървър играеш , кажи може някои ден да поиграя и аз малко, макар че отдавна ми е писнало да почвам от 1 левъл, просто съм почвала милион пъти поради причината неплатени сървъри и така, затова играя на платения, няма ролбек, няма затриване и така нататак, иначе алианса ти е супер гледам, че се грижиш добре за тях

) И аз съм играла дарк елф магиосник, но любимия ми герой е хюмъна гладиатор

) Чесно да си призная, не съм играла от 2 месеца, не че не ми се играе, играта е супер зарибяваща и почна ли няма спирка като наркотик ми е, немога да си свърша работата, но ще се престраша даи линк на сървъра дето играеш и щом имам време ще вляза да видя.
Еми :
Dragon x15Аз съм на : Dragon x15 ,а иначе там са 10 свята от х5 до х50 и са по няколко !
Ако някой път решиш да играеш прати 1 ЛС.И ще се разберем тъкмо Зверина няма да е единственото момиче,то май сега са 2

А за сетовете и оражията който виждате : Dual Samurai Long Sword,Damascus,Sword of Miracle,EMI Bow.
Сетовете са : B Grade - Light Blue Wolf,Doom и т.н.
П.П. Все още използваме "Chronicle 3" , В момента има писнат C4 (ТЕСТОВО).Да се надяваме скоро да го оправят