Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Kakvo misli6 za avatara/podpisa
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
magdanoz
mnogo sa si dobri ;p
ama shrifta deto pishe s nego ne mi hareswa smile.gif
dianna
Wentworth Miller ... не е нормално да имаш такива очи, просто не е !
dalt
thumbsup.gif
Slevin
Аватара имам чуството че някой се дави, а подписа е смислен thumbsup.gif
NoEx
Браво! И двете ми харесват smile.gif
Konqueror
Mного са добри !!!
Mariyana
Аватара ти винаги ми се е виждал прекалено злобен. Всъщност мисля, че не си такъв о.0 . Да приемем, че ти харесва просто картинката - да добра е, но не като за теб (според мен).
Подписа. Не искам да коментирам неща свързани с пари и знания wink.gif. Простата причина е, че и 2те понятия са много относителни.
hyperspeed

inache w podpisa nai-mnogo me kefi cwetcheto.

citatite sa gotini, no ne sym syglasen s chast ottqh.
NoEx
Нищо особено wink.gif
Mariyana
NoEx аватара ти е най-добър от всички, които съм виждала до сега. Не одобрявам подписа обаче. Картинката е прекалената шарения, тва че от любов си шибнал аватара май сме го разбрали отдавна smile.gif. И някак си не вървяр правилата и тва със зодиата ти на цялата иначе "мрачна/тъжна" обстановка, която си опитал да създадеш. Или поне аз не бих направила така pardon.gif.
zeraful
Аватара е готян, по-готян от онази дето си биеше главата в стената или другите ти там спрели аватари.
Подписа и той е готин, ама това цвете някак не си е на мястото.Па и е грозно :Р
Инъче като изключим цветето комбинацията е добра.
LuDaCr1s
Avatara mu e zlove6t smile.gif kefi me ,
A texta otdolu qvno e ot nqkakva pesen , nqma kvo da go komentiram smile.gif
Konqueror
Аватара ти се връзва напълно с ника ти smile.gif и мен ме кефи, за подписа нищо немога да кажа biggrin.gif
dianna
а, нов подпис? hmm.gif ....добре е картинката ....интересно .. нещо липсва, но не мога да преценя какво. харесвам

за аватара .. е не върви на подписа smile.gif
NoEx
Готини, но еднакви и двете wink.gif
dalt
Аватара е готин smile.gif Подписа не ми допада особено.
Stillness
И аватара и подписа са супер. thumbsup.gif
dalt
Отново си с хубав подпис smile.gif Аватара кефи, въпреки изобилието от очи wink.gif
LuDaCr1s
ot kakvo se pazish pardon.gif
CrazyGoD
Яко аватарче, връща ме в детството ми.. Подписа липсва, но и така е добре wink.gif
Slevin
Биват. Подписа ме радва повече ;р
P0werful
Аватава е добар smile.gif
hyperspeed
it sux
NoEx
Нищо особено.
Dragster
подписа горе-долу

edit> ставаше дума за hyperspeed ,а не за NoEx ,ами при NoEx подписа ме кефи ,а аватара не ми мяза много <edit
Slevin
Аватара ми прилича на едно кученце (канадски вълк на един приятел) а подписа...
hatred
QUOTE(Slevin @ Nov 22 2006, 06:23 PM)
Аватара ми прилича на едно кученце (канадски вълк на един приятел) а подписа...
*

Аватара... не знам какво точно символизира. Като цяло кефи.

Подписа - текст на песен, която също ме радва. Но си мисля, че може да се поскъси.
Slevin
Математика rulz... :>
NoEx
И двете са хубави wink.gif
zeraful
Депресия и еротика на едно място... интересно с каква идея ги съчетаваш :>
Stillness
Много ми харесват, особено аватара... smile.gif
dianna
ми ...аз не бих си ги сложила такъв подпис

що изневеряваш на стила си? .. ехх ...
NoEx
QUOTE(NoEx @ Nov 20 2006, 04:17 PM)
Готини, но еднакви и двете  wink.gif
*
Slevin
Готин аватар, а подписа излъчва еротика, това от реклама на дънки ли беше? :>
dianna
харесвам smile.gif

noex- не е нужно се повтаряшsmile.gif прескачай
basefreak
Ами от това което мога да видя, мога да кажа само че е сладка tongue.gif
NoEx
Аватара е забавен, подписа е загадъчен smile.gif
Stillness
Харесват ми... много ми харесват smile.gif
Dragster
Подписа е добър ,а аватара горе-долу
Mariyana
Предния с вълка (канадски вълк имаше на аватара ако се не лъжа) ми харесваше много повече. Връзваше се и с ника ти smile.gif. Сега си създал малък хаус wink.gif и никакво съответсвие м/у 2те (подпис и аватар). Сигурна съм, че следващия ти опит ще е по добър rolleyes.gif
Dragster
Исках да направя малко промени с подпис/аватар и реших за аватар да си сложа снимката на една приятелка, но скоро ще я сменя с някои друг аватар ,че и мен почна да не ме кефи.
А при теб ме кефи цветето дет си сложила за подпис ,а текста не съм го чел ,но надявам се да е добър. А аватара ти сащо ми допада.
Konqueror
Малко не си допадат но като цяло ми харесват аватара е готин и подписа го бива
dianna
на NoEx аватара го видях вчера в един стар брой на един жълт вестник ... хъхъхъ tooth.gif
JeSs`
nice
zeraful
Аватара - мадамата е красива, само че малко в повече са й дошли сенките, или алкохола миналата вечер о.О а и змии не обичаме кой знае колко
Колкото до аватара - от него лъха огромно количество еротика, змията пак я има, но този път е по-приемлива на фона на останалото :>

Инъче като цялостна картина - добре е съчетано и от двете прозира еротиката и красотата...а да и змията :Р
CrazyGoD
Аватара ми напомня на обложката на филма "Friday the 13-th" , а подписа е от една готина песничка wink.gif
Mr`X
Тъмън кат за него.. Но комент!
Dragster
cool и двете smile.gif)))
А сега какво ще кажете за новия ми аватар? (хх)
CrazyGoD
Вълчето е яко, но малко нереално ми се струва такова.. все едно я няма живинката в него wink.gif Подписа и той в хубав, въпреки че не съм привърженик на тази игра biggrin.gif
NoEx
Средна работа pardon.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.