Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Kakvo misli6 za avatara/podpisa
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
SkinHeads
Подписа го бива повече.
JeSs`
Аватара е брутален, а подписа не ми се иска да го коментирам rolleyes.gif
NoEx
JeSs`
Готини са ама той самия повече cool.gif
NoEx
QUOTE(JeSs` @ Mar 20 2007, 10:20 AM) *
Готини са ама той самия повече cool.gif

Довечера...довечера ;)

offtopic.gif tongue.gif

Иначе да, готини са rolleyes.gif
JeSs`
QUOTE(NoEx @ Mar 20 2007, 09:22 AM) *
Довечера...довечера wink.gif

offtopic.gif tongue.gif

Иначе да, готини са rolleyes.gif

Добре щом си казал довечера, довечера да е smile.gif а това в подписа ти аз и ти ли сме tongue.gif pardon.gif
dianna
харесвам и 2те happy.gif
CrazyGoD
И аватара и подписа са супер. Тази мисъл я чувам (чета) за първи път, но е прекрасна wink.gif
Dragster
Подписа хубав е ,но е много голям ,но все пак не е за изхвърляне.

П.С: Като стана дума за мисли, на dianna на някои от предишните и подписи имаше доста хубава мисъл:
Живота не е от най-добрите ,но каква графика. tongue.gif
Не беше точно така, но много ми хареса и доста ме впечатли, rolleyes.gif жалко ,че не знам как беше точно. disagree.gif
dianna
QUOTE(Energy--- @ Mar 20 2007, 10:15 PM) *
П.С: Като стана дума за мисли, на dianna на някои от предишните и подписи имаше доста хубава мисъл:
Живота не е от най-добрите ,но каква графика. tongue.gif
Не беше точно така, но много ми хареса и доста ме впечатли, rolleyes.gif жалко ,че не знам как беше точно. disagree.gif

Живота е игра. Е, не от най-добрите, но каква графика!
Dragster
QUOTE(dianna @ Mar 20 2007, 10:31 PM) *
Живота е игра. Е, не от най-добрите, но каква графика!

Saved. smile.gif Това е една от малкото така наречени мисли които ми се забиха в главата като нож във врата на прасе.
Така де, с една дума - много ми допадна.
Аа... 2 думи и едно местоимение. tongue.gif
lou2`s
nema avatar
a za podpisa ... qk e smile.gif
raptorka
аватара не ми харесва , подписа бива
Mariyana
подписа сме го виждали и друг път, само, че исках да коментирам аватарчето, принципно такива не са ти много привични сякаш (или поне до колкото съм разговаряла с теб), но пък ми харесва thumbsup.gif бравос

п.с. Мен може да ме пропуснете... wink.gif рапторка again
Dragster
Sweet.
Volter
Аватара, тц! Сякаш е насочен към някой. mellow.gif
Подписа e добре rolleyes.gif
CrazyGoD
Аватарчето е готино, като че ли типично в негов стил wink.gif Подписа го бива biggrin.gif
SkinHeads
Black...
dalt
Аватара не ме кефи, макар че филма е много добър. А за подписа поздравления smile.gif
CrazyGoD
Предишния аватар ми харесваха повече , но и този го бива. Подписа нещо не ме грабва... pardon.gif
Dragster
Определено аватара ми много харесва.
Подписа, хъм готин е.
raptorka
харесват ми
CrazyGoD
Аватара е готин, но подписа цепи мрака. Прекрасен е wink.gif
black_dahlia
Аватара ми харесва криво ляво. Подписа - 6+
Dragster
Подписа.. ъъ не ми допадат подписи с фрази и изрази на английски език.
SkinHeads
И аватара и подписа са добри.
dreben
QUOTE(SkinHeads @ Mar 27 2007, 08:38 AM) *
И аватара и подписа са добри.

Аватарчето колкото и пъти да го гледам все ме побиват едни тръпки :]
Подписа е култов тоже :>

kill the cops, kill the cops, kill the motherfuckin cops! :>
CrazyGoD
Аватарчето е готино, ама подписа нещо не го разбирам. То и той все едни такива си ги плямпа дето в пътя не вървят biggrin.gif
raptorka
аватарчето ми харесва (още от времето когато го ползва zeraful) и подписа става
Dragster
Женската красота... tongue.gif Да се радва човек.
SkinHeads
shazow
Перфектен аватар и подпис, откъдето и да ги погледнеш
Dragster
Стават, добър е аватара.
CrazyGoD
Аватарчето е готино, ама подписа нещо ми се слива с фона biggrin.gif Като цяло е добро tongue.gif
dianna
подписа някой да го преведе
Dragster
Аватара символизира ми тайноство, красота, страст tongue.gif С две думи - интересен и хубав.
За подписа нямам мнение, зависи.
dianna
нормални аватар и подпис
CrazyGoD
Хубаво аватарче, харесвам загадъчни неща biggrin.gif А подписа е ще оставя без коментар wink.gif
QUOTE(dianna @ Apr 11 2007, 09:50 AM) *
подписа някой да го преведе

