Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Kakvo misli6 za avatara/podpisa
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
black_dahlia
все избухваш с някакви странни аватари biggrin.gif и повечето пъти ме е страх да ги погледна. ама тоя бива biggrin.gif
за подписа пак ще ми е нужна помощ при превода ;>
Ned
Чухотни са smile.gif
zeraful
Онова озъбеното беше поне 4 идеи по-хубаво от сегашното ;/. И ако такова, прати ми го на мейла, пълъсъ, че ме кефи :>

Да, този също ми го избра Мара и го сложих под заплахите за побой, инъче на мен хич не ми харесва ;/
Eerie
тая котка я обичам, когато съм в гората.
но да я гледаш в графична анимация е много по-яко:д
супер :Д
Ned
QUOTE(zeraful @ May 11 2008, 08:22 PM) *
Онова озъбеното беше поне 4 идеи по-хубаво от сегашното ;/. И ако такова, прати ми го на мейла, пълъсъ, че ме кефи :>

Ще ти го пратя като си пусна нета, на туй пц го нямам :Д

QUOTE(Eerie @ May 11 2008, 10:07 PM) *
тая котка я обичам, когато съм в гората.
но да я гледаш в графична анимация е много по-яко:д
супер :Д

Твоите и двете ми харесват, мерси blink.gif smile.gif
CrazyGoD
Готини са. Само не мога да се сетя аватара от кой филм беше blink.gif
Mandy
QUOTE(CrazyGoD @ May 15 2008, 01:00 AM) *
Готини са. Само не мога да се сетя аватара от кой филм беше blink.gif

Sweeney Todd

Он: Биват
Eerie
харесват ми.
особено черната глава и цигулката ;е
dalt
Да
Ned
Nice.
diabolic
виждала съм ги, харесват ми, време е за нови wink.gif
magdanoz
podpisa e kretenski
awatara radwa smile.gif
Mariyana
Писна ме да те гледам така.
Ти няма ли да ги смениш вече? Плюс това, в действителност зеленото съвсем не ти ходи/седи или както там се казва. И все се охарактеризираш с тези песни, искаме картинка за подпис! rolleyes.gif
CrazyGoD
Перекрасни biggrin.gif Надявам се само, да не се олицетворяваш като овца biggrin.gif
diabolic
Хубави, надявам се само да не се олицотворяваш с герой от филм на ужасите plezenka.gif biggrin.gif
Ned
Подписа ти отива на зелените очи :Д
Eerie
в човека от аватара съм влюбена от доста времеsmile.gif
а подписа е верен ;ш
Ned
Готини са, като човека, който стои зад профила :Д
CrazyGoD
Горилите... wink.gif Супер са biggrin.gif
dnz
Допадат ми smile.gif
dreben
супер са :)
Eerie
хубави smile.gif
искам като неговите!;д
CrazyGoD
Красиви са wink.gif
dreben
божествени :D

само филмът от аватара не е много готЕн :)
Mariyana
QUOTE(dreben @ May 20 2008, 09:44 AM) *
божествени biggrin.gif

само филмът от аватара не е много готЕн smile.gif

Подписа не ме радва или ме радва blink.gif? Според зависи, все едно искаш да кажеш милион различни неща на едно и също място и май според това на човек кво му се чете/гледа слуша буди отрицателно или положително мнение. Аз определено не бих си сложила такъв, но аз съм си аз.
Аватара си е една идея, щом си я следваш - positive.
diabolic
оригинални са, забавни са и се връзват един с друг, само дето ставам разногледа от тях smile.gif
Eerie
цветовете ти вземат очите smile.gif
и аз се чувствам детеwink.gif
Sublime
Суперски са wink.gif
black_dahlia
подписа - много натруфен зе да става
Ned
Готини са :Д
Mariyana
Идеята с бръснара по ме кефеше. Горилаз мн ме радват, предпочитам обаче 2-3 други песни иначе ако оставиш само банера според мен ще е по добре. Или поне само част от текстчето. Иначе дорбе съчетан маймун(не по добър от моя wink.gif ) на аватара и подписа. Бравос
dnz
haahwhwhawhhaahw... диви са... добри са, кефят biggrin.gif
Rolex
sweet :>
CrazyGoD
Мухахаха wink.gif Гууд! Радват.
Ned
Подписа ми харесва повече от аватара :>
magdanoz
golem e maimunqk :> hodqt mu
Eerie
magdanozени
доста му отиват при това :')
Ned
Мощни са tongue.gif
Т'ва от подписа ти ми е в архивите(мястото където си каширам нещата, които ми харесват) :>
Rolex
Gorillaz maniac :> Найс са ;>
CrazyGoD
Аниме... Какво повече да кажа wink.gif
Rolex
/off : Това е първото аниме , което изгледах нацяло , и мога да кажа , че се изпълних wink.gif

/on : Аватарът можеше и по-добре , а в подписа има грешка biggrin.gif Let the children COME to me... :>
^_JoHn_DoE_
Мога да кажа само "Йеа!"...
Mariyana
Не ме кефят. Много голям подпис. Анимето като цяло за гледане е яко, мангата като рисунки също ме радва ама тия по дяволите ми се виждат много голяма шарения blink.gif .
Те хубаво казват, че луд на шарено се радва, ама пък шареното дали се радва на лудия... blink.gif
Аватара толкова е малък, че малко народ ще различи, че там има чо'вече, за сметка на това(нека се повтора) подписа е толкова голям, че едва ли някой би пропуснал да го види, защото заема половината от екрана. Мен веднъж бяха тактично ме накарали модераторите да го смаля(един от мойте), незнайно защо се подвизаваш вече седмица с него.
Беше подобен, от едно аниме, една мадама размахваше меч....ама шанс. Гледаме се с различни очи и пак не се виждаме...пак шанс.
Как да е, не ме кефят!

п.с. Те ги мойте новите, тоя озъбения като го видя и ме напушва на смях винаги.

едит: некъв с още по голяма безвкусица се намерил да се шляпне преди мен, и те не ми харесват!
magdanoz
awatara e malumno-idiotsko-kretenoiden
mimm ne sym go ochakwal ot teb smile.gif
podpisa e priemliw
CrazyGoD
Зеленяшки е wink.gif
Mariyana
QUOTE(magdanoz @ May 30 2008, 03:46 AM) *
awatara e malumno-idiotsko-kretenoiden
mimm ne sym go ochakwal ot teb smile.gif
podpisa e priemliw

Тоя па, ти да не би да имаш ня'кви очаквания biggrin.gif
А аватара си е изключително добър, щом 2 мин го гледам и се хиля, и явно си пропуснал оня, където 2те топчета си разменяха балончета от дъвка, беше по кретенски

QUOTE(CrazyGoD @ May 30 2008, 07:38 AM) *
Зеленяшки е wink.gif

А ти Круме вземе ги подмени, въобще не се връзват с настроението ми, а днес света се върти около него, докато не се намери някой да ми го сговни, тей че не вървиш biggrin.gif, и не съм забравила ! - Възраждане 2 wink.gif
Eerie
иде ми да го фана тоя зайч за носа ;д / посписа е добър;')
dalt
QUOTE(Eerie @ May 30 2008, 04:47 PM) *
иде ми да го фана тоя зайч за носа ;д / посписа е добър;')

Харесват ми, повече подписаsmile.gif изпробвано е, така е! smile.gif
Rolex
Аватарът е супер :> Подписът не толкова , сигурно 'щото не го разбирам disagree.gif
Ned
Според мен трябва да подражаваш само на едното, т.е. или остави само аватара и подписа с House M.D или само на South Park :>
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.