Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Kakvo misli6 za avatara/podpisa
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
hex
obicham graffiti :]
hatred
QUOTE(hex @ Mar 5 2007, 12:50 PM) *
obicham graffiti :]

геймър, к'во да кажа.
blood
Awatara ne me radwa ili.. interesen e, podpisa goodinc kato go prevede, she si kaja mnenieto tongue.gif
Azlan
готин подпис smile.gif
SkinHeads
Аватарът е злобен. Обаче подписааа не знам как да го прочета... Запетаи нещо тва онова? mellow.gif
CrazyGoD
Мъжки знаци, много ги уважавам wink.gif И подписа кърти biggrin.gif
Jen
dianna
тамън да кажа, че много харесвам и се зареди подписа ... не, че е лош. голям е smile.gif
а може би не е толкова голям, а до някъде се слива със фона на форума и за това така ми се струва ..
Azlan
QUOTE(SkinHeads @ Mar 6 2007, 12:43 PM) *
Аватарът е злобен. Обаче подписааа не знам как да го прочета... Запетаи нещо тва онова? mellow.gif

имаш ги smile.gif

а колкото до аватарчето на dianna нещо не ме кефи disagree.gif
wladi
Ми честно казано не ме радват много, много mellow.gif
Dragster
Пълни ми душата като го видя.
steni0
драс драс и ето ти таг
SkinHeads
Аватара е добър и заради кучето, и заради фирмата. А подписа лично на мен не ми се нрави.
Konqueror
Подписа не толкова но аватара е як pardon.gif
dianna
харесвам.
семпло, изчистено ...
Mariyana
Ух Дидз най-сетне върна яката мацка от аватара, доста по ме радва от предишния ти, вземи си измайстори сега и 1 подпис и ще си 6+, за сега само 6 tongue.gif
CrazyGoD
Аватара нещо не ми харесва, пък и не смятам , че си опозорена biggrin.gif Подиса е готин и аз в началото не успях да схвана, че е лице tongue.gif
SkinHeads
Аз лично не харесвам много фамилията Лий, но щом на метала му харесват евалата smile.gif
Volter
Avatar, podpis!... blink.gif Make love, not war rolleyes.gif
Mariyana
Marilyn Manson\Mechanical Animals (1998)9 - I Don't Like The Drugs But The Drugs Like Me.mp3 tongue.gif goten avatar....
za podpisa sam pas rolleyes.gif
dianna
аз няма какво да се изказвам, то се знае .
отвръщам на молбата или по-скоро на препоръката biggrin.gif
Slevin
Горе-долу стават :>
Lax
Не ми допадат, просто не харесвам този стил.
CrazyGoD
По-принцип не си падам много по Хип-хопа , но аватара и подписа са готини. Все пак това е един човек доста допринесъл за развитието на този стил музика biggrin.gif
wladi
Аватара не ми допада, но сфраката, която обикаля долу владее :>
nAHTEPa
thumbsup.gif сладко котенце
подписа не ми харесва...усеща се, че е написан с тъга disagree.gif
dreben
Аве подписа е лигав, много лигав, ама аватара е нп :]
Dragster
Аватар - Не го разбирам какво е това на него, някакъв човек може би blink.gif Щантава физиономия. tongue.gif
Подпис - Хубав е. smile.gif
zeraful
Аватара не ме кефи, прекалено натрупан и неразбирам е. Па подписа ще го коментирам някоя друга зима ;>
blood
И подписът и аватарът ме кефят :>
CrazyGoD
Готин аватар, такива семпли картини са супер biggrin.gif И подписа го бива wink.gif
wladi
Вече и аватара ти ми допада :Р
Lax
Аватара е интересен, а подписа няма нужда от коментар. wink.gif
SkinHeads
disagree.gif
Mariyana
абсолютния брутализам е аватара ти, казваш, че не си толкова агресивен, а го ползваш...

подписа.... не ми харесва, не съм против никоя раса, колкото и да се мъчиш да ме убеждаваш.

п.с. Оня французин, за който ти разправях, освен, че играеше супер баскет беше и супер любезен wink.gif ...
SkinHeads
Аватара не ми харесва понеже не мога да разчета тва отдолу. А подписа ми напомня за смърфовете wink.gif

А това за расите не съм се мъчил да те убеждавам просто да ти кажа нещо, но така и не успях disagree.gif
Dragster
Аватара не разбирам кво рита тоз tongue.gif tongue.gif
Подписа - интересно rolleyes.gif
Jen
аватара - малко съм кьорава, нещо конкретно ли пише rolleyes.gif подпис няма wink.gif
Slevin
QUOTE(JeIn @ Mar 14 2007, 06:52 AM) *
аватара - малко съм кьорава, нещо конкретно ли пише rolleyes.gif подпис няма wink.gif

fuck you mай пише :>

подписа нещо ти се е смалил май? :>
а аватара бива.. тая мацка зат стъкло ли е станала?
Dragster

thumbsup.gif
---
Аватара... доста тъжно човече, но не е лошо.
Подписа... ако си ти автора на това, браво от мен.
CrazyGoD
Аватарчето съм го коментирал. Подписа е готин, особено картинката с Чип и Дейл. Едно време го обожавах wink.gif
Jen
QUOTE(Slevin @ Mar 14 2007, 09:54 AM) *

подписа нещо ти се е смалил май? :>
а аватара бива.. тая мацка зат стъкло ли е станала?

дам smile.gif

CrazyGoD и 2-те кефят smile.gif
Dragster
Сладуркси подпис.
Аватара стилен, от наблюдения на предишните й аватари съм останал с впечатление ,че си има един стил който тук не е променила много.
zeraful
Подписа е добре, макар и леко трудно го разчитам. За жалост обаче графитите от аватара по никакъв начин не се вързват с дясната катерица, с големия нос :>

Може да е къде, къде по-добре.
Slevin
QUOTE(Energy--- @ Mar 14 2007, 02:20 PM) *
thumbsup.gif
---
Аватара... доста тъжно човече, но не е лошо.
Подписа... ако си ти автора на това, браво от мен.

EsSkei feat Kelly & G.F.E. - Kolko Mechti.mp3 ;p

zeraful: харесвам ги
CrazyGoD
Наистина мразя Емотата. Неразбирам как може да се толко отчаяни от живота. Аватара : колкото и да е ЕМО ми харесва донякъде. Подпса е готин, а песничката още повече biggrin.gif
SkinHeads
Много повече ми харесват от предишните с Гарвана smile.gif
killer
Mariyana
Гадни mf_surrender.gif
DarkSol`2Bz
Подписа - не
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.