Който се обръща срещу закона и неговите последователи е или глупак или страхливец,
Който неможе да се грижи за себе си без този закон е и двете,
За наранените хора, ще кажа на техните нападатели
Ако аз съм жив, ще ви убия, ако умра ще бъдете oпростени
Такъв е установения ред на честта.

P.S. - Възможно е превода да не е много точен biggrin.gif
SkinHeads
Добре са smile.gif
Stillness
Въпроса не е да покажеш какъв си, а да го докажеш. wink.gif
Според мен аватара и подписа ти са прекалено показни. В пубертета ли си още? smile.gif
dreben
QUOTE(Stillness @ Apr 19 2007, 02:14 PM) *
Въпроса не е да покажеш какъв си, а да го докажеш. ;)
Според мен аватара и подписа ти са прекалено показни. В пубертета ли си още? :)

Повече харесвах онея предните - едно любовно ми ставаше от тях, а сегашния аватар е много анти на любовното, пък подписа, деам - никакво впечатление не ми прави :)
Dragster
Аватара е всъщност е готин, но написаното на него важи само понякога.
Подписа.. не коментирам!

Едит: Опа, твърде късно го написах. Беше за стилнес.
LuDaCr1s
avatara mi napomna za nqkoq igra , podpisa e mn dobra misul
Stillness
Не ми харесват, но аватара ти отива smile.gif
SkinHeads
offtopic - Аз не съдя за хората по техните аватари и подписи. От една картинка и 20 думи не мисля, че може да се добие представа за някого smile.gif Което е трябвало съм доказвал, но не тук във форума smile.gif И никъде не съм казал за какъв се смятам или имам.

За аватарчето и подписа - защо всички казват fuck love пък почти всеки си има приятел/ка или е влюбен? А подписа - не мисля, че е много удачен.
Mariyana
Т'ва си е Васето, кво да кажа още... типикъл за него и аватара и подписа.
Regards smile.gif
Dragster
Ха тва на аватара ми се опитва да ми прави конкуренция на прицеската... tongue.gif Кефи ме, щуро някво.
Подписа не знам... не го схванах или ме мързеше да го схвана.

offtopic - Аз не съдя за хората по техните аватари и подписи. От една картинка и 20 думи не мисля, че може да се добие представа за някого smile.gif Което е трябвало съм доказвал, но не тук във форума smile.gif И никъде не съм казал за какъв се смятам или имам.

Абсолютно съгласен. Дори и с 1000 поста и 10 аватара не може да разбереш и добиеш точна представа за човека. wink.gif
Stillness
offtopic.gif Нали аватара служи за да представя самия теб? Да отразява мислите, чувствата, моментното настроение...
А подписа... нали подписваш себе си? smile.gif

За аватара и подписа на Energy---
Харесват ми thumbsup.gif
Mariyana
YEP, исках да коментирам твойте. В сравнение с онзи розов компот, който беше сложила това си е направо глътка чист въздух. Не знам някакво разочарование ли си преживяла та си лепнала този аватар, но определено тази ти страна по ме радва, макар че и по "меки" и "галантни" картинки ти се връзват. Подписа обаче имам чуството, че си го сложила защото е нямало какво друго да сложеш, не ми харесва с 3 думи казано. Връзката м/у аватар и подпис малко се губи. Твърдиш, че аватара и подписа изразяват човек(до колкото може 1 картинка и 2 драснати реда да го изразят), от въпросното ти изказване ме напуши един въпрос, а ти подписваш ли себе си чрез цялото унибг? (дано обърнеш внимание на думата "цялото")
Stillness
Да, на практика аз "живея" в UniBG и го предпочитам пред реалния живот. Нещо като "Форума е част от мен", но в случая не става въпрос само за форума. smile.gif А и цветовете на подписа си отиват с тези на аватара wink.gif За чувствата си не мога да говоря в момента, но да, аватара си ги показва smile.gif

Колкото до твоите аватар и подпис... ами наистина много ти отиват smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.