Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Kakvo misli6 za avatara/podpisa
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Dragster
Радва ме, че се придържа към стила си. Пък и му подхождат и на ника и на него самия от мои наблюдения.
Не съм фен на 2pack, не ме кефи, но както каза това не е за всеки.
Аватара е свеж... бля такъв, ако не се загледаш внимателно прилича на чернокож ангел, но после виждаш, че това не е орел, а е шапка.

аватара от доста време стои май? бива г/д

Не внимаваш biggrin.gif Този е друг и нов. Писна ми от мрачния предишен аватар, не, че този е много свеж като за сезона, но все пак.
Lax
QUOTE(dreben @ May 30 2007, 12:07 AM) *
Имаш някакъв негър на аватара, човече drag.gif

Никога не си чувал за тоя "негър", нали? smile.gif

А къде е твоя аватар?

QUOTE(Energy--- @ May 30 2007, 12:09 AM) *
Аватара е свеж... бля такъв, ако не се загледаш внимателно прилича на чернокож ангел, но после виждаш, че това не е орел, а е шапка.

Всъщност е забрадка. smile.gif

Доколкото твоите - добри са, поне не са някакви лиготии, съдържащи 1 650 000 цвята.
magdanoz
stawat
Slevin
Аватара не коментирам, подписа бива ;р
CrazyGoD
Готино аватарче, и подписа се връзва с него *10* smokin-fly.gif
Dragster
Аватара .. в неговия стил. Загадачен е, става. Приятен ми е за окото.
Подписа... не ме кефат подписи на английски език. Антипатични са ми.
SkinHeads
Аватара е хубав. Подписа не особено.
DaDiablo
Подписа ми прилича на текст от някаква песен smile.gif
SkinHeads
QUOTE(DaDiablo @ Jun 8 2007, 12:42 PM) *
Подписа ми прилича на текст от някаква песен smile.gif

Не това е предсмъртното писмо на един герой.
Mariyana
Подписа дори не искам да го коментирам, тактично ще го пропусна от съображения за сигурност. Аватара, още като го промени ми напомня на дъвките Орбит, имам навика да си играя с хартииките, на гърба има 3 символа, човече с кошче - подобно на това, разбира се "боклука" е малко по различен, едно където прилича на дъвка (рисунката де) и третото са устни. smile.gif
dreben
QUOTE(Mariyana @ Jun 8 2007, 08:49 PM) *
Подписа дори не искам да го коментирам, тактично ще го пропусна от съображения за сигурност. Аватара, още като го промени ми напомня на дъвките Орбит, имам навика да си играя с хартииките, на гърба има 3 символа, човече с кошче - подобно на това, разбира се "боклука" е малко по различен, едно където прилича на дъвка (рисунката де) и третото са устни. :)

Стар е подписът. Време е за смяна ;р
А аватарчето прилича на нещо, заради което ще ми изтрият мнението :D
zeraful
QUOTE(dreben @ Jun 8 2007, 11:31 PM) *
Стар е подписът. Време е за смяна ;р
А аватарчето прилича на нещо, заради което ще ми изтрият мнението biggrin.gif

А синга бинга бинг :>

thumbsup.gif
CrazyGoD
Аватара е супер biggrin.gif И подписа го бива wink.gif
hatred
QUOTE(CrazyGoD @ Jun 9 2007, 09:06 AM) *
Аватара е супер biggrin.gif И подписа го бива wink.gif

Да бъдеш различен е важно thumbsup.gif

magdanoz
awatara e mn dobyr :>
podpisa ne mi hareswa osobeno ;p
mojeshe da sloji i love hard sex :>
ill`
Харесва ми постоянството на аватара
Подписът е кратък, ясен и смислен - както ми харесва.
Dragster
Аватара й не ми допада много. pardon.gif yess.gif
Ааа подписа.. както съм казвал много пъти - мразя подписи с изрази или фрази на английски език. smile.gif
Иначе го прочетох - добър е wink.gif
Може би написаното важи за нея и всичко около нея и така това не са просто думи, а спомени, истини и много други неща.
Важното е на нея да й харесват. smile.gif
dreben
Аватарчето прилича на гоул от хироус тройката :>
а подписът е основен принцип :>
SkinHeads
Подписа ми харесва, но аватара не е от моя контингент.
CrazyGoD
Аватара е готин. На много места съм виждал подобни tongue.gif Подписа е супер wink.gif
Stillness
Отиват му smile.gif
Mariyana
Пак си влюбена, сякаш те възприемам по лесно в по "светлия" изглед, който си си придобила в този момент, от колкото като си душевно изтощена. Аватара ти приляга, предвид, че си и музикална манячка, подписа абсолютно се връзва с натурата ти.
shazow
аватара не го виждам, странно защо. А пък подписа не го схващам! Мариянче - трябва ли всичко да е сложно?! biggrin.gif
Dragster
Не ми харесват.
Slevin
QUOTE(Energy--- @ Jun 17 2007, 09:49 PM) *
Не ми харесват.
Mariyana
QUOTE(shazow @ Jun 17 2007, 09:45 PM) *
аватара не го виждам, странно защо. А пък подписа не го схващам! Мариянче - трябва ли всичко да е сложно?! biggrin.gif

Слевински, аватарчето с мотора wink.gif, който си свалил днес от скайп е доста по добро попадение, това куче ме не радва.

Шазоу, всичко е толкова сложно, колкото сам си го направиш. Аз не виждам нищо сложно в подписа, ти си поне 3-4 под ред, който казва, че не го разбира. Винаги ли е нужно да търсиш някакъв определен смисъл, в крайна сметка винаги ще има поне 2-3 различни възприятия по въпроса wink.gif, приеми своето за правилно. Подписа ми е поставен от чист егоизъм.
ill`
Тва ми е един от любимите аватари, много ме радва. А подписът много си й отива, пък и освен тва е доста смислен, чак да се изненада човек tongue.gif
SkinHeads
Аватара - браво за коловрата smile.gif Подписа е хубав също
Mariyana
този ти аватар по ми харесва от предишния smile.gif, ползвал си го и друг път, червеното ти ходи biggrin.gif
подписа забелязвам не си го сменил, но пък си добавил нещо в твой стил, абсолютно си го поддържаш wink.gif
Mandy
Аватарът бива, но трудно се асоциира с потребителя зад него. А подписът не ми харесва ;)
SkinHeads
Женствени - не ми харесват.
Dragster
thumbsup.gif
CrazyGoD
Честно казано... Не ми допадата wink.gif
Jen
таз коса като гъба никне wink.gif
подписа кефи Be Different
NoEx
Хм..аватара не ми допада особено, подписа по-бива.
Wolfen
mene avatara be ne me kefi osobeno, predi imashe s edno momichence i edno momchence, momchenceto beshe iztrygnalo syrceto si... mnogo gotino beshe smile.gif btw sushtata kartinka q ima kato tema za nokia N73 smile.gif anyway, a podpisa rulira smile.gif taka de, ticha mu, kakto vikat u nashto selo (DarkSol, trai sq tongue.gif ) smile.gif

PS Obrushtam se kum sledvashtiq, ne mi gledai podpisa - nqmam takuv, ne mi gledai avatara - i na men ne mi haresva, ama me myrzi da go smenq smile.gif prosto post-ni "tochka" (.) (tva izleze kato cica, otplesnah se), v smisal moje nishto da ne pishesh, ama da produljish temata smile.gif I feel confused....
Fabian
Аватара е хубав smile.gif Спретнат е, а и харесвам марката.
Подписът - липсва.
^_JoHn_DoE_
Добра марка спортно облекло. А за подписа добре, добре tooth.gif
hex
По принцип не слушам фифти,но wanksta си е класика :Д
Dragster
Блаа...
Ужасни са.
Fabian
Аватара не ми харесва особено smile.gif
Подписа става.
CrazyGoD
Тъкмо се бях успокоил, че модата с "тревата" е отминала и ето... Като замисъл е добре, но не ме радва wink.gif
Подписа .... Шитня pardon.gif
Slevin
Подписа е кратък и смислен, радва.. А на аватара ти ли си? :>
SkinHeads
Американски стафордширдтериер. И подписа и аватара ми харесват
LuDaCr1s
Avatara mi haresva pove4e smile.gif
wladi
Нищо невида брат, прилича ми на турското знаме... кажи ми че се бъркам ?!
Slevin
От доста време си го влачиш тфа лигавещото (ближещото) се :>
RextoN
Аватара е страшен wink.gif и подписа бива
zeraful
Аватара не ми харесва, подписа малко по се ядва :>

...давай малко по-смело
Vishnichka
Podpishcheto mnogo me kefi ...A za avatora ...Hubav e tongue.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